Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beğenmiyorum orijinal olmayan kolçak.
    Bide aracın ön kısmı zaten biraz eni dar iyice daraltabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten söylemiştim,
    çok orjinal bişi değil diye; benimki yıllarca belinde silah taşımış polisin emekli olduktan sonra sürekli elini beline atıp ''yokluğunu'' hissettiği silahı araması meselesi.:
    Sorento X Force'dan sonra sağ kolum ''polis silahını'' aradığı için öyle bişey taktırdım..
    Şimdi, arabayı evlenecek olan kızıma vereceğim için; orjinal tabancalı olanlara bakıyorum. İlk tercihim accord 2.4 exec.:) onlarda tabanca orjinal
  • bende de şöle bişi vardı

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-siyah-kol-dayama-kolcagi-301046/productDetails.aspx?productId=otm301046&categoryId=20036491#Gorseller

onu da tamirci yüklenip kırmış içine bi oturduğunda,bendeki bahtsız bedevi olayları yine.

kendiniz bile matkap ile alıp halledebilirsiniz.

bu arada brc yi taktırdım,maşallahı var nazar değmesin,şimdi uzun yola çıkıcam,bakalım ölçücem neler çıkıcak...

• Ben de kesinlikle orjinallikten yanayım. Orjinallikten olmasa bile pahalı sağlamdan yanayım :) kolunu dayadığın zaman aşağıya doğru esneme yapmayacak :)

• erentalya E kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığım kullanıyordu, benzinle km'de 1 TL yakıyordu :) tüpde onunla 35-40 yaktır helal olsun :)

• Sen beni tanımıyosun galiba
    Koklatırım ben ona,,
    Şaka bir yana; uzun yolda 20-22 krş, şehiriçi 36-38 krş rakamlardan bahsediliyor.
    Aynı araç için onlarca kişi yalan ya da yanlış söylüyor olamaz.!!!
    2400 cc bir DOHC i-VTEC, için son derece kabul edilebilir değerler...
    İnanmıyorsan ve bayram boyunca vakit bulursan?,,,,,
    http://forum.donanimhaber.com/m_53485721/tm.htm
    bir göz at istersen @mburakyuce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 26 Temmuz 2014; 2:33:24 >

• mburakyuce kullanıcısına yanıt
    Bu orjinallik konusuna ben de takıntılıyım fakat ön kolçak olmazsa olmaz birsey, bu konudaki en buyuk problem aynı döşeme kumaşını bulmak sorun, ben araştırdım koltuğa takılan inip kaldırılabilen yumuşak yüzeyli bir kolçak buldum hemen hemen birçok yerde var direk koltuuğa döşemeci tarafından kaynaklanıyor ve oldukça kullanışlı,

Aynı değil fakat inanılmaz derece de yakın olan bir kumaş buldum ayırt etmek neredeyse imkansız, ustama iyi bir işçilikle kaplatıp ve montajını yaptırdım, gayette güzel oldu,
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinmisir -- 8 Ağustos 2014; 12:34:38 >

• Bence de çok güzel olmuş. Hiç sırıtmamış. Güle güle kullan...

• Efsane geliyor :) 1 haftalığına çeşmeye tatile gittim dönüş yolunda izmir Bornovadan Aygazda fulledim ve 494 km geldim :) 90 liraya fulledim 18 kuruş yaktım ve ortalama süratım 120 idi kimi zaman 140-150 bastım, 2-3 sefer 3-4 kmlik trafik yedim ve hiç klimayı kapatmadım ama sürekli nazik kullandım :) izmir çeşme otobanında da gördüğüm düzlükte dayanamadım bir kere kökledim klima açık 210km/h gördüm :)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Yasin kardeş gerçekten de aslına uymuş..Kazasız belasız kullanasın inşallah..Burak bi hoyt deseydin ya abim dibimden geçmiş gitmişsin..Bir yemeğimiz,çayımız nasip olurdu hem görüşmüş olurduk..Bir daha sakın PAS geçme
  • ayazoglu35 A kullanıcısına yanıt
    Abi kusura bakma bir daha ki sefere inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Efsane geliyor :) 1 haftalığına çeşmeye tatile gittim dönüş yolunda izmir Bornovadan Aygazda fulledim ve 494 km geldim :) 90 liraya fulledim 18 kuruş yaktım ve ortalama süratım 120 idi kimi zaman 140-150 bastım, 2-3 sefer 3-4 kmlik trafik yedim ve hiç klimayı kapatmadım ama sürekli nazik kullandım :) izmir çeşme otobanında da gördüğüm düzlükte dayanamadım bir kere kökledim klima açık 210km/h gördüm :)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

Nazik bir İngiliz Hanımefendisiyle gezintiye çıkmış gibi değil mi?
    P.tesi Yeni bir Civic için Şehirdışına uçucam. Bu seferki siyah olacak. LPG'li değil. Benzin tüketimini (şehirlerarası yolda) paylaşırım.
    Coming soon:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 9 Ağustos 2014; 22:53:01 >

30-35 kuruş yakarsın abi. Hayırlı yolculuklar :)

• Siyahla baş etmek çok zor başka renk düşün derim...

• en asil renk bej
  • Evet tam siyah olmasın da ne olursa olsun. Füme olsun Safir Siyahı olsun ama tam siyah olmasın...

• Şimdilik Bursa'da 93.000 Km. yorgunluğunu atmak için biraz bakıma girecek.
    Sağ arka kapı minik bir sürtme sonucu kaporta işciliği ve boya yapılmış. Ön tampon altı lastik değişimi ile, seyir esnasında sağ ön farına gelen bir taş nedeniyle değişen far dışında 100% orjinal.
    Şimdilik plakası Denizli, ancak ay sonuna kadar İstanbul'lu olacak. Ayazoğlunun plakasına ve arabasına özenmiştim ne yapayım bulunca alayım dedim.
    Kuaför sonrası resimleri de atarım.
    Selamlarla;

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 12 Ağustos 2014; 23:47:34 >

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abim...Çok temiz görünüyor araban,kaç model?maşallah kuaför işine bile gerek yok gibi pırıl pırıl ..Siyahın da tadı başka her ne kadar temiz tutmak zor olsa da:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 13 Ağustos 2014; 0:41:23 >
    Hayırlı uğurlu olsun abi :) kaza bela vermesin araba baya diri duruyor :) sol arka far biraz solmuş gibi geldi bana bir sıkıntı var mı anlayamadım :)

• İstanbulda şuana kadar gördüğüm en uygun gaz :) Kozyatağı yanyolda. Aygaz ve aytemizden alıyorum hep bir gram sıkıntı çekmedim :) 2.29 da efsane bir fiyat
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.