Şimdi Ara

Honda Civic 1.4İs HB Güvenlik paket Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abilerim kardeşlerim. Şuan 94 model doğan slx aracım var ama pek memnun değilim bu kuş serilerinden ve ilk aracım doğan slx 1.5 yıldır bende. 98 99 honda civic 1.4is hatchback güvenlik paket almayı düşünüyorum.Araç görüntü olsun çok güzel bir duruşu var.. Malum şu aralar'da fiyatlar bayağı bir uçuk.Kafama koyduğumu yapan birisiyim ve doğan slxin görüntüsüne aldanıp acele edip aldım ve bir hayli beni uğraştırdı.(Genç kafası işte)Kısacası bu araçlara binilirmi alınırmı ? Artıları ve eksileri nelerdir nelere dikkat edilmelidir lütfen kullanan bilgili abilerim kardeşlerim yorum yaparsa sevinirim kafam karışsın istemiyorum kafaya taktığımdanmıdır bilmem ama şu aralar heryerde bu aracı görüyorum ve içim gidiyor almakta acele edip ilk düştüğüm hataya düşmek istemiyorum.Tüm aklınıza gelen artı ve eksilerini yemek tarifindeki püf noktolar gibi bilgiler verirseniz aydınlatmış olursunuz beni..Bir kac forum gezdim önerilen bir arabadır benim kafama takılan sigara kullanan biriyim arac 2 kapı sonucta içerde boğulma yaparmı ve yokuşlarda tıkanma durumu nedir klima acık doğan slx gibimi tıkanıyor birde radyotör sorunu demişler o konuyuda biraz fazla acıklık getirirseniz sevinirim hepinizi hayırlı RAMAZANLAR. Honda Civic 1.4İs HB Güvenlik paket Alınırmı ?

• Bu araclarin temizi kaldimi bilemiyorum. Genelde 0-100 culerin ve yancilarin araclari bunlar. Haşatına denk gelirsen senin slx i ararsin. Iyi baktir kondisyonunu iyi degerlendirin efer duzgun bir arac cikarsa neden alinmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bu araclarin temizi kaldimi bilemiyorum. Genelde 0-100 culerin ve yancilarin araclari bunlar. Haşatına denk gelirsen senin slx i ararsin. Iyi baktir kondisyonunu iyi degerlendirin efer duzgun bir arac cikarsa neden alinmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

quote:

Bu araclarin temizi kaldimi bilemiyorum. Genelde 0-100 culerin ve yancilarin araclari bunlar. Haşatına denk gelirsen senin slx i ararsin. Iyi baktir kondisyonunu iyi degerlendirin efer duzgun bir arac cikarsa neden alinmasin.

Alıntıları Göster
    zaten bakıcam deniycem beğenirsem direk expertize sokucam aracı 2 3 yere götürücem expertiz için yani.. cunku doğan slx den cok cektim halada cekıyorum yeri geliyor.mutlaka zaten herseyini baktırıcam.

• quote:

Yancıların derken ?
  • Bildigin yanci, neyini anlamadin?..

• Kuzenimde var güzel fena değil ama sakın 20-25 bin para verme kendisi 25 bin istiyor arabasida bebek gibi prins lpg si var ama 18 yaşında bir civice cidden verilmez o rakamlar.Kendiside satıyor zaten temiz olmasina rağmen daha yeni masraf açtı 2 bin lira yedi yuttu.Ben accent admire tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 28 Haziran 2016; 16:03:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabanın ederi 14-15 bin tl. Bizim ülkede apaçailer sayesinde 25 bin tl isteyen manyaklar var.

Edit: 2010 yılında 5 bin tl ye ilk sahibinden 1.5 ex almıştık 195.000 km de. Tanıdıktı ama olsun. Şuan aynı araça 12 bin tl para istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 28 Haziran 2016; 16:10:11 >
  • Güzel makine, ama oynanmamışını bulmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Imisoglu

Güzel makine, ama oynanmamışını bulmak lazım
    malum tayfanın eline düştü artık apaçi arabası olarak görülüyor ama benimde hayalimdir ek kasa
  • quote:

Bildigin yanci, neyini anlamadin?..

önden çeker arabayla yanlamayı anlamak normal değilde acaba dedim başka anlamdamı yazdı dıye merak ettım ben yan yan dönen civic görmedim
  • Bak yukarda bir kac arkadas ihaleyi arttirarak apaci arabasi tabirinide eklemisler

Valla adi cikmis bir kere, yanlar mi taklami atar bilemem benim isim olmaz oyle seylerle. Ben malimi baba parasi ile degil alin teri ile alan , malimin kiymetini bilen taraftaranim...

