Şimdi Ara

Honda Civic Ls Vtec 2002 LPG Kaca patlar? + Ne marka taktirayim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar... Yeni aldigim Honda Civic Ls Vtec 2002 aracima LPG taktirmayi dusunuyorum. Hangi markayi takmami onerirsiniz ve bana maliyeti ne olur. BRC yi arastirmaya calistim fiyatlar 1000-2000 ytl arasi degisiyor. Bu kadar fazla fiyat araligi olmasi neden? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

• merhaba arkadasim,

biraz gec gordum bu yazini cunku bende yeni arastirmaya basladim. accord vtec var bende de LPG taktirayim mi diye dusunuyorum da. sen taktirdin mi bu sure zarfinda, memnun musun?
  • sıfır km accord ve civic montajı yapmaktayız. buyrun bizi ziyaret edin
    istanbul 0 216 466 9 333
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmars

Merhabalar... Yeni aldigim Honda Civic Ls Vtec 2002 aracima LPG taktirmayi dusunuyorum. Hangi markayi takmami onerirsiniz ve bana maliyeti ne olur. BRC yi arastirmaya calistim fiyatlar 1000-2000 ytl arasi degisiyor. Bu kadar fazla fiyat araligi olmasi neden? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
  • lpg yaptırıken şu önemli husulara dikkat edilmesi gerekir

markanın kalitesi
    ürünün enjektör uclarının malzeme kalitesi
    enjektör uçlarının çalışma süreleri
    garanti kapsamı
    servis ağı
    montaj kalitesi
    tse belgesi
    makine mühendisi
    montaj malzemelerinin kalitesi
  • selam arkadaşlar çok samimi arkadaşımın 2002 vtec civici var gitti voltran taktırdı ve hiç memnun değil haberiniz olsun araba ilk çalışması karbüratörlü araba gibi 2.marşa basışta çalışıyo,çok vuruntulu ve dveiri çok ayarsız kırmızı ışıkta beklerken istop edecek gii duruyo ayrıyeten 4 5 defa enjektör patlattı bu kadar bi mal adi olunurmu arkadaşlar aman diyin dikkat edin benc een ii si brc saygılar...
  • sorun yaşamiyayım diyorsan ve doğalgaz uyumlu olsun diyorsan önce ustan yani montajcın önemli sonra kit önemli prins taktır.unut gitsin
  • forumu iyice oku reklama aldanma fiyat önemli fakat kalitede önemli
    prins bu işin mersedesi
  • Usta da önemli sistemde önemli sistem iyi usta beceriksiz sonuç kötü usta iyi sistem adi sonuç yine kötü bence
  • kesinlikle katiliyorum,

malzeme kadar iscilik de cok cok onemli.
  • reklam değil yaptığımız işi yazıyoruz o kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

forumu iyice oku reklama aldanma fiyat önemli fakat kalitede önemli
    prins bu işin mersedesi
  • Zavoli izmirdeysen yardımcı olurum ulaş bana ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

kesinlikle katiliyorum,

malzeme kadar iscilik de cok cok onemli.

iyi bir usta bul evvela sonra markaya karar ver ama Atiker kullananlar genelde memnun..
  • izmir deyim
    quote:

Orjinalden alıntı: anshered

Zavoli izmirdeysen yardımcı olurum ulaş bana ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.