Öncelikle herkese selamlar.. Arkadaşlar ben Antalya Eysa Honda Bayiliğinden android sistemli Necvox and140 isimli navigasyon multimedia ürününü satın alıp taktırmıştım. Defalarca servise gidip teknikerlere ustalara sormama rağmen -onların da konu hakkında bilgisizliği belli oluyordu her seferinde farklı şeyler söylemelerinden- bir türlü olumlu bir yanıt alamadım. Sorun/lar şu ki: 1- Bu cihazın navigasyon kartı takabilmek için yeri var .. -ekranda navigasyona girdiğimde kart bulunamadı diyor- kaç defa söyledim kartı nerde bunun diye kart vermediler kartı yok bunun yok hayır kartla olmuyor ido yükleyeceğiz dediler... 2- peki tamam ido yüklensin madem dedim elim mahkum yüklediler.. uzun yolda cihaz reset atıyor bazen.. atmasıyla program siliniyor.. her defasında yüklemek mi gerekiyor.. bunu da Eysa ya sordum.. biz herhangi bir sorun tespit edemedik baktık dediler.. 3- navigasyonunu kullanmayıp sadece muzik dinlemek için cihaza 2000 tl üstünde para verip kullanıyorum diyelim.. ayarlar kısmında güncellemelere giriyorum sistem güncellemesi ve mac güncellemesi yazıyor ikisine de ayrı ayrı tıkladığım zaman SD kartla güncelleme yapılabilineceğini söylüyor.. bu sd karta yazılımı nereden atabilirim boş sd kart mı takacağım nasıl olacak bu güncelleme...
Android sistemli internetli falan cihaz.. Konu hakkında malumatı ya da tecrubesi olan bir arkadaş açıklar ve yardımcı olursa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..