Merhaba, 18-19-20 bin ytl ile otomatik vites, iç hacmi ve bagajı geniş hangi araba alınabilir. şu an baktığım 2006 model honda city confort var. Gene 2005 model hyundai elantra 1.6 gls var. kimisi ikisine de bakma 2002-2003 honda civic 1.6 es'e bak diyor. Honda city elantradan daha iyi bir seçim mi olur sizce. Aslen elantraya gaz takılınca yakıt bakımından çok fark kalmıyor aralarında. Honda city'i de pek beğenmiyorlar ikinci el ve yol tutuşu ve genişlik ve uzun yol için. Kimisi de hyundai'ye yaklaşma diyor. honda ile hyundai karşılaştırılmaz diyorlar. Fakat bu her model için aynı mı? bilmiyorum. Bana elantra daha oturaklı bir araba gibi geliyor. Servis masrafları ve yedek parça maliyeti de çok olmaz gibi geliyor. Siz ne dersiniz.
Ford focus var o fiyata
Her iki araçtan daha iyi bir seçim olur kanısındayım veya bahsettiğin gibi civic
Hyundai'nin bakımı yedek parçası Honda'ya göre ucuzdur.
Elantra'nın kıyası City değil Civic'tir.
Civic, Astra, Focus veya S40 düşünebilirsiniz.
City kullanıcıları affetsin ama bana göre Hondanın yapmış olduğu en kişiliksiz araçtır başı sonu belli olmayan bir araç.Aynı vw Jetta gibi önü golf arkası passat o araçta kişiliksiz.O yüzden alternetifini değiştirmeni ve civic'e bakmanı öneririm
Not: Yapmış olduğum yorum kendi düşüncelerimden ibarettir hiç kimsenin katılıp yada katılmamasını beklemiyorum.
kişiliksiz tipsiz mipsiz ama...
konforlu keyifli ve bir o kadar da az yakan bir araç...ayağım yerden kesilsin sorunsuz bineyim dersen tavsiye ederim hatta
city+lpg türkiyenin en az yakanı olursun...
quote:
Orjinalden alıntı: infinite
kişiliksiz tipsiz mipsiz ama...
konforlu keyifli ve bir o kadar da az yakan bir araç...ayağım yerden kesilsin sorunsuz bineyim dersen tavsiye ederim hatta
city+lpg türkiyenin en az yakanı olursun...
Lpg'ye gerek kalmadan az yakan olmak istiyorsan bunun adı Honda Jazz
City gerçekten güzel, konforlu ve az yakan araçlardan biri özellikle bagajı çok geniş bence city