Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Bu sıralar araba bakıyorum ocaktan sonra kesın alıcam kararımı hondadan yana kullanmak istedim fakat bu araçlarda dikkat edilicek özellikler nedir kronik bir problemı varmıdır bu aralar bunların uzerınde yogunlasıyorum cunku ogrencıyım sorunla ugrasıcak vaktım yok maddı olarakta asırı bır masraf cıkarması benı zora sokar. benım gördugum kadarıyla crx ın temızını zor bulurum gıbı geldı fıyatlarıda baya ucuk benım lımıtım maksımum 9.000 tl ye kadar mumkunse sunrof veya klıma (ıkısınden bırı) olması lpgli olması ve temiz olması Ef olarak tek kapı yada dört kapı fark etmez yardımcı olursanız sevinirim
sigara içiyorsan sunroof iyi olur dumanı atmaya yarar(başka bi halta yaradığı yok zaten) klima desen boşuna masraf, açıp camları püfür püfür gitmek varken... gerçi bütçene bekılırsa her ikiside gereksiz
dostça bir tavsiye "crx" alma başın çok ağrır
adam kronik sorunu varmı dedi sen sunroof öyle klima şöyle diyorsun,ben kıbrıstan yazıyorum,japonyadan tut,taylanta,singapura özellikle amerikada efsane olmuş ve fun clubleri olan bir araba alacaksın,bu arabalar efsanedir,akvaryum gibi geniş iç hacmi var görüşte aynı,araba yolda akar gider,ben 5 senedir kullanıyorum sadece amortisör değiştim oda yollar bozuk diye,bu arabalar masrafsızdır,yağına suyuna bak yeter,alacağın arabanın yürüyen aksamları akslar rotlar ve motor iyi o
bu devirde yağına bak suyuna bak mı kaldı yaw ben 2008 ocak ta aldım, 1 kere bile yağına suyuna bakmadım devir değişti artık aküler bile bakımsız