Şimdi Ara

Honda Civic 1.4 2003 - 2005 Arası Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 - 2005 arasında civic almak istiyorum. yakıt performansı açısından 1.4 motor niyetim. İstanbul trafiğinde genelde hafta sonları kullanırım. Ne önerirsiniz yakıt, performans, satmak istediğimde rahat satabileceğim Öneriler için şimdien teşekkürler.

• bende 98 var civic 1,4.full depo ile ankaradan izmire geldım 590 km.ayrıca sehır ıcınde 110 km gıbı bır rakam elddde ettim..kardesım..umarım faydalı olmustur
  • O model aralıgında 1.4 Civic yokki ...
  • Arkadaşımda 2004 1.4 var ondan biliyorum. Gayet memnun, bu aracı kullanan arkadaşların fikirleri çok önemli benim için biraz araştırmak istedim.
  • Cevaplar için teşekkürler, Benim en önemli kriterim bana olacak yakıt maliyeti. Genelde hafta sonları ve tatil günlerinde istanbul içi trafikde kullanırım.
  • Arkadaşının araba ithal mi yoksa trafiğe mi geç çıkmış? 2001'den sonra yerli üretim 1.4 civic sedan yok.
  • Tam olarak bilmiyorum sadece 2004 Civic ve benzin yakmasının uygun olduğunu konuştuk. İnternet üzerinden de arabasının 2.el fiyatlarına baktık 22 bin civarında demişti.
  • arkadaşa ulaşamadım ben yanılıyorum. 2004 - 2005 otomatik Civic şehir için de Km de kaç litre yaktı. Yine aynı şekil de Golf de aynı motor ve aynı şartlar da ne kadar yakar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.