• Şu tenekede güvenlik paket olsa ne olur olmasa ne olur. Daha modelli ve güvenli araçlar bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bak yukarda bir kac arkadas ihaleyi arttirarak apaci arabasi tabirinide eklemisler

Valla adi cikmis bir kere, yanlar mi taklami atar bilemem benim isim olmaz oyle seylerle. Ben malimi baba parasi ile degil alin teri ile alan , malimin kiymetini bilen taraftaranim...

Bu arabaları alanlar baba parasıylamı alıyor yani ? Saçma bi bakış açısı
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Ayar oluyorum sizin gibilere ya, baba parası nedir ? Haram mı baba parası ? Baban sana oğlum gel sana bir araba alalım dediğinde olmaz baba ben baba parası yemem, kendim çalışıp kendi arabamı alacağım, varlık içinde yokluk çekeceğim mi dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Ayar oluyorum sizin gibilere ya, baba parası nedir ? Haram mı baba parası ? Baban sana oğlum gel sana bir araba alalım dediğinde olmaz baba ben baba parası yemem, kendim çalışıp kendi arabamı alacağım, varlık içinde yokluk çekeceğim mi dersin ?

Buda bir bakis acisi ama ben olaya bu perspektiften bakmadim asla ...

Baba parasi mevzusunu baban verir alirsin almazsin acisindan degil emeksiz zahmetsiz alininca arac, nedense daha rahat davraniliyor. Aracini hunharca kullanan kisileri kapsiyor benim tavrim. Yoksa kimin parasiyla aliniirsa alinsin, aracini efendi gibi kullanan kendinin ve baskasinin canina malina kast etmeyen kimseyi katmiyorum. Oyle anlasilmizsa ozur dilerim, belkide ben cumleyi yeterince acmadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 28 Haziran 2016; 19:58:02 >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu hocam, dediğiniz insanlardan ben de nefret ediyorum. Malın kıymetini bilmez, trafikte saçma sapan hareketler yaparlar, nasılsa vursam babam öder, ceza yesem babam öder gibi düşünüp de böyle davranışlar sergilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Şimdi oldu hocam, dediğiniz insanlardan ben de nefret ediyorum. Malın kıymetini bilmez, trafikte saçma sapan hareketler yaparlar, nasılsa vursam babam öder, ceza yesem babam öder gibi düşünüp de böyle davranışlar sergilerler.
    Geçen sene sedan kasasını aldım 1.4is otomatikti birde lpg vardı yokuşlarda gitmiyordu klima desen soğutmuyordu 4 ay kullandım sadece 800 tl masraf yaptım conta yaktım radyatör sorunu dediğin radyatör üst hortumu var şişiyor kronik sorunu değiştirmen gerekiyor ama ne zamanda bir değiştirmen gerekir bilemem ustalara götür gerek yok bu sağlam derler ama sen değiştir biz ustaları dinledik conta yaktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Geçen sene sedan kasasını aldım 1.4is otomatikti birde lpg vardı yokuşlarda gitmiyordu klima desen soğutmuyordu 4 ay kullandım sadece 800 tl masraf yaptım conta yaktım radyatör sorunu dediğin radyatör üst hortumu var şişiyor kronik sorunu değiştirmen gerekiyor ama ne zamanda bir değiştirmen gerekir bilemem ustalara götür gerek yok bu sağlam derler ama sen değiştir biz ustaları dinledik conta yaktık

Alıntıları Göster
    ALLAH' tan kafam karışmasın dedim :)) realite90 kardeşim 1.4 sedan hele birde oto tutulmuyor onlar hiç biliyorum normaldir. Birde hortum sorunuysa skıntı yok alışdık biz sanayiye bir evimizde sanayide bu kuş serisi sağolsun :)) ayrıca benim amacım aracın şekli genç arabası olucak APACİ olmuycak :) ama dediğiniz gibi apaçi tayfanın elinede düşse HONDA nın sarsılmazlığı hala yerinde yani simdi kafam karıstı bu aracın temizi alınır dıyorsunuz öylemi ? bir arkadaşıma danıştım doğan slx tokatlar atar seni 1.4.is hatcback alma dedi oda bi yandan kafamı kurcaladı doğrumudur ki ? ve kliması sogutmuyormu ?

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Geçende akşam yürüyüşüne çıktığımda ışıkta direk gitmesi gereken araç birden yanlayarak üzerime kırdı kıl payı kurtardık nevaleyi... Kamera kaydı bulsam fitil fitil getirirdim ama çıkmamış hiç bir yerde olayın görüntüsü, heyecandan plakayı da alamadım uzadı gitti şeref yoksunları...
    Kısaca el freni+direksiyon+gaz üçlemesi ile gayet güzel yanlayabiliyor...
     Honda Civic 1.4İs HB Güvenlik paket Alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 29 Haziran 2016; 20:52:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.