Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son ki YAKIT TÜKETİMİ hesaplamam....

Pazar günü Kadıköy-Göztepe BP'den
    Litresi 2.33 TL'den
    45,020 LT = 104.90 TL otogaz aldım..

LPG tankı 47 litrelik ve ilk defa bu kadar fazla yakıt aldı. 3 günde şehir için de 445 km yol yaptım..

Sonuç;
    -Şehir içi 23,5 kuruş...
    -Şehir içi gaz tüketimi litre bazında 10 LT

Pazar günü 2.33 TL'den aldığım yakıt bugün süpriz indirimden sonra litre fiyatı 2.09 TL.

-Şehir içinde 10 LT yakıt tüketimi ile araç 20,9 kuruş yakmış olacak.
    -Şehir dışında ise 8 LT ortalama yakaladığım vakit 16,7 kuruş yakmış olacak.

LPG fiyatlarında ki bu düşüş gerçekten çok muazzam...

Ve BRC'nin tam anlamıyla arabaya uyum sağlaması, güzel işçilik, bir de benim kontrollu kullanımım sonucunda oluşan grafik bu.

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Bu arada Gebze'de Starpet'te 1.99 TL'yı görmüş bulunmaktayım.... :) Hayatımda ilk defa 1 rakamı ile başlayan bir fiyata rastladım.. Güvenipte alamadım, artık diğer petrol istasyonlarınada bu fiyatları nasip etsin...

1,99TL x 45 lt gaz = 89.55 TL

-Şehir içi 10 lt gaz tüketimi = 19,9 kuruş
    -Şehir dışı 8 lt gaz tüketimi = 15,9 kuruş

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Bu arada Gebze'de Starpet'te 1.99 TL'yı görmüş bulunmaktayım.... :) Hayatımda ilk defa 1 rakamı ile başlayan bir fiyata rastladım.. Güvenipte alamadım, artık diğer petrol istasyonlarınada bu fiyatları nasip etsin...

1,99TL x 45 lt gaz = 89.55 TL

-Şehir içi 10 lt gaz tüketimi = 19,9 kuruş
    -Şehir dışı 8 lt gaz tüketimi = 15,9 kuruş

Hayali bile güzel değil mi?

• Ayazoğlu hayırlı olsun, forumdan mı?, araçtan mı sıkıldın?
    Kesin arabayı değiştirmeye karar verdin?:))))
    Hayırlısı olsun.
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abim..Şükür bir sıkıntı yok ne sizler le nede araçla..Aklımda bir araç var olursa,he olmadı aynı araca devam..Aldığım kişiye tek kötü sözüm olmadı,satılırsa alacak kişi de evvelallah bana tek kötü söz edemez aracıma güveniyorum..Hayırlısı bakalım ne olur
  • Herkese selamlar. Bende 2004 gümüş gri EU8 kasa Hondam ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Paylaşımlarınızı ilgiyle ve dikkatle okudum,
    Açıkçası piyasada nadir olarak bulunan bu araç için böyle güzel bi forumla karşılaşmayı beklemiyordum. hepinize teşekkürler...
  • Bizim kızın maşallahı var :)
  • Ali aramıza hoşgeldin, kazasız-cezasız ve keyifle kullanman dileğimizle,
    araçla ilgili herhangibir konuda yardıma ihtiyacın olursa elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.
    Burak, nojtaljik romantik foto yapmışın?:))) Yılbaşında pampişlere bu fotoğrafı gönderirsen ekmek çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 16 Kasım 2014; 13:10:29 >
  • Hoş geldin Ali..Burada sorularına cevap mutlaka bulursun..Kazasız belasız kullan inşallah.
    Burak, nereden çıktı bu kız? güzel resim
  • selam arkadaşlar, ben de 2005 model gri renkte bir euro civic otomatik araç aldım, arabayı araştırırken
    forumu okumuştum, çok yardımcı oldu anlatılanlar.
    bir küçük sorunum var motor ışığı yanıyor; zavoli marka lpg var araçta, servisi aradım lpg den yakar dediler,
    aceba servise götürüp ışığın hata koduna baktırsam tekrardan yakar mı ki?
    bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler.
  • kuvaterner K kullanıcısına yanıt
    LPG'dir çok büyük ihtimal.
    Ayar yaptırmanız lazım Vtec2 arıza lambası yakmaz doğru ayarla.
    Alınca filtreleri falan mı değiştirdiniz genelde ondan yakar. LPG ayarını açınca geçer.
    Hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim Alper Bey, araç 95 binde servis bakımlı, daha 10 gün oluyor alalı,
    z...li sistem var üzerinde , ayarlarına baktırdım, filtrelerine baktırmadım vaktim olmadı bir türlü.
    aldığım kişi gazdan dolayı yakıyor dedi ama. anlamadım
  • lpgden yaktığı kesindir de,devamlı yanması normal değil,hangi usta normal derse sen inanma,hakikaten usta ise, o ışığı söndürür :)

hayırlı olsun,aliye de size de...

