Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abim...Çok temiz görünüyor araban,kaç model?maşallah kuaför işine bile gerek yok gibi pırıl pırıl ..Siyahın da tadı başka her ne kadar temiz tutmak zor olsa da:))

Temennin için teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız cezasız, keyifli sürüşler
    Bu da gri olan gibi 2004 model,
    aralarında şu farklar var. Gri 2 parça değişenli bunda değişen yok,
    gri 212.000 km'de bu 94.000 km'de. Gri olanda LPG takılı ve işli; siyah tamamen orjinal.
    Gri olanla dağ tepe balık av ve çarşı pazar gidiyorum. Bunla resmi davetlere gidecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 13 Ağustos 2014; 20:37:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Hayırlı uğurlu olsun abi :) kaza bela vermesin araba baya diri duruyor :) sol arka far biraz solmuş gibi geldi bana bir sıkıntı var mı anlayamadım :)

Burak, teşekkürler.
    Sol arka farda birşey yok. Gölgede kaldığı için öyle görünüyor olabilir.
    Ama ben mesajı aldım. Geçerken tükana uğra bir expresso ve tramisu ile sanırım ''solmuşluğu'' düzeltebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 13 Ağustos 2014; 20:40:22 >
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi sağolasın ön farlarda biraz sararma var benim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentalya

quote:

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abim...Çok temiz görünüyor araban,kaç model?maşallah kuaför işine bile gerek yok gibi pırıl pırıl ..Siyahın da tadı başka her ne kadar temiz tutmak zor olsa da:))

Temennin için teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız cezasız, keyifli sürüşler
    gri 212.000 km'de bu 94.000 km'de. Gri olanda LPG takılı ve işli; siyah tamamen orjinal.
    Gri olanla dağ tepe balık av ve çarşı pazar gidiyorum. Bunla resmi davetlere gidecem.

Araç çok temiz maşallah, inşallah hep böyle kalır güle güle kullan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Orijinalden alıntı: erentalya

quote:

Araç çok temiz maşallah, inşallah hep böyle kalır güle güle kullan...

Teşekkürler,
    Bu arada gri olan sahibinden.com'da
    Bİlgilerinize

Güzel fiyat yazmışsın abi :) km biraz daha düşük olsaydı 27.500 den aşağı vermemek lazım. Piyasa gerçekten yükselmiş durumda ve bizim araçlar bulunmayacak derecede özel, sağlam, tasarruflu ve keyifli :)

• İlan çok güzel olmuş hayırlısı olsun :-)

• Yahu arkadaşlar
    size günün komedisini anlatayım da, biraz gülümseyin.
    İlanı (gri olan için) dün gece vermiştim. Kızın düğününe daha 2 ay var, ''siyaha binerim kıza da başka bişey bulurum?'' diye düşünerek hareket etmiştim.
    Bugün (14/08) arkadaş Bursa'dan aradı, Bursa'da bıraktığım siyah araca güzel bir teklif aldığını söyledi., fiyatı söyledi ''ver '' dedim. Bunun için de (gri olan) aradılar bugün,
    sabah 2 arabayla başladığım günü akşam arabasız kapatacaktım az kalsın. Ama sanırım, tatile sizlerden birinin arabasıyla ''ödünç'' gideceğim, şimdiden haberiniz ola. Boşta araba aranıyor!!!:)

He abim araban hazır hem 20 plaka hemde siyah
    Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor lafı "cuk" oturuyor..Hayırlısı,işlerin her daim denkolsun başka ne diyelim bilemedim:))
  • quote:

He abim araban hazır hem 20 plaka hemde siyah
    Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor lafı "cuk" oturuyor..Hayırlısı,işlerin her daim denkolsun başka ne diyelim bilemedim:))

Teşekkürler AYAZOĞLU,
    Nezaketin , arabayı vermenden güzel
    Hayat cidden garip.
    İkisi de gitmedi. Sanırım tatile çıkacak arabamız (biri kesin) kalacak.

• bugün transformers sticker aldim. metal kromajli orjinal bisey. arka camin oraya yapistirdim. bikac kisi sorunca buradada paylasmak istedim.

m.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://m.gittigidiyor.com/urun/124460144

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• bugün transformers sticker aldim. metal kromajli orjinal bisey. arka camin oraya yapistirdim. bikac kisi sorunca buradada paylasmak istedim.

m.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://m.gittigidiyor.com/urun/124460144

• Esure17 E kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.Zaten sen beğenmişsin ya gerisi mesele değil..
  • quote:

sol arka far biraz solmuş gibi geldi bana bir sıkıntı var mı anlayamadım :)

sol taraf gölgede kalmış ondan soluk gibi duruyor
  • siyah 34 BH plakalı araç sahibi burlarda mı :D

geçen akbük de bizim sitede gördüm,vaaay dedim benim araçtan burada da mı denk gelecektik...
    temiz duruyodu,maşallah.

sevgiler
  • quote:

yah 34 BH plakalı araç sahibi burlarda mı :D

buralarda takılıyordu az önce gitti
  • Nisan ayının ilk haftasında 115.250 km'de aldığım aracım şuan da 127.000 km'de. 6.000 km'sı uzun yolda, geri kalanı ise şehir içinde kullanılmıştır. 116.000'de BRC marka tüp taktırdım. O zamandan bu zaman yakıt tüketimi analizim;
    İstanbul'daki ortalama otogaz litre fiyatı: 2.50 TL

-Şehir içi; 11 LT - 12 LT
    Km başına; 27 KRŞ - 30 KRŞ
    -Şehir dışı; 7.5 LT - 8 LT
    Km başına; 18 KRŞ - 20 KRŞ

47 litrelik simit tipi tank mevcuttur. Fakat en fazla 42 lt otogaz alıyor.

Ortalama 90 TL - 100 TL arsında fulleniyor.
    -Şehir içi: 330-340 KM
    -Şehir dışı: 480-500 KM

• Herkese merhaba,
    Geçen hafta 1 haftalık kaçış için Kuşadası Davutlar'daydım.
    Yakıt tüketim değerleri ve km. değerlerini paylaşayım.
    Ama daha önce farkettiğim birkaç fotoğraf:
    İstanbul-İzmir güzergahında (İzmit-Bursa-Balıkesir-Susurluk-İzmir üzerinden) , en pahalı LPG satış istasyonları Total istasyonları. LT. fiyatı 2,65-2,69 TL/LT 'den aşağı değil.
    Petrol Ofisi İstasyonları 2,49-2,59 arası fiyatla satış yapıyorlar. En ucuz istasyonlar Mola diye bir marka (ilk kez gördüm) 2,32-2,34 TL/LT olarak satış yapıyorlardı. Yakıtı (denk getirip) 2,32-2,34 aralığından alabiliseniz tüketim değerleri 18 kuruşun altına kadar düşebiliyor. Ancak ortalamada her zamanki gibi 0,20 TL/KM değerleri tutuyor.
    İstanbul çıkışı Sabiha Gökçen Havalimanı'na uğramam gerektiği için evden havalimanına toplam 60 km.'lik yolu 1,5 saatte gittiğim tüketim de dahil, İstanbul-Davutlar arasında 717 Km. yol yaptım ve 135 tl'lik yakıt tükettim. (lütfen bağışlayın, yakıt fiyatları o kadar farklılık gösteriyor ki, litre olarak hesaplamak ayrı bir iş:))
    Yani; 135/717=0,1882 TL/km
    Dönüşte; 157/635=0,2472 TL/km
    KARMA; 292/1352=0,2159 TL/km tüketim gözlenmiştir.
    Daha önce yazılarımda belirttiğim gibi, yakıt hesaplamasında birçok parametre var. Yakıtı aldığınız zamandaki hava sıcaklığı, yakıtı veren pompanın güvenilirliği, yolun eğimi, yük durumunuz, sürüş tercihiniz.... vb.vb.
    ama tamamı klima açık, 1/3 'ü gece sürüşünde ve otobanda yüksek sürat....
    Bence son derece kabul edilebilir ve bedavadan biraz pahalı bir bedel..
    Fyi.

• Dün Ankara'ya geldim minimum 140la geldim hiç dikkat etmedim kökledim, rampalarda asıldım gaza gene de 22 kuruş yaktı :)

• Merhaba,
    Nihayet vakit bulup arabayı bugün Bursa'dan getirdim. 1-2 ufak tefek işi kaldı. (yağ-buji-filtreler vs.)
    Kuaför sonrası resimler:)
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 3 Eylül 2014; 22:22:56 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.