Bildirim
HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (47. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harika olmuş güle güle kullanın, çerçeveyi nereden temin ettiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun. Çerçeve icin ozel bi temin olmadı teyp aldığımız yerdegi bir çerçeveyi biraz törpüleme sonucu Oraya uydurduk @alperd82
çok güzel olmuş güle güle kullanın -
KAÇA TAKTIRDINIZ ACABA -
Orayı elde ettikten sonrası kolay da ben Ana Çerçeveyi sormuştum yani Double Teyp yuvasını nereden buldunuz?
6.2 inç ekranı olan double zaten geri kalan herseyi kendi icinde ekstra bisi alıp yapmadık zaten eski teyp çıkınca onun dikdörtgen alanına oturuyor. hersey dahil 400 tl ye oldu.
Çerçeve rengi gayet uyumlu olmuş. Teyp marka ve modeli ile birlikte nerede taktırdığınızı da paylaşabilir misiniz.
roadstar rd-9100n Ankara kazimkarabekirde pioneer Mehmet var orada yaptırdım. İsteyene usta ismi falan söyleyebilirim
Anlatamadım ben :-)
Teybin siyah dikdörtgen çerçevesini değil onun çevresindeki göğüsle aynı renk yuvayı soruyorum.
Bu konunun ilk sayfasındaki double teyp örneğine bakarsanız fark var aralarında.
İlk sayfada olan resimde soyan olan kısımlar çerçeve bende siyah dikdörtgen hariç çerçeve kullanılmadı. Orjinal teypi sökünce alti o şekilde zaten yanı yuva fabrika çıkısı teypi sökünce alti oyle kaliyor 😃 Busefer anlaşabildik mi ki😃
Orjinal teybi ve teybin altındaki gözü çıkarınca dikdörtgen bir boşluk kalıyor anlaşılan. Herkes sağa doğru uzanan kısmın da boşluk kalacağını sanar ama demek ki orjinal teybin altında orası konsol rengine boyalı olarak pusuda bekliyormuş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirli -- 14 Nisan 2016; 22:07:16 >
Aynen bende hep oyle saniyordum bi risk alıp söktük o sağ kısım sadece görüntü olarakmis ondan dolayı sıkıntı olmuyor 😃
Anlaştık ama hayretler içindeyim ben o kısmı ne yaptım da özel çerçeve gerekti onu anlayamadım :-)
Aracınız kaç model acaba benimki 2005 idi?
Fark olduğunu sanıyorum.
Biz söktüğümüzde böyle hazır dikdörtgen yuva çıkmadıydı sanki...
-
Teyp aynı benim aracımda 2006 model. Aksam eve geçtiğimde sokulmuş halini arka bölümünün resimlerini cekip atarım yinede
Arkadaşlar herkeze keyifli forumlar.1997 mondeo'mu sattıktan sonra euro civic lere merak saldım.İlandaki aracı tanıyan bilen var mı? Alınabilir mi?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aile-arabasi-otomatik-288831545/detay -
Ben tanımıyorum ama fiyatı uygun ve araç ilk bakışta temiz görünüyor, kaporta eksper raporu koyulmuş olsa da araçla ilgili açıklama az; tabiki iyice baktırmadan bir şey denemez... -
Vuhuuuu aradıgım konuyu burada buldum sanadım ama malesef aradıgım bır cok sorunun cevabınıda bulamadım bende yenı katıldım bu aracın kullanıcı olmama ve gayet memnunum aracdan cok serı ve keyıflı bır arac
Ben sızler kadar sanslı degılım cunkı benım aracımda Marspıyeller yok spoıler yok ön arka tampon eklerı ve sıs lambalarıda yok 2002 model oldugu ıcın sanırım bende bunun ıcın baya bır ugras ıcıne gırdım ıstanbulda bır fırma buldum oda 570tl bır fıyat verdı aradıklarımın tamamına ama fırmaya guven konusunda tanıyanınız falan varsa aranızda belkı fıkır verebılır dedı aradıklarım
Ön arka tampon eklerı
Marspıyel takımları
Spoıler
Sıs lambaları
Sımdılık bunlar
Bu mesaja eklenen görseller:
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X