Şimdi Ara

honda city anfi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 honda city aracım var. orjinal cd çalar var.
    Arkaya 2 adet cadence tx 65 kolon taktırdım ama önlerdeki orjinal kolonlardan daha fazla ses geliyor.
    anfi taktırmayı düşünüyorum. Anfi takılırken cd çaları sökmeye gerek varmı. cd çaları söktürüp tekrar taktırmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik_34 -- 28 Eylül 2009; 22:54:01 >

• ???
  • eğer hiç bir şekilde sökülmesini istemiyorsanız montajcı, sinyal dönüştürücüyü, arka hoparlörlere giden kablolardanda alabilir. Burdanda anfiye girer ...

Bence olmaması lazım
  • evt cıhazı sokturmek ıstemıyorsan arka hop .gelen hattan rca dönüştürücüye baglayabilirsin remote içinde sigorta tablosundan acc yani kontak hattı çekersen onuda halletmiş olursun .ankarad isen o cihazı sorunsuz bir şekilde söken takan ve tamirini yapan yer var ersin elektronik 03123368139
  • honda city elite 2006 model için teyp çerçevesi bulabilirmiyim.
    teyp çerçevesini internetten araştırdım ama hiç bir yerde yok.
    acil yardımlarınızı bekliyorum....
  • ben tesisat yaptırdım bendede city var sökturmedende yaptırabilirsin ben basta öle yaptırdım sora baska bi yere gösterdim o teybin orayı söktüler arkadan aldılar cıkısı falanda daha güzel oldu bu sekilde teyp acılınca anfi acılıyo teyp kapanınca kapanıyo gayette guzel oldu yani memnunum ama sunuda sölim eger baktınki acamıyolar on konsolu zor cunku hiç ugrastırtma cunku zarar verebilirler yazık olur sorucagın bişi olursa yazabilirsin benm sistem 2 tane 2jbl bass 2 tane cadence anfi jbl kapı ve arka kolanlar teyp cerceveside ebayda buldum ben ama jazz için yazıyodu bizimkinede cok benziyo guvenemedim ama internette görmustum galiba tam hatırlamıyorum ben cok arastırdımda bulamadım en basta ust torpıda yerine taktırım dedim sora vazgeçtim iyi gunler
  • arkalara cadence tx 65 kolon taktırdım ama hiç iyi ses alamıyorum. cd çaları değiştirme imkanıda yok gibi.
    sen ses sisteminden memnunmusun????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.