Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafaya takılmayacak araba değil hani
    Öncelikle kronik bir sorunu asla yok baskı balata ortalama 70-80 bin civarı değişir binilir yazdığın gibi değişim yapmak yerine taşın suyu sıkılırsa volant da zarar görebilir 1200-1400 yerine 2500-2700 arası masraf olur.
    Honda Tam Otomatik vitesle Corsa'daki Easytroniki topla 2'ye böl diyelim. Yani yarı otomatikler arasında en iyilerinden i-Shift.
    Tam otomatik gibi kusursuz çalışmaz, yokuşta geri kaçırır, vites geçişleri hissedilir, doğası farklıdır adı üstünde "Yarı otomatik" bazen müdahale gerekebilir o da zevkli bir şey aslında vitesten veya direksiyondan F1.
    Tam otomatikte yapamazsın örneğin ben yokuşa girmeden bakıyorum burayı 5.vitesle çıkarım deyip atıveriyorum.
    Yakıt Vtec2 ile sakinde aynı 9-9,5 litre LPG ama basarsan ucu Vtec2'den daha açık. Tam otomatik ise bundan 1-2 litre daha fazla yakacaktır.
    5 bin TL fark vermeye değer mi zor karar ama bulduğun araçların genel durumuna göre karar ver diyebilirim; km boya değişen masraf vs göre. Yok param var uğraşamam 5 bin için dersen Tam Otomatik al.
    Tanıdık bul test sürüşü yap biraz olmadı vaktin varken.
    Yol tutuşu müthiş, hız ve güvenlik hissi iyi, genişlik bagaj kullanışlılık iyi, sportif bir aile aracı tavsiye ederim yani.
    Civic'ten sonra yine Civic gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar uzun zamandır araç aramaktayım bu model bir de toyota corolla nın benzer hb modelini beğendim başladı ancak civicin sahip olduğu donanımlar nedir tam bir kaynak bulamadım. Güvenlik açısından neler mevcut bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
  • LedZeppelinnn L kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin,ben az çok yazayım .İlk sayfada Alper kardeş daha ayrıntılı yazmıştı bir göz at istersen..4 hava yastığı,ABS,EBD, fren destek sistemi, otomatik klima,
    elektrikli camlar,uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı direksiyonsimidi, EPS direksiyon sistemi, ısıtmalı ve elektriklidış aynalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu,
    far yükseklikayarı, içeriden açılabilen depo kapağı, immobilizer, alüminyumalaşım jantlar, radyo-cd çalar, arka koltuk kol dayanağı.
    Akılda kalanlar bunlar,ilk sayfadan başla göz atmaya,aklına takılanlara mutlaka cevap bulursun..
  • Çok teşekkürler, valla arada kaldım golf 5, corolla hb bide bu model civic bakalım kısmetse bu modellerden birini almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Küçük bir kaza sonucu aracımın ön panjur malesef kırıldı. Panjuru değiştirdim ama logo krom tipli (orjinal olan) bulamadım. Bilen varmı acaba nerede satılır. İnternette yok kırmızı olan var tam ölçüsünde yok. Şimdiden teşekkürler.
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL
  • geçmiş olsun hocam, ben 2 senedir logosuz geziom,güzel böyle. hehe.

60 tl mi neydi 2 sene önce servis getiriyordu, herhangi bir honda servise söyle,parasını ver,1-2aya gelir stokta yoksa :)
  • Teşekkür ederim, Tamam kardeşim haklısın en güzeli servise başvurmak
  • merhaba arkadaşlar daha önce bir arkadaşa sormuştum davumbazı ne kadara almıştın diye bana 235 tl diye söylemişti yanılmıyorsam.dün izmirde japon yedek parça satan bir yerden 60 tl ye getirtme şansım oldu.şimdilik cam rüzgarlığım eksik eger bunuda tamamlarsam sorun yok inşallah.çevrenizde satıan veyada yardımcı olabilecek birisi varmı
  • ARKADAŞLAR MERHABA;

Bende 2004 Euro Civic var.
    Akü bittiği için Teyp kodu istedi. Servis Dışında Yardımcı Olabilecek Arkadaş var mı??
  • Geçmiş olsun.
    5 rakamlı kod kullanılıyor, model yılına göre değişiklik gösterebilir. (başlangıç ve rakam seçimleri)
    servise başvurursanız (şasi numaranız ile ) yardımcı olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 16 Ekim 2014; 20:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeler35

merhaba arkadaşlar daha önce bir arkadaşa sormuştum davumbazı ne kadara almıştın diye bana 235 tl diye söylemişti yanılmıyorsam.dün izmirde japon yedek parça satan bir yerden 60 tl ye getirtme şansım oldu.şimdilik cam rüzgarlığım eksik eger bunuda tamamlarsam sorun yok inşallah.çevrenizde satıan veyada yardımcı olabilecek birisi varmı

bendim hocam o,iyi kazık yemişim desene,gerçi işin doğası böyle,benimki orijinal getirttiler ingiltereden,bi yedek parçacıya gitsek bulurmuşuz demek.
    hayırlı olsun.
  • Orijinalden alıntı: cranfan

Orijinalden alıntı: efeler35

merhaba arkadaşlar daha önce bir arkadaşa sormuştum davumbazı ne kadara almıştın diye bana 235 tl diye söylemişti yanılmıyorsam.dün izmirde japon yedek parça satan bir yerden 60 tl ye getirtme şansım oldu.şimdilik cam rüzgarlığım eksik eger bunuda tamamlarsam sorun yok inşallah.çevrenizde satıan veyada yardımcı olabilecek birisi varmı

bendim hocam o,iyi kazık yemişim desene,gerçi işin doğası böyle,benimki orijinal getirttiler ingiltereden,bi yedek parçacıya gitsek bulurmuşuz demek.
    hayırlı olsun.

tecrübe kazanıyorsun.
    ''ben çok tecrübeliyim'' demek= ''yediğim kazıkları ben bile unuttum'' demek değil mi zaten?
    Saçlardaki beyazlar ve yenilen kazıkların dökümü= tecrübe.
    Rahat ol, ben de ön amortisörü (KYB marka - 2x295= 590 TL'ye alıp, aslında 100-150 liraya tamirinin yapılabildiğini öğrendiğimde.....)
    aynı senin gibi hissetmiştim.:))))
    İşte bu nedenle, araçlarla ilgili soru-sorun ve yaptırdığınız değişiklikleri (fiyat/marka/yer) burada paylaşmak önem kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 17 Ekim 2014; 20:10:05 >

• Herkese Selamlar,

Euro Civic leri eski kasasından beri severek takip ederim. Gerçekten çok beğendiğim araçlardır. Şimdiye kadar alma imkanım olmadı maalesef.

2006 model bir aracı almak için niyetlendim, ancak daha önce Honda kullanmadığım gibi, çevremde de Hondası olan kimse yok. Bu aracı alırken özellikle dikkat etmem gereken bir konu var mı? (gerçi şimdiye kadar yazılanlardan anladığım herkes "gözün kapalı al" modunda ama... yine de tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Araçta Lovato OBD li (ne demekse?) LPG takılı.
  • aynen sıkı bir şekilde araştırmak ve sormak gerekiyor.ben yaklaşık 1 yıl kadar önce başka bir yedek parçacıdan sordugumda 140 demişti.acileyeti olmadığı için almamıştım,kısmet artık.

Cam rüzgarlığı alan veyada bizim araçlara uygun herhangi bir yerde satılan yeri bilen arkadaşlar varsa sevinirim.teşekkürler
  • durukaan D kullanıcısına yanıt
    Özellikle bakman, baktırman gereken aracın kronik arızaları sayılabilecek şeyler ama dert olmayacak problemlerdir. Direksiyon kutusu, Ön amotisör takımı. Arabanın boyasına değişenine bakma. Şanzumanı ve motoru kusursuzsa önden kazası yoksa al. Benim tavsiyem, benzinli bakımlı bir araç alıp, özellikle araştırıldıktan sonra tüp taktırmak. Ben Honda için en uyumlu olan BRC tüp taktırdım aldığım hafta. 15.000 km oldu 6 ayda ve çoktan 3000 lira kardayım.
  • Bilgi için teşekkürler.
  • bi şi diil
  • Dualarım kabul oldu galiba :))
    Pendik'te
    Shell 2.29 TL
    Aytemiz 2.15 TL
    Lukoil 2.12 TL
  • Eveeeettttt, Bahçelievler'de 2,11'den aldım bugün. Tamamı şehiriçi 23 krş yaktı.
    57,90 TL LPG aldı, 27,53 LT , 248,6 km. yol yapmışım, 11,10 LT/100 km. Aslında ayarlara bi baktırmak lazım.:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 4 Kasım 2014; 20:23:51 >
  • 15 gün izin kullandım geldim bizim dükkan da tık yok..Herkes memnun galiba araçlarından
    Lpg fiyatları evlere şenlik..Yollarda az gayret et,levha takp et lpg neredeyse bedava..Lakin meret şişeye dolan bişey değil ki doldurtalım..Afyon'a varınca yumruk yemiş gibi oldum..Aytemiz 2,67 Aygaz 2,80 hatta küsür bile vardı..İsimsiz kahramanlar bile 2,64 ..Dönüşte 10 km çık Afyon dan ipragaz 2.39 ,doldurdum izmire geldim..2 defa tadımlık ta olsa fahiş fiyattan lpg aldım..Kim arar kim sorar lpg fiyatları.
    Her türlü kolay para kazanmak bizde..Yola bakan ışıklı panoların da 2.44 yanaş pompaya ama dikkat sana doldurduğu pompa da yazan 2.67..Aynı rakamlar olmasa da bana da 1 defa denk geldi yersen yani..
    Bunun gibi bir sürü katakulle..Fazla laf ettim galiba, az kızmışım mı ne

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.