Şimdi Ara

honda civic hb 1.8 Kullanıcılarından Firik Alışverişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 ve üstü civic 1.8 sport almayı düşünüyorum .. ama nedense kimse otomatik ve ishift şanzımanı kimse tavsiye etmiyor..

sizce ishift alınmalımı sıkıntı çıkartırmı .. ben manuel taraftarıyım aracın motorunu hissetmem lazım .. bu araç benım istediğim araç gibi gözüküyor en azından göğüsü öyle kokpit gibi. bu araçla ilgili tüyolarınız bilmem gereken şeyler varsa tecrübe sahibi olan arkadaşlardan alacağım bilgiler benim için çok önemlidir. şimdiden teşekkür ederim

not : Ankara içi manuel satan var ise görüşebiliriz :)))

• arkadaşlar selam bugün bi arkadaşımın aracını sürdüm ishift şanzıman triptonik kullandım. ve arabadan tamamiyle vazgeçtim :) bir şanzıman bukadar vites geçişini belli edermi yahu. gaza basıyorsunuz algılamıyor bıraz daha dokunuyorsunuz fırlıyor .. alacak arkadaşların aklını bulandırmayayım ama ben hp yerine sedan alma kararına kanaat getirdim saygılar :))
  • Selamlar,1.8 hb'lerin 2009'dan itibaren tam otomatiklerini getirmeye başladılar.İkinci el hb piyasasının en arananı bu modellerdir.Nadiren gözükürler,aniden el değiştirirler. Sedan'lar ile fiyat aralıkları yakındır.Bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.