Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok temiz ve albenisi fazlaca..Kazasız belasız kullanın inşallah..Son kareler ise "biz bir takımız" demiş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 4 Eylül 2014; 0:58:54 >
  • arkadaşlar meraba pazartesi 2004 gri (cosmic) ile aranıza katıldım arabayı almadan yorumlarınızı okudum, çok faydası oldu.
    Ferahlığı motor sağlamlığı gücü yeterli görünüşü çok güzel ancak araba biraz sert geldi fazla sarsıyor özellikle arka taraf
    yada öyle hissettim sizde de aynısı var mı araçta.. birde motor arıza lambası yandı araba benzinli lpg yok usta bilgisayar bağladı ve motorun egzoz çıkışındaki
    kabloya bağlı soket gibi birşeyi gösterdi problem çıkarmaz dedi şimdilik söndü aynı problemi yaşayan varmı. selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habana78 -- 10 Eylül 2014; 1:33:22 >
  • Merhabalar bende Ocak ayından itibaren bu honda ailesine katıldım. 2006 lacivert civic benimkide cidden mukemmel bir sürüş keyfi var yakıt konusunda sert kullanmama ragmen cok asırı bi durum yok.gercekten tavsiye edeceğim bir araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benden EP2 .. Keyifli bir araçtır..
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Habana78,caca915,muratcia hoşgeldiniz .Yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun,tek kapısı da hoş,bir arkadaşta var..Hepinize de kazasız belasız sürüşler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 11 Eylül 2014; 1:19:29 >
  • muratcia M kullanıcısına yanıt
    Maşallah bundan temiz ve orijinalini görmemiştim desem yalan olmaz. Kazasız belasız inşallah...

• maaşallah maşşaallah
  • Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
    Araçlarınızla, kazasız, cezasız ve keyifli sürüşler diliyoruz.
    Habana78, araçlarda yumuşak bir süspansiyon var. Normalde sarsmaması gerekir. En kolay ve ilk akla gelen lastik havaları, yanılmıyorsam 33 bar yeterli oluyor, fazlası hoplatır zıplatır. Hala devam ederse (ki çok da bilinen örneği yok) amortisörlerlere bi baktırman gerekir. Patlak bir amortisör yüksek vibrasyonun sebebidir. Bunun dışında, helezon yaylarına bakılabilir (ki sorun çıkarmazlar) valla benim aklıma şimdilik başka da bişey gelmiyor. Ekzozun üstündeki okuyucu arızasına gelince; bu okuyuculardan araçlarımızda bolca var. Hava sıcaklığından tut da, oksijen miktarına, yakıt oranı ve hava oranları, atık gaz okumaları gibi bilgileri toplayan sensörler bu arabada bolca mevcut. Ekzosdaki de bunlardan biridir. (ÇİĞ GAZ/KARBONMONOKSİT) ölçümleri yapıyor olabilir, (benimki tamamen varsayım:)))). Kirlenmiş veya bir parça tortu gelmiştir (mesela). Bu sensörleri önce dikkatlice temizlemek, elektrik bağlantılarını dikkatle kontrol etmek (belki) yababileceklerimiz arasında yer alabilir. Olmadı, servis yolu (hepimiz için) görünüyor. Ne de olsa 8-10 yıllık araçlar kullanıyoruz. O kadar da olacak.:)))
    Muratcia; araban gerçekten çok güzel. Keyifli, kazasız sürüşler.
    Caca915 : Kazasız , cezasız keyifli sürüşler.
    Tekrar aramıza hoşgeldiniz.

• Teşekkür ederim erentalya uyarı lambası kendiliğinden söndü. Bagaj üstü örtüsünü nerden bulabilirim istanbuldayim yeni taşındım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habana78 -- 13 Eylül 2014; 14:04:46 >
  • muratcia M kullanıcısına yanıt
    Alper abiye katılıyorum ben de bu kadar temizini ve hatasızını görmüyordum çok cici maşallah
  • Bu hafta İstanbul Göztepe BP'de kampanya olarak Otogaz litre fiyatı 2.25 TL idi. 47 litrelik depomuz, 41.70 lt gaz aldı. Bir hafta şehir içinde, en az 10 saati yoğun trafikte ve trafiğin stresinden kurtulduktan sonra eve bir an önce kavuşmak için köpek gibi dip gaz gitmekle beraber 41.70 litre akaryakıt 376 km'de sonlandı.

2.25 TL x 41.70 LT = 93.83 TL
    93.83 TL / 376 KM = 0,249 TL

Otogaz ne kadar düşük olursa, o kadar az tüketim. Sabit 2 TL yaparlar inşallah :)
  • Hayirli cumalar
  • yeni arkadaşlara hayırlı uğurlu kazasız belasız sürüşler inşallah.
    benim muayene dönemi geldi.
    hayırlısı bakalım yeni maceralara yelken açıyoruz
  • Ne yazık ki ülkemiz de yavşak çok :)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• mburakyuce kullanıcısına yanıt
    Yuh yaa bıçak atmışlar tekere

• mburakyuce kullanıcısına yanıt
    Burak geçmiş olsun abicim,
    Bütün tatsızlıklar da seni buluyor. Allah beterinden korusun. Bence bir kurban kestir. Nazarlardan, kem gözden, kem sözden, hertürlü fenalıkdan ve kötülerden, cahil cesaretinden-köylü kurnazlığından Allah herkesi muhafaza eylesin (amin).
    Kusura bakma Cuma hutbesi gibi oldu ama aklıma ilk bunlar geldi. Senin fotoğrafını gördüğümde 20 yıl kadar önce aldığım renault brodway araba geldi aklıma. Aldığım günün ertesi gün ilk sabahında (sadece 14-15 saat sonra) 0 kilometre araca kapının önünde sağ taraftan pasta cilayla falan giderilemeyecek şekilde boydan boya anahtarla çizik atmışlardı. Gerçekten çok üzülmüş ve sinirlenmiştim. Ama burası Türkiye ve cahil insanlar topluluğu. Mal düşmanı, cahil insan çok ve (maalesef) daha da çoğalıyorlar. ''bende yok sende nasıl olur'' cehaleti, ya da ''zarar vereyim de nasıl olursa olsun'' düşüncesi (düşüncesizliği) bu tür eylemlere gebe. O bıçağı oraya sokanla (o anda) karşılaşmamış olman da bu tatsızlığın aslında iyi yönü. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 17 Eylül 2014; 11:39:20 >

• arkadaşlar bizim araçların aksesuar ve yedek parça konusunda yardımınızı istiyorum.benim araca cam rüzgarlıgı taktırmak istiyorum ama koskoca izmirde hiç bir yerde bulamadım.birde sağ çamurlk davlumbazı nereden bulabilirim serviste 250 özelde 130 tl dediler.normal sedan kasalarınkı 40 tl.arada bu kadar fark olması normalmi.bahsettiğim konularda yardımcı olursanız sevinirim.tşklr
  • ben de 245 e getirttim çamurluk davlumbazını,ingiliz parçalar olunca pahalı malesef.
    daha taktıramadım,ustada bekliyor benim parça,2-3 haftaya geliyor anca bilgin olsun.
  • birde kargo var değilmi....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.