Şimdi Ara

honda civic lpg li olduğu halde benzin göstergesi neden düşüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
50.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

anladım teşekkürler.,bazı yorumlar okudum ama ne kadar doğru bilmem
    bazı araçlar belli bir hızdan sonra yakıtı benzinden alıyormuş diyorlar
    mesela gazı komple bitirdiğimde araç otomatik benzine alırmı kendini ****nin göstergesi varda benzin ve gaz diye,ilk çalıştırdığımızda benzinde sonra kendizi 1-2 dk içinde gaza alıyor.
    bu modül olayının herhangi bir zararı varmı acba,yada böyle kullanmaya devam mı edeyim edeceksem nelere dikkat etmeliyim,aldığımız ilk araçta bilgi sıfır bu konularda,ordan burdan yardım alıyoruz

O belli devir ve rolantide benzin alanlar Vag grubunun(Vw,Skoda,Seat vs)Tsi ve Fsi motorlu araclari.

Modulun bir zarari yok.Zaten ucreti de oyle cok yuksek birsey degil.100 tl civarlarindaydi yanilmiyorsam

Sirali sistem lpg ilk basta benzinle calisir.İsindiktan sonra motor,kendisi lpg ye gecer.Yani aracinizin calismasinda sorun yok.Gaz bittigi zaman ikaz sesi gelir ve kendini benzine gecirir otomatikman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de fb7 ye modul takan yer bulamadım, varsa da bulamadım. bakarız diyenlere de yaptırmadım, Ankara da ivedik osb de my mühendislik var, atiker in ankara bölge çalışanında biri yönlendirdi, kit bende vardı geçerken uğradım yarım saatte montaj yaptılar. 100tl aldılar. Şema da yazan şu,
    Siyah :şase
    Kırmızı : daimi 12v
    Kahverengi: kontak aç
    Beyaz: mor soket
    Siyah-turuncu: mor tesisat
    Siyah-beyaz: turuncu(araya gir)

-Kaverengi kontak aç dediği kablo sigorta kusunda en altta 7 numaralı sigortanın sol aralığından geliyor.

Anlamıyorsanız kendiniz uğraşmayın, 100-150 tl için sorunlara yol açarsınız. Sorumluluk size ait.

Bu kit için bazı yerlerde hareket halinde de benzin seviyesi düşürmez yazıyor. Kontak kapatıp açınca düzeliyor bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.