Merhabalar... Yeni aldigim Honda Civic Ls Vtec 2002 aracima LPG taktirmayi dusunuyorum. Hangi markayi takmami onerirsiniz ve bana maliyeti ne olur. BRC yi arastirmaya calistim fiyatlar 1000-2000 ytl arasi degisiyor. Bu kadar fazla fiyat araligi olmasi neden? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
merhaba arkadasim,
biraz gec gordum bu yazini cunku bende yeni arastirmaya basladim. accord vtec var bende de LPG taktirayim mi diye dusunuyorum da. sen taktirdin mi bu sure zarfinda, memnun musun?
sıfır km accord ve civic montajı yapmaktayız. buyrun bizi ziyaret edin istanbul 0 216 466 9 333
quote:
Orjinalden alıntı: ahmars
Merhabalar... Yeni aldigim Honda Civic Ls Vtec 2002 aracima LPG taktirmayi dusunuyorum. Hangi markayi takmami onerirsiniz ve bana maliyeti ne olur. BRC yi arastirmaya calistim fiyatlar 1000-2000 ytl arasi degisiyor. Bu kadar fazla fiyat araligi olmasi neden? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
lpg yaptırıken şu önemli husulara dikkat edilmesi gerekir
markanın kalitesi ürünün enjektör uclarının malzeme kalitesi enjektör uçlarının çalışma süreleri garanti kapsamı servis ağı montaj kalitesi tse belgesi makine mühendisi montaj malzemelerinin kalitesi
selam arkadaşlar çok samimi arkadaşımın 2002 vtec civici var gitti voltran taktırdı ve hiç memnun değil haberiniz olsun araba ilk çalışması karbüratörlü araba gibi 2.marşa basışta çalışıyo,çok vuruntulu ve dveiri çok ayarsız kırmızı ışıkta beklerken istop edecek gii duruyo ayrıyeten 4 5 defa enjektör patlattı bu kadar bi mal adi olunurmu arkadaşlar aman diyin dikkat edin benc een ii si brc saygılar...
sorun yaşamiyayım diyorsan ve doğalgaz uyumlu olsun diyorsan önce ustan yani montajcın önemli sonra kit önemli prins taktır.unut gitsin
forumu iyice oku reklama aldanma fiyat önemli fakat kalitede önemli prins bu işin mersedesi
Usta da önemli sistemde önemli sistem iyi usta beceriksiz sonuç kötü usta iyi sistem adi sonuç yine kötü bence
kesinlikle katiliyorum,
malzeme kadar iscilik de cok cok onemli.
reklam değil yaptığımız işi yazıyoruz o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: şekerci
forumu iyice oku reklama aldanma fiyat önemli fakat kalitede önemli prins bu işin mersedesi
Zavoli izmirdeysen yardımcı olurum ulaş bana ..
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^
kesinlikle katiliyorum,
malzeme kadar iscilik de cok cok onemli.
iyi bir usta bul evvela sonra markaya karar ver ama Atiker kullananlar genelde memnun..
izmir deyim
quote:
Orjinalden alıntı: anshered
Zavoli izmirdeysen yardımcı olurum ulaş bana ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme