Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tek fiyatmı yoksa 4 adet takım fiyatımı.birde nereden sipariş verdin dostum
  • hayirili cumalar
  • tek fiyat. ustama söledim,o bayiye getirtti.
  • buda benim canavar :))
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• buda benim canavar :))
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Burak geçmiş olsun.Bu eşşeklerden her yerde var maalesef..Efeler35 güzel araç,güle güle kazasız belasız kullan..
  • Burak geçmiş olsun.Bu eşşoğlueşşeklerden her yerde var maalesef.
  • mburakyuce kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun, lanet olsun böyle insanlara, milletin malında gözü olanlar çok malesef.
  • mburakyuce kullanıcısına yanıt
    Kardeşim teşekkür ederim. Kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcia

Çok geçmiş olsun, lanet olsun böyle insanlara, milletin malında gözü olanlar çok malesef.

haklısın valla , servet düşmanı bunlar

asacaksın bir kaçını , bak bi daha oluyormu
  • Merhaba,
    Arkadaşlar malum 8-10 yıllık araçlar kullanıyoruz ve her parçanın bir ömrü var. Özellikle ampüllerin:)))
    Benim gri arabada konsolda birçok düğmenin altındaki (gece sürüşünde kolay bulunmayı sağlayan, konsola bir hoşluk getiren cockpit görüntüsünü veren) ampüllerin birçoğunun yanmadığını (siyah arabada gece sürüşü yaptıkdan sonra, meğerse bir sürü ampül varmış bu arabalarda diyerek) hayretle farkettim. (bu arada yakın göz numaram da ilerlemiş, uzağı az da olsa görebiliyorum ama, burnumun ucunu zor görüyorum:))) Bugün vaktim vardı ve konsolu dağıtıp,
    Otomatik vites altı bilgilendirme aydınlatma ampulünü,
    Dörtlü flaşör aydınlatma ampulünü (lehim ve ince işçilik uygularayak)
    Klima grubu alt aydınlatmasını (servise 2 ad. sipariş verildi 2x5=10 TL)
    değiştirildi, (yarın servisten alınıp (2 ad.) değiştirilerek konsolun şıkır şıkır olması sağlanacak.
    Resimler, alta bilgilerinize

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• erentalya E kullanıcısına yanıt
    Saydıklarının içinde eğer yanıyorsa,bende sadece dörtlü flaşörün bilgilndirme ampülü yanmıyor.Vites,klima ampüllerim sağlam demek abim..Hemen kırmızı flaşör düğmesine bakmam gerek:))
    İç aydınlatma başka araçlara göre daha soluk ama sanki bilerek yapılmış gibi gece araç içinde fazla ışık dikkati dağıtıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Saydıklarının içinde eğer yanıyorsa,bende sadece dörtlü flaşörün bilgilndirme ampülü yanmıyor.Vites,klima ampüllerim sağlam demek abim..Hemen kırmızı flaşör düğmesine bakmam gerek:))
    İç aydınlatma başka araçlara göre daha soluk ama sanki bilerek yapılmış gibi gece araç içinde fazla ışık dikkati dağıtıyor..

Kesinlikle haklısın,
    Daha sade bir tasarım, ancak; rahatsız etmemekle birlikte hiç ışık olmaması da çok ölü duruyor. Orjinaline sadık kalmak kaydıyla olması gerektiği hale getirmek lazım.:)
    Flaşör bilgilendirme ampulünü servisten temin edip (adeti 5 tl civarı) kendin de 10 dakikada değiştirebilirsin. Minik bir ''duy'u var. Flaşör butonunu sökmene gerek yok, sadece otomatik vites kolu etrafında bulunan (görece) üçgen plastik kapağı itinalı olarak sökersen göreceksin. Kolay gelsin.:)

• ben denedim ama sökemedim, o kadar da kolay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

ben denedim ama sökemedim, o kadar da kolay değil

Kolay hocam kolay,
    Azimle mermer hikayesi, sökmek 10 dakika, montaj 10 dakika,
    biraz dikkat ve maharet yetiyor.
  • Ve sonuç fotoğrafları,
    bir sonraki ileti konuya bağlı ancak farklı bir değişiklikle ilgili olacak.
    Fyi:)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Değişen ampuller ve sonuçları paylaştıktan sonra;
    Daha önceden forumu takip eden arkadaşlar hatırlayacaktır...
    Benim müzik sistemi ile ilgili arayışlarım ve aynı fm kanallarından döne döne Hande Yener'den ''alt dudak'' , Sıla'dan ''yabancı'', Murat Boz ve Gülşen'den ''iltimas'' dinlemekten gına geldiği için mp3 çalamayan, usb bağlanamayan ve sd kart okuyamayan ses sistemimize double din touch screen ekran cihazlarda da ''öncelikle ve ÖZELLİKLE'' çerçeve konusunu çözemediğimiz için.....
    Hazır teybi sökmüşken;
    teybin arkasında yer alan aux çıkışına (herhangi bir tadilata gerek duyulmadan) takılan ve üzerinde USB-SD KART ve AUX girişleri mevcut olan bir adaptör alarak, montajdan sadece 2 dakika önce takarak ''istediğim şarkıları dinlemenin keyfini yaşadım''
    Cihazın montaj (teyp arkasına mevcut girişe sadece hazır olan fişi takarak) ve kendi fotoları alttadır. Cep telefonunuzun aux çıkışından cihaza aux girişi yaptığınızda (aux-aux kablosu cihazla birlikte veriliyor) telefonunuzdaki müzikleri dinliyorsunuz, telefonunuz çaldığında karşı tarafı hoparlörden duyabiliyorsunuz. (kulaklık mantığı, yanınızda eşiniz varsa bu opsiyonu kullanmadan önce arayanı kontrol etmeniz önerilir)
    Cihazın üzerinde orjinal bluetooth girişi de mevcut, ancak bluetooth aparatı opsiyonelmiş (kaç para olduğunu sormadım).
    Şimdi fotolar,
    Cihaz fiyatı 155 TL, satıcı kargo ile de gönderebiliyor. Yerinde montaj için +40 TL alıyorlar. (ben 40 TL kara geçtim, kendim monte ettiğim için)
    Fyi
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 25 Eylül 2014; 20:42:33 >

• Fotoğraflardan da belli oldu,benim dörtlü flaşör aydınlatma ampülü gitmiş..Açmayı denemedim ama biraz dikkat ederek tatil günü el atacağım.Ses konusunu iyi halletmişsin abi güzel olmuş..Telefonu hopörlere aktarıp kullanmak epey kolaylık sağlar..Güle güle kullan,paylaşımlar için teşekkürler..
  • Valla ampüller iyiymiş,sanırım benim de 4lü flaşör ampülü gitmiş :)

Onun dışında aracı bakım yerine sana mı getirsek usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Fotoğraflardan da belli oldu,benim dörtlü flaşör aydınlatma ampülü gitmiş..Açmayı denemedim ama biraz dikkat ederek tatil günü el atacağım.Ses konusunu iyi halletmişsin abi güzel olmuş..Telefonu hopörlere aktarıp kullanmak epey kolaylık sağlar..Güle güle kullan,paylaşımlar için teşekkürler..

Ayazoğlu,
    Eğer pazar günü açmaya niyetlendiysen, bugünden servisten ampulünü (duy'u ile birlikte kırmızı kaplamalı minicik bir ampul) temin etmeni öneririm. Parçacılarda bulma olasılığın çok çok çoook düşük. (5 TL civarında) Bilgilerine:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 26 Eylül 2014; 11:02:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.