arkadaşlar bu araç için yorumlarınızı alabilir miyim?Performansı,yol tutuşu,yakıtı, arıza çıkarma olasılığı ikinci eli nasıldır?
Fiyat aralığını, piyasasını çok iyi bilmiyorum ama tek kapı sorun değilse 10 numara araç.
2. el de çok zor bulunan bir araç. İlana çıktığı gibi satılıyor. Çok rahat bir araç.
Başlık azıcık eski fakat olsun yorumumu iliştireyim ben :) EP2 yaramaz kardeşi EP3 gibi görünsede motor bildiğiniz ES7 ve LS civic Vtec II lerin motoru..D16V1 motor kodudur...Performans odaklı olmayan bir EP kasa...
Fiyatı güzel..Gerçekten iyi fiyat..Sorunsuz bir araç ise 24 e kadar bitirebilirsiniz ve bu araç için 24 makul sayılabilecek bir fiyat yanlız ağır bakıma girmişmi onu bi sorun derim..96.000 de 100.000 bakımı ne durumdaymış acaba..
Bunun haricinden kullanım stiliniz net nasıldır bilemiyorum ama ekonomik bir araç bu..Yol tutuşu biraz kötü, yüksek hızlarda önden kayma yapıyor..Ama normal bence çünkü performans odaklı düşünülmemesi gereken bir model..
Eğer tek kapı ve EP kasa istiyor ama Type-R çok külfetli geliyorsa bu araç tercih edilmeli..
quote:
Orijinalden alıntı: Joker45
Başlık azıcık eski fakat olsun yorumumu iliştireyim ben :) EP2 yaramaz kardeşi EP3 gibi görünsede motor bildiğiniz ES7 ve LS civic Vtec II lerin motoru..D16V1 motor kodudur...Performans odaklı olmayan bir EP kasa...
Fiyatı güzel..Gerçekten iyi fiyat..Sorunsuz bir araç ise 24 e kadar bitirebilirsiniz ve bu araç için 24 makul sayılabilecek bir fiyat yanlız ağır bakıma girmişmi onu bi sorun derim..96.000 de 100.000 bakımı ne durumdaymış acaba..
Bunun haricinden kullanım stiliniz net nasıldır bilemiyorum ama ekonomik bir araç bu..Yol tutuşu biraz kötü, yüksek hızlarda önden kayma yapıyor..Ama normal bence çünkü performans odaklı düşünülmemesi gereken bir model..
Eğer tek kapı ve EP kasa istiyor ama Type-R çok külfetli geliyorsa bu araç tercih edilmeli..
+1
Bir + olabilecek nokta, araç aynı dönemin sedan civiclerinin aksine İngiliz üretimi diye biliyorum.. işçilik konusunda bir parça iyi olabilir yani.. bunun dışındaaz bulunan, aslında güzel bir araç.. bu kasa da oldukça çok otomatik vites var ...
söylediklerinize aynen katılıyorum araba geziyor yüksek hızda buda jant lastik değişimleriyle yumuşak hamurlu lastikle düzeliyor ve araba içine çok ses alıyor.(lastikler değişince yüksek oranda azalıyor ses)
Amaa benzinli arabalar içinde bir tanedir civic 100km de 5.3lt yaktığımı hatırlarım