Bildirim
Honda Civic 1.4 2003 - 2005 Arası Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende 98 var civic 1,4.full depo ile ankaradan izmire geldım 590 km.ayrıca sehır ıcınde 110 km gıbı bır rakam elddde ettim..kardesım..umarım faydalı olmustur -
O model aralıgında 1.4 Civic yokki ... -
Arkadaşımda 2004 1.4 var ondan biliyorum. Gayet memnun, bu aracı kullanan arkadaşların fikirleri çok önemli benim için biraz araştırmak istedim. -
Cevaplar için teşekkürler, Benim en önemli kriterim bana olacak yakıt maliyeti. Genelde hafta sonları ve tatil günlerinde istanbul içi trafikde kullanırım. -
Arkadaşının araba ithal mi yoksa trafiğe mi geç çıkmış? 2001'den sonra yerli üretim 1.4 civic sedan yok. -
Tam olarak bilmiyorum sadece 2004 Civic ve benzin yakmasının uygun olduğunu konuştuk. İnternet üzerinden de arabasının 2.el fiyatlarına baktık 22 bin civarında demişti. -
arkadaşa ulaşamadım ben yanılıyorum. 2004 - 2005 otomatik Civic şehir için de Km de kaç litre yaktı. Yine aynı şekil de Golf de aynı motor ve aynı şartlar da ne kadar yakar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X