güzel araç,2015 modeli çıksa böle sıfır,gidip yenilicem vallaha aynısıyla..
  • teşekkürler, evet bir müsait zamanda yetkili servise götürüp baktırmam gerekli.
    cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar, bu forum sayesinde yeteri kadar bilgilendim. Üşenmeyip te yazan arkadaşlara teşekkürler. Ben de yakın zamanda bir hb baktığımdan ve 10 yıllık bir jazz kullanıcısı olarak 2005 - 2006 civic hb seçeneklerimin arasına aldım. Sahibinden ilanlara baktığımda 33000 -38000 arasında değişen rakamlar görüyorum. Bu rakamlar normal mi ? Honda olsa bile 8 yıllık bir araba için yüksek gibi geldi bana. Kullanan arkadaşlar bu rakamlar için ne düşünüyor ? Bilgi verirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  • kuvaterner K kullanıcısına yanıt
    merhaba, bana da genellikle aygazdan alıp uzun yola gittiğim vakitlerde oluyor. aygazın gazı yağlı olduğu için yaptığını düşünüyorum. Şuanda bp'den alıyorum hiç bir sıkıntısı yok hatta maşallahı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nani1

Arkadaşlar, bu forum sayesinde yeteri kadar bilgilendim. Üşenmeyip te yazan arkadaşlara teşekkürler. Ben de yakın zamanda bir hb baktığımdan ve 10 yıllık bir jazz kullanıcısı olarak 2005 - 2006 civic hb seçeneklerimin arasına aldım. Sahibinden ilanlara baktığımda 33000 -38000 arasında değişen rakamlar görüyorum. Bu rakamlar normal mi ? Honda olsa bile 8 yıllık bir araba için yüksek gibi geldi bana. Kullanan arkadaşlar bu rakamlar için ne düşünüyor ? Bilgi verirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Valla hocam bana yüksek geliyor bu rakamlar ya,33.000 tl çok,ben aldığımda 24000 di,2011 eylül.
    tercih meselesi,arabamı da çok seviyorum ama 33000 verip 2004 modelini alır mıyım emin değilim.

Biraz da maddi imkan meselesi,30binlere nasıl çıkıyorsunuz,nakit verecekseniz,30 ay 0 vade,20 ay 0 vade veren markalar var,0 araca. o parayı peşine verip,gerisine 0 vadeli krediye girebilirsiniz.50-60binlere 2015 model sıfır araç alınabilir.
    Ha direk 30binim var derseniz,gidip alınabilir dediğim gibi.

bir arkadaşım var 2012 model lineasını sattı gitti 2000 model eski bmw aldı,üzerine para koyup. yani bu tamamen konfora,kişiye tercihe bakıyor.

• nani1 N kullanıcısına yanıt
    33+ bence çok fazla.
    En kralı 32 eder.
    O da ben 27'ye satmıştım geçen sene üstüne 5 bin koydum ezbere.
    Yani ederi 27-32 arası bir şey.
    Ancak sıfır araçlarda kampanyalar olduğu için biraz daha düşmesi lazım 2.el fiyatlarının...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper doğru demişsin bende uçmadan fiyatı 27 yazdım olursa bakalım.30 a da çıkar 32 ye de ama hem 2006 olmalı hemde değişensiz boyasız vs.vb..ama bu trafikte zor,araç çok maalesef.Evet genelde lpg den ışık yanıyor.Ben uzun süre bindim ışığı yanar durumda.1 hafta oldu yine yanmaya sönmeye başladı..Burak senin dediğinden olabilir mi diye aklıma geldi.Hep aynı yerden lpg almıyoruz netice de..
  • Benzinde biraz sürdükten sonra söner ışık. Valla kim ne derse desin, Şuan bindiğimiz araçlar piyasada altın yumurtlayan araçlar. 24000e aldım 2014 nisan'da. brc lpg ön takim bakımı 4 takim lastik subap ayarı boğaz temizliği, şanzuman yağına kadar her bakımını yaptırdım.. Arabamın tek hafif kusuru direksiyon kutusudur. inceden bir tıkırtı geliyor sadece. pek de umrumda değil. 7-8 ayda 20.000 km yol yaptım. lpg fiyatlarının düşmesiyle şehir içi 22-23 kuruş yakmada araç. bakımlarından dolayı çok diri motoru ve atik. bastın mı 210'a kadar yolu var.. ve ben bu aracı satmaya kalksam, şuanda 29.500'dan aşağı satmam imkansız. :) 2004 132binde otomatik değişensiz motoru bakımlı az yakar çok kaçar konforlu hiç kimseyi üzmez :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.