Şimdi Ara

honda civic premium& i30 elite gdı&opel astra j kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedeniyle birlikte yazarsanız tşk ederim.karar aşamasındayım lütfen marka fanatikliği yapmayalım

• İ30 çok daha konforlu ve FP oranı daha yüksek olduğu için İ30 diyorum.

Süspansiyon konforu-sessizliği iç mekan malzeme kalites, inanılmaz donanımıyla İ30 alınır binilir
  • Sorunsuzluk, Lpg uyum, Performans, Yakıt tüketimi,Otomatik şansızamdan yana kullancaksanız şansınızı Şiddetle Honda diyorum

2.elde 4000 5000 Km lik i30 lar kaynıyor 0 Alınıp neden satılıyor bu araçlar ?

Eğer uzun süre Kullancaksanız aracı Honda civic derim, 1 2 yıl araç değiştiriyorsanız İ30

Premiumum Paketin tek eksiği Sunroof

Opeli baştan eledim.

Not:Yorumumda kesinlikle marka fanatikliliği bulunmaktadır,tamamıyla tecrube.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

İ30 çok daha konforlu ve FP oranı daha yüksek olduğu için İ30 diyorum.

Süspansiyon konforu-sessizliği iç mekan malzeme kalites, inanılmaz donanımıyla İ30 alınır binilir

i30 gerçekten güzel araç fakat marka algısında bir sorun var ve bu ikinci ele yansıyor maaalesef ben arabamı hemen satayım değiştireyim diyen biri değilim uzun yıllar kullanacam ama insanın başına bir iş gelmeyeceğide ne malum onun için ikinci elide düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

Arkadaşlar nedeniyle birlikte yazarsanız tşk ederim.karar aşamasındayım lütfen marka fanatikliği yapmayalım

http://forum.donanimhaber.com/m_68528082/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    bu konunun nesi vardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.