Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
128.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puntoyla geziyor bol bol herhalde ondan kayip :-)
    Ben de iyi basiyordum aracimla ne bir gram yağ ne de su eksilttiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah nasip ederse ilerleyen yıllarda type-r a kesinlikle bineceğim :) bizim kasa mı olur bir üst kasa mı olur bilemiyorum ama aldımda 2000 motor 200 beygiri hissetmek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Nihayet bizde "az yakanlar kervanı na"katılabildik kardeşim Bende sibop ayarı ve lpg ayarını ikileyince doğru yolu buldum diyebilirim.Ortalama çoğu uzun yol olsa da 27-28 krş a düşürdük yakıtımızı..
    Araç zaten güzel abim sıkıntı yaratmıyor maşallah.Herkese kazasız belasız günler dilerim..
    Punto alan kardeş nerelerdesin sen? EYÜÜÜPPPPP

abi punto aldık diye sizi unutacak halim yok :d bu arada benim araç 130 liraya 120 130 geldiğim halde bursa alanya 650 km tahminen 130 liraya geldi :D siz hesap yapa durun :D

• Buda benim kızım :)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL
  • resim yükleyemedim :D
  • eÜp_07 E kullanıcısına yanıt
    Evet abisi benimde yüklerken sorun olmuştu.Tekrar güle güle kullan..Senin yakıt işini biz saymayız ona göre
  • Hayirili olsun
  • bitane ekleyebildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eÜp_07 -- 28 Haziran 2014; 12:17:45 >

• Güzel araç..İçi de cam tavanla şahane görünüyor abim..Ama az yakıyormuş ben sevmem öyle Haydi iyi sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Güzel araç..İçi de cam tavanla şahane görünüyor abim..Ama az yakıyormuş ben sevmem öyle Haydi iyi sürüşler

Saolasın abi :)
  • Beyler, hayırlı Ramazanlar
    Ramazan ayının hepinize ve sevdiklerinize hayırlara ve uğurlara vesile olmasını, ağız tadıyla, sağlık ve huzurla, bereketlerle dolu olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.
    Daha önceki mesajımdan hareketle; İstanbul'da plaka sahibi olmanın ve sahip olduğunuz plakanın devamlılığını sağlamanın hiç de kolay olmadığını anlamış bulunuyorum.
    Nasıl mı?, şöyle ki:
    Daha önce sahip olduğum jip için oldukça yüksek bir bedel ödeyerek almış olduğum (benim için) özel harf grubu plakayı, geçtiğimiz günlerde satışını yaptığım aracımdan çıkartarak şu anda bindiğim, ancak 1-2 ay sonra kızıma düğün hediyesi olarak vereceğim araca (Honda'ya) takmak için ilgili trafik şubesine gittiğimde ''hülle'' denilen sistem için ödeyeceğim minimum 500 TL'ye yakın rakama (kanuni ruhsat değişim ücretleri ve noter masrafları) + 5.000 TL daha bankadan xxxx trafik vakfına bağış yapmam istendi. Aslında bu konuda ''plakanın eski sahibiyle devam edeceğine dair bir kanun '' çıkmış olmasına rağmen, uygulamada resmi bağış adı altında tam bir bağış (adını siz koyun) sistemi kurulmuş durumda. Ben de satışı yaptığım arkadaşa rica ettim aynı plakayla devam edecek, eğer bir yolunu bulursak daha sonra ''daha kabul edilebilir'' bir şekilde plakamızı almaya çalışacağız.
    Ses sistemi konusunda, arkadaşla tekrar görüşüp konuyu hatırlattım (çerçeve konusu), şimdilik bir gelişme yok, müsait olduğumda kendisini taciz etmeye devam edeceğim.
    Sevgi ve saygılarımla

• Sana ve tüm üyelere hayırlı ramazanlar.. Abi kolay deseydin zaten şaşardım . Bu güzel ülkemiz de yerine getirilmesi gereken saçma sapan prosedürler insanı öldürür.Bağış adı altında soygun olmuş senin plaka işi.Adı bağışsa,neden bir fiyat var?Ama her yokuş için bizler de bir iniş buluruz bulmuşuzdur..Vardır onun da kolayı inşallah..Erken de olsa mutluluklar dilerim evladınıza..
  • Maşallah abimizin arabası çok temiz gözüm kaldı :)) Farlar çok net, temizlik yapılmış herhalde. Sisler xenon olmuş siyaha yakışmış baya. kapı eşiğe logo ışık yapılmış hoş olmuş. müzik çalar işinide çözmüş abimiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Maşallah abimizin arabası çok temiz gözüm kaldı :)) Farlar çok net, temizlik yapılmış herhalde. Sisler xenon olmuş siyaha yakışmış baya. kapı eşiğe logo ışık yapılmış hoş olmuş. müzik çalar işinide çözmüş abimiz :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-56000-km.otomatik-171401001/detay

Mesaj alındı, arkadaşa ''çerçeve'' konusunda mesaj atıldı. Bakarsınız çözeriz.

• erentalya E kullanıcısına yanıt
    Valla abi bende dayanamadım mesaj attım, maşallah gözüm kaldı nazar değmesin diye :) farları orjinal haliymiş, arabada pasta cila var hıpranmamış güzel araç :) 29-30 hiç düşünmeden verilebilir :)
  • bunun sedanını (39 binde) 29 bine sattım
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar. Öncelikle aracimla ilgili iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.çerçeve konusunda arkadaşımın numarasini mesaj olarak atmistim.ayrıca arkadaşıma forum linkini de verdim.belki buradan size ulaşır.çerçeve tamamen el yapımı bu araç için özel kalıp dokulerek yapıldı. Yapım aşamasının resimleri facebook Ceyhan sound adresinde inceleyebilirsiniz.ulasamazsaniz haberim olsun.resimlerini veya direk linkini atarım.

• necmi1903 N kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz,aracınız gerçekten güzel hayırlı satışlar diyelim..İnşaallah sizce değeri neyse ona satılsın.Resimlere baktım ceyhan sound'da,gerçekten güzel olmuş ses sistemi.El emeği nede olsa..Bakalım bir alo yada mesaj atıp,istanbul dışı nasıl oluyor ve fiyat konusunu konuşmak lazım.
  • Benim ön sol cam fitili yani lastiği şuanda gitti nasıl olduğunu anlamadım. cam açılmıyor. Aradığım servislerde ellerinde yok 25-30 güne yurtdışından gelir diyorlar fiyatıda 200-250 tl arasında. Bu konuyu çözebileceğim tanıdığınız var mı?
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Benim ön sol cam fitili yani lastiği şuanda gitti nasıl olduğunu anlamadım. cam açılmıyor. Aradığım servislerde ellerinde yok 25-30 güne yurtdışından gelir diyorlar fiyatıda 200-250 tl arasında. Bu konuyu çözebileceğim tanıdığınız var mı?
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

Bence sanayideki yetenekli ustalarımız sedanlarınkini uydururlar , bir araştırın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.