Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
31
Favori
128.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akif_8787

quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirli

quote:

arkadaşlar merhaba,
    EP2 aracım için kol dayama ararken bu ürüne rastladım. satıcıya sordum 3 kapılılara da oluyormuş.

bu üründe universal fiyatı uygun ama bizim arabaya uygun mu bilemedim. yorumlarda farklı araçlar için uyduğu yönde görüşler var.

uzun yolda sağ kolumun bir yere yaslanma isteği oluyor sürekli. sizin önereceğiniz bir ürün veya yapan bir yer varsa görüşlerinizi almak isterim.

Bence gittigidiyor'daki ürün birebir uymaz. Çünkü el freninin gerisinde bardak koyacak yuvayı düşünürsek orası 6cm çapında dairesel bitiyor. Oydaki o ürünün altı kare.

Hepsiburada'daki ürünün de ayakları zayıf gibi. Yani oruturken üzerine yaslanıp destek alayım desen yamulacak veya sallanacak gibi.

Bence en güzeli yine bu konu içinde geçen, koltuğa direk monte edilen tür. Ben onu araştırdım. Yapan bir koltukçuyla mesajlaştık. Koltuğun iskeletine direk kaynak yapıyorlsrmış. Fiyatını 150₺ demişlerdi.

bende
    www.altinuc.com.tr
    Oto Deri Döşeme ALTINUÇ A.Ş.
    http://www.altinuc.com.tr/default.asp
    buradaki arkadaşla konuştum 200 tl dedi koltuğa direk kaynakla monte edilen için. c.tesi günü gidip bakacağım güzel birşeyse yaptırabilirim.

hocam görüştükten sonra bilgi verebilir misin? bende düşünüyorum yaptırmayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,
    EP2 aracım için kol dayama ararken bu ürüne rastladım. satıcıya sordum 3 kapılılara da oluyormuş.

bu üründe universal fiyatı uygun ama bizim arabaya uygun mu bilemedim. yorumlarda farklı araçlar için uyduğu yönde görüşler var.

uzun yolda sağ kolumun bir yere yaslanma isteği oluyor sürekli. sizin önereceğiniz bir ürün veya yapan bir yer varsa görüşlerinizi almak isterim.

Bence gittigidiyor'daki ürün birebir uymaz. Çünkü el freninin gerisinde bardak koyacak yuvayı düşünürsek orası 6cm çapında dairesel bitiyor. Oydaki o ürünün altı kare.

Hepsiburada'daki ürünün de ayakları zayıf gibi. Yani oruturken üzerine yaslanıp destek alayım desen yamulacak veya sallanacak gibi.

Bence en güzeli yine bu konu içinde geçen, koltuğa direk monte edilen tür. Ben onu araştırdım. Yapan bir koltukçuyla mesajlaştık. Koltuğun iskeletine direk kaynak yapıyorlsrmış. Fiyatını 150₺ demişlerdi.

bende
    www.altinuc.com.tr
    buradaki arkadaşla konuştum 200 tl dedi koltuğa direk kaynakla monte edilen için. c.tesi günü gidip bakacağım güzel birşeyse yaptırabilirim.

görüşmeye gidemedim ama bu hafta sonu giderim diye düşünüyorum. görüşünce haber veririm tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

bende
    www.altinuc.com.tr

görüşmeye gidemedim ama bu hafta sonu giderim diye düşünüyorum. görüşünce haber veririm tabi.

Alıntıları Göster
    bende düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bende düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Honda Damladan 2005 ep2 için aldığım parça fiyatlarını sizinle paylaşmak istedim

30.05.2016 güncel fiyatları:

ön tampon boyalı geliyor : 1727 TL
    arka tampon boyalı geliyor : 1848 TL
    panjur logosuz : 1042 TL
    sol arka stop : 398 TL
    sağ arka stop : 375 TL

sağ-sol stoplardaki fiyat farkını anlamış değilim ama üzerine birkaç bin lira daha koyarsak kuş serisi bir araba alabiliriz.
    Lüks yaşıyormuşuz da haberimiz yokmuş

Hondanın kendi sitesine yazdım servis olarak Honda Damla' yı seçtim bilginiz olsun. İstediğiniz parça varsa girin sorun gün içerisinde dönüyorlar.

• akif_8787 A kullanıcısına yanıt
    Sağ-sol stop fiyat farkı büyük ihtimalle geri vites ışığının tek tarafta olmasındandır. Tek miydi çift miydi emin değilim gerçi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Sağ-sol stop fiyat farkı büyük ihtimalle geri vites ışığının tek tarafta olmasındandır. Tek miydi çift miydi emin değilim gerçi...

Doğru diyorsun kardeşim tek ışık var muhtemelen de ondandır. Bu fiyatlara aracı zor toparlarız.
    Arabayı düzgün bir şekle sokalım dedik kursağımızda kaldı. Parçası da bulunmuyor meretin. Bildiğiniz tanıdığınız istanbul anadolu yakasında işçiliği düzgün kaportayı elden geçirebilecek ustanız varsa her türlü öneriye açığım. Bakımlar için İkiler Honda' ya gidiyorum orada da kaporta boya tamir yapıyorlar ama mekanik kadar itinalılar mı bilemedim.
  • Paspasları aldım. Renk tonu döşemelerle tam uymadı ama onun dışında güzel de oldu. Sadece arka paspasları el frenine geldiği yeri biraz keserek şekillendirmek gerekiyor, o kısım büyük oldu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• quote:

Paspasları aldım. Renk tonu döşemelerle tam uymadı ama onun dışında güzel de oldu. Sadece arka paspasları el frenine geldiği yeri biraz keserek şekillendirmek gerekiyor, o kısım büyük oldu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL
    Bende internetten sipariş vermiştim paspas takımı özellikle sordum satıcıya 2005 makyajlı kasaya uygun mu diye uyar dedi aldık ama yolcu tarafı hariç hiçbirisi uymadı geri gönderdim.
    Bu arada kolçak için konuşmaya gittim 250 TL ye yapıyorlar sürücü tarafına kaynakla tutturuyorlar. ister ince ister kalın yaptırabiliyorsunuz. Aracın 1 gün orada kalması gerekiyor kaynak için.
    Kolçak standart saklama gözü yok ama kaliteli malzeme kullanıyorlar. Ancak spor koltuk olduğundan dolayı yan perdelerden ötürü kolçak arkadan 1-2 cm açık duracak gibi.
    Yaptırsam mı karar veremedim, biraz daha araştırayım.

• quote:

Bende internetten sipariş vermiştim paspas takımı özellikle sordum satıcıya 2005 makyajlı kasaya uygun mu diye uyar dedi aldık ama yolcu tarafı hariç hiçbirisi uymadı geri gönderdim.
    Bu arada kolçak için konuşmaya gittim 250 TL ye yapıyorlar sürücü tarafına kaynakla tutturuyorlar. ister ince ister kalın yaptırabiliyorsunuz. Aracın 1 gün orada kalması gerekiyor kaynak için.
    Kolçak standart saklama gözü yok ama kaliteli malzeme kullanıyorlar. Ancak spor koltuk olduğundan dolayı yan perdelerden ötürü kolçak arkadan 1-2 cm açık duracak gibi.
    Yaptırsam mı karar veremedim, biraz daha araştırayım.

Alıntıları Göster
    yaptırma boş ver

• Arkadaşlar civicler için bişey duymuştum, bu son dönemdeki serilerden bir kısmında (örneğin 2009-2011 arası diyelim) i-şift mi yoksa başka bişey mi bi şanzıman kullanılmış ancak sorunlumuymuş tutmamış mı bişey olmuş sonra 1 yıl sonra tekrar eski tip şanzıman a dönmüşler, civic alma ihtimalimiz var CRV almaktan geçiyor gibiyiz ama civic te böyle bir durum varsa tutmayan-sorunlu seriyi almayalım

• Selam arkadaşlar, Makyajlı kasa aracım için sis farı arıyorum. Doğuda görev yaptığım için burda bulmak zor. İnternette bulamadım, sedan kasaların sis farı bizim araçlara oluyormu arkadaşlar. Yada nereden temin edebilirim.

• Akasey kullanıcısına yanıt
    Civic HB lerde vardı i-shift, ama artık yok, zaten sedan alırsınız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terzi.

Selam arkadaşlar, Makyajlı kasa aracım için sis farı arıyorum. Doğuda görev yaptığım için burda bulmak zor. İnternette bulamadım, sedan kasaların sis farı bizim araçlara oluyormu arkadaşlar. Yada nereden temin edebilirim.

internette nasıl bulmazsın yüzlerce hatta binlercesi var

www.sahibinden.com
    Oto, Motosiklet Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=civic+sis+far%C4%B1

• quote:

Orijinalden alıntı: Terzi.

Selam arkadaşlar, Makyajlı kasa aracım için sis farı arıyorum. Doğuda görev yaptığım için burda bulmak zor. İnternette bulamadım, sedan kasaların sis farı bizim araçlara oluyormu arkadaşlar. Yada nereden temin edebilirim.

Sedanınki olmuyor diye hatırlıyorum ama olanı nereden bulunur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akasey

Arkadaşlar civicler için bişey duymuştum, bu son dönemdeki serilerden bir kısmında (örneğin 2009-2011 arası diyelim) i-şift mi yoksa başka bişey mi bi şanzıman kullanılmış ancak sorunlumuymuş tutmamış mı bişey olmuş sonra 1 yıl sonra tekrar eski tip şanzıman a dönmüşler, civic alma ihtimalimiz var CRV almaktan geçiyor gibiyiz ama civic te böyle bir durum varsa tutmayan-sorunlu seriyi almayalım

Dediğiniz şanzıman iShift.
    Sınıfının en sorunsuz şanzımanıdır diyebilirim yani Tek kavrama otomatikleştirilmiş vites (tiptronik, amt, easytronic, dualogic, selespeed gibi benzerleri var).
    Sorunlu değildir yapısı gereği vites geçişleri hissedilir, ortalama 80 binde bir Baskı Balata değiştirilir. Bazı durumlarda Volan da değişmesi gerekebilir. Tasarruf odaklı olduğundan basmadıkça üst vitese atar bazen kararsız kalır (Yarı Otomatik olduğundan bazen müdahale etmeniz gerekebilir) Milletimiz bu bakımları yapmadığı için ve kullanmayı bilmediği için adı çıkmıştır bu yüzden tutmaz.
    Tutmaması ise bence fırsattır, 2004 boş sedana 38 bin TL verene kadar 2008 model full Civic sahibi olabilirsiniz.

Az sayıda Tam Otomatik civic HB 2009-2010 model bulunur.
    2009 model ve üstü 1.4'lerde Hillholder vardır, altı modellerde (2006-2009 1.8'lerde) yoktur.

• quote:

quote:

Arkadaşlar civicler için bişey duymuştum, bu son dönemdeki serilerden bir kısmında (örneğin 2009-2011 arası diyelim) i-şift mi yoksa başka bişey mi bi şanzıman kullanılmış ancak sorunlumuymuş tutmamış mı bişey olmuş sonra 1 yıl sonra tekrar eski tip şanzıman a dönmüşler, civic alma ihtimalimiz var CRV almaktan geçiyor gibiyiz ama civic te böyle bir durum varsa tutmayan-sorunlu seriyi almayalım

Sınıfının en sorunsuz şanzımanıdır diyebilirim yani Tek kavrama otomatikleştirilmiş vites (tiptronik, amt, easytronic, dualogic, selespeed gibi benzerleri var).
    Sorunlu değildir yapısı gereği vites geçişleri hissedilir, ortalama 80 binde bir Baskı Balata değiştirilir. Bazı durumlarda Volan da değişmesi gerekebilir. Tasarruf odaklı olduğundan basmadıkça üst vitese atar bazen kararsız kalır (Yarı Otomatik olduğundan bazen müdahale etmeniz gerekebilir) Milletimiz bu bakımları yapmadığı için ve kullanmayı bilmediği için adı çıkmıştır bu yüzden tutmaz.
    Tutmaması ise bence fırsattır, 2004 boş sedana 38 bin TL verene kadar 2008 model full Civic sahibi olabilirsiniz.

2009 model ve üstü 1.4'lerde Hillholder vardır, altı modellerde (2006-2009 1.8'lerde) yoktur.

Haklısın ustam. Teşekkürler. Bakalım sıfır civic yada CRV ye geçmeden önce 2009-2011 arası otomatik civic yapıcak gibiyiz. Eldeki emektar 2004 HB AT yi yükseltmezsek direk sıfıra geçemeyiz :)

• quote:

quote:

quote:

Haklısın ustam. Teşekkürler. Bakalım sıfır civic yada CRV ye geçmeden önce 2009-2011 arası otomatik civic yapıcak gibiyiz. Eldeki emektar 2004 HB AT yi yükseltmezsek direk sıfıra geçemeyiz :)

Alıntıları Göster
    bence direk geç , zararın daha az olur

• Arkadaşlar merhaba. Yakında aranıza katılmayı düşünüyorum. Lınkteki araçlar ilgimi çekiyor. Fiyat konusunda ne dersiniz, alınır mı bu araç bu fiyata?
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• latif08 L kullanıcısına yanıt
    KM, servis kayıtları, değişen olmaması, hiç LPG takılmamış olması vb her şey yazıldığı gibiyse pazarlıkla alınabilir bence. Sedan olsa 38-39 yazarlardı. Sedandan daha iyi bir araba olduğunu bilen bilir.

• latif08 L kullanıcısına yanıt
    Geçen ay 2006 93 bindeki aracım için 34 bin istiyordum, 33.5 bine müşterisi çıkmışken hanımın satmayalım ısrarı yüzünden satmaktan vazgeçtim.
    Sizin linkteki aracın ederi en fazla 31-32 bin, yakıt değerleri o kadar da tozpembe değil, şehir içinde 40 uzun yolda 30 kuruş civarı yakar.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.