Şimdi Ara

Honda Civic Hb.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40.000 km de civic i shift (1.8) 2008 kasım çıkışlı full orjinal 4 lastik yeni 34.500e nasil????

• quote:

Orijinalden alıntı: embulu

40.000 km de civic i shift (1.8) 2008 kasım çıkışlı full orjinal 4 lastik yeni 34.500e nasil????

birkaç bin tl daha ekleyip 2009 5 ileri tam otomatik viteslisinden almak i-shift e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: embulu

40.000 km de civic i shift (1.8) 2008 kasım çıkışlı full orjinal 4 lastik yeni 34.500e nasil????

birkaç bin tl daha ekleyip 2009 5 ileri tam otomatik viteslisinden almak i-shift e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Aslında manuel aıyorum ama bulamadığım için bunu alcam o fiyatlara cıkamam da bu muadillerine göre uygun gibi fiyatı ?
  • Bence süper.Hayırlı olsun diyelim.Aracı alırsanız en azından haftada bir tüketim performans ve genel izlenim gibi yorumlarınızı yazarsanız bu aracı ciddi anlamda düşünen ben' e de çok yardımcı olmuş olursunuz.
  • Açıkcası bende bu aracı çok istiyorum ama nedense hep otomatik vitesler mevcut piyasada halbuki benim fikrime göre böyle spor ve zevk arabasına otomatik vites yakışmıyor.

Gerçekten mistubishi lancer arkadaşımızın dediği gibi yakıt performasn izlenimlerinizide yazarsanı bizim için çok faydalı olucaktır.
  • Alınır o araç. Ben ishifti konvansiyonel'e tercih ederim şahsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Honda civic 2013 HB Parça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.