Şimdi Ara

Honda civic ve Tofaş kartal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende uzakdoğu arabası Honda Civic var, babamda bir nebze Avrupa arabası Tofaş Kartal. Honda Kartal' a göre daha yakışıklı ve hızlı olsa da, ikisi çarpışsa eminim ki Honda kağıt gibi ezilecek ve Kartal' a birşey pek olmayacak. Avrupa' dan şaşmamak lazım..
     Honda civic ve Tofaş kartal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanandirman -- 19 Aralık 2015; 0:46:18 >

• Sen ne diyonla değişik değişik

Kartal kanatlarinin altina alacak degil mi hondayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni troll bu heralde en içten iltifatlarımı sunuyorum içimden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/YWzgYa.jpg

İlla bunumu atalım kardeşim

• Adam trollüyor

• 2 ye bölünmezse belki hasar verir. Ancak tofaşlar o kadar peynir tenekesi ki adamların tavana attıkları barlar bile peynir tenekesi.
    Elinizle bastırıp test edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda nin kaportasi kağıt gibi geliyor bana ve iç malzemesi de iyi degil bence cunku cogu materyal ya solmus ya da dokulmus. Kartal kaporta yonunden Civic e göre daha saglam ve diri gibi duruyor. (99 modelden bahsediyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanandirman

Honda nin kaportasi kağıt gibi geliyor bana ve iç malzemesi de iyi degil bence cunku cogu materyal ya solmus ya da dokulmus. Kartal kaporta yonunden Civic e göre daha saglam ve diri gibi duruyor. (99 modelden bahsediyorum.)

La bi git... degisik

• kaportayı elle yoklayıp karar veren tek milletiz heralde
  • Neden deneyip sonucunu bizimle paylasmiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah uçak kazası vermesin

• Hondanin kaportasi incedir. Fakat arabayi kurtaracak olan kaportasi degildir. Dusun kemiklerimiz olmasa derimiz korur mu bizi?

• Arkadaslar amacim degisiklik yapmak ya da sizin tabir ettiginiz gibi trollemek degil.
    Honda motor ve sanzimaninda ki sorunsuzluk ve performansiyla kartalla kıyaslanmayacak kadar önde hatta çogu arