Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
30
Favori
129.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    22 ay-12.000 km. ilk bakım dahi yapılmadan sıfır sorun, iyi performans, düşük yakıt tüketimi= Zavolli:) (1500 tl civarı peşin ödeme ile taktırmıştım sanırım) Süper montaj, çok dikkat edilmezse araçta lpg olduğu (motorda) görülmüyor.
    CR-V'de Landrenzo marka kit var, sorunsuz ama bana biraz fazla yakıyor gibi geliyor. (2000 cc motor ve ağırlık farkını öngördüğüm halde?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 5 Ocak 2016; 18:19:40 >
  • ardaobaykutalp kullanıcısına yanıt
    ZAVOLLİ de fiyat sorun saydıklarınızın hiçbirinden aşağı kalmaz düzgün takılırsa hiç sorun çıkartmaz ustası servisi de boldur.
    Daha bunun muayenesi sızdırmazlığı baya bir masrafı da var 1900-2000 bence çok para.
    ATİKER kötüleyenlere de inanmayın tamamen şehir efsanesi ve önyargı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben brc taktırdım italyan üretimini, memnunum çok,maşallahı var.

bizim aracın orijinal aküsü ne kadardır acaba,bilen var mıdır
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Zavoli fiyat listesini sitesinde yayınlamış , tabi yüzyüze bir bayii den fiyat ta almak gerek.

• ardaobaykutalp kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa yakası, Bahçelievler civarındaysanız yardımcı olabilirim, farklı markalar ve fiyat konusunda tek noktadan yararlanabilmenizi sağlayabilirim.
    fyi:)
  • cranfan C kullanıcısına yanıt
    sanırın 55 amper olan dar ve ters kutup olanı, liste güncel midir bilmiyorum. İletişim adresleri var. Bir araştır istersen.
    http://www.akufiyatlistesi.net/yuasa-aku-fiyatlari
  • erentalya E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler abi,aracın bakımı geldi de, 5-6 ay önce aküm bitti yolda kaldım,dolapderedeki ustamı çağırdım 200 lira aküye aldı,25 de yol parası falan dedi,çok gelmişti aküye ama ses etmedim.
    kaliteli insanlar ancak her seferinde tuzlu geliyor ,birde motor ağırlıklı bakım ustaları,atıyorum far ın temizlenmesi lazım,onu biz yapmıyoruz diyip çıkıyor,ben aracı bıraktım mı,her sorunuyla ilgilenilsin,halledilsin istiyorum.

var mı önereceğiniz bir yerler,beylikdüzünde oturuyorum.
    Kocasinan sanayi sitesi sabah bırakırsın , derdini söylersin akşam gelir alırsın. Uyarsa özelden mesaj at kardeşim.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 8 Ocak 2016; 18:37:58 >
  • Herkese tekrar merhabalar ,

Muayene yaklaştı malum hazırlıklar yapılıyor. Far ile ilgili bi sorum olacak. Aracımda şuan xenon var ve sonradan mı takılmış orjinalmi anlayamadım. Sizin araçlarınızı örnek alarak bana far durumdan bilgi verebilecek olan varmı acaba ?
  • Mercekli far ile zenon farı biribirene karıştırmamak lazım. Kaputu açıp farın arka tarafına doğru giden kablolarda kutu şeklinde bir zenon bağlantı elemanı var ise Zenon dur. Nette zenon set diye araştırır isen ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksın.Birde zenon farı çok rahat bir şekilde ayırt edersin.Bizim ampuller sarı renklidir gün ışığı deyim ya da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip71 -- 13 Ocak 2016; 12:55:53 >
  • talip71 T kullanıcısına yanıt
    Ok. Kutu var. Demekki zenon. muayene de sıkıntı çıkacağı kesinleşti desenize. enazından ben öyle biliyorum.
  • talip71 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gayet net yardımcı oldu , xenon u söktürüp halojen takıcaz geçici olarak mecbur.

Tekrar teşekkür ederim.
  • Gecen muayene de bizim araçta ta sıkıntı olmustu yakınlarda biryer 20 tl ye tak cikar yaptılar hemen

• Herkese iyi günler. Gecmiş sayfalarda da konusu olmus ama net olarak kim yaptirdi çerçeveyi Nasıl buldu pek göremedim. Double teyp kullanan taktıran var mı ? Varsa orjinal çerçeve bulundu mu

• Merhaba arkadaşlar,

Aracımı alırken forumdaki bilgilerden çok faydalandığımı belirtmek isterim. Hepinizin eline koluna sağlık. Yaklaşık 7 ay önce 2005 Model EP2 Honda Civic 3 Kapı aracımı 76000 km de aldım ve bugüne kadar keyif alarak bindim. Daha önce 2004 Golf 4 aracımdan aldığım konforu bu araçtan alıp alamayacağım konusunda tereddütlerim olsa da bu süre zarfında inanın ne performans ne de konfor açısından hiç bir eksiklik hissettirmedi bana. 1 ay içerisinde aileme yeni bir üye katılacağından dolayı arabamı büyütme ihtiyacım doğdu. Üzülerek de olsa arabamı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışacağım. aracım şu anda 87 binde. Sağ ve sol kapıda ufak kaporta hasarları mevcut fiyatı ona göre belirleyeceğim. İlgilenen arkadaşların fiyatlarını göz önüne alarak aracımın değerini bilecek birisine gitmesini istiyorum. Malum siteye ilan vermedim saçma sapan tekliflerle uğraşmamak için. İsteyen arkadaşlara özelden resimleri atabilirim.

İyi günler.

ÇERÇEVEYE GEREK YOK BEN YURT DISINDAN GETİRTTİM DOUBLE DIN DE ALDIM ÇERÇEVEYE GEREK KALMADAN OTURUYOR ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: msdadak

ÇERÇEVEYE GEREK YOK BEN YURT DISINDAN GETİRTTİM DOUBLE DIN DE ALDIM ÇERÇEVEYE GEREK KALMADAN OTURUYOR ZATEN

Hangi ürünü aldınız acaba link atabilir misiniz

• msdadak M kullanıcısına yanıt
    aynen patron,linki atarsan biz de alalım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.