Şimdi Ara

HONDA CİVİC 1.6 İES !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aydır arayışım sonunda temiz iki tane honda civic 1.6 ies buldum

araçların ikiside 2000 model

aracın teki otomatik vites 120 Bg. 42 binde boya yok . değişen yok .. garajda yatmış araba.

diğeri ise 120 bg. 113 binde düz vites . sadece arka aynanın orda ufak boya var o kdr..

iki aracı da saatlerce inceledim . ikisininde yürüyen aksamında ve motorunda kasasında hiçbir problem yok.
    sıfır ayarında araçlar....

otomatik vites 17 Milyar istiyo.

düz vites 16250 istiyo ..

sizce hangisi ?? yani 1 yıl sonra satmaya kalksam hangisini daha rahat satarım ??

ve hangisi daha kullanışlıdır..

• 17 milyar verilmez bu araçlara. 19a felan 2002 civicler bulunuyor bir sonraki (es7) kasa. Çok daha mantıklı olur
  • vtec kasalarıda çok hoşuma gidiyo ama biraz üzerinde oynama yapılacak aracın badyKit fln .

cocukluktan bu zamana kdr ies kasaların hastasıyım.

ne olrusa olsun alıcam da fiyat konusunda biraz tedirginim alırsamda satmayı düşünmem . o yüzden . yani geçmişten kalan bi heves.
  • 10 yaşındaki bi aracın 42.000kmde olması düşündürücü. 70-80.000km desen hadi eyvallah. Bence her iki aracıda yetkili honda servisinde expertize sokun. Piyasada pertten toplanmış öyle araçlar varki değil saatlerce, günlerce sadece karşınıza koyup baksanız hiçbi kusur bulamazsınız. Ayrıca bu Ek kasaların otomatikleri yakıt konusunda üzer ve 17 milyar 'bence' verilmez. Gerçi hoş aracı ekspertize soktuktan sonra dediğin kadar temizse alınabilitesi var yinede. Şahsi fikrim biraz daha araştırıp manuel vites, düşük kmli bi araç bulmanızdır. Nerden biliyorsun dersen 1 senedir bende bu aracı takip ediyordum almak için, gitmediğim galerici, girip çıkmadığım 2.el honda satan yetkili servis kalmadı en sonunda ilk sahibinden bebekler bebeği 2000 model 68000kmde manuel 1.6ies buldum ve 15500TL ye aldım.

• otomatik honda expertize girdi . zaten bakan serviste bile şaşırdılar. iki üç arkadaşını çapırıp tekrara baktılar.

km ile oynandı kullanıldı desek . araçta boya bile çok . aracın sahibi yabancı almanyada yaşıyormus yazın 2-3 ay buraya gelıyormus o zaman biniyorlarmış.
    şimdi emrcedes almıs napacaksa yılda 3-4 ekre anca biniyo:) o yüzden satıyor ama otomatik vites . sorun çıkar mı ?

ben vites seçeneğinden dolayı biraz tedirginim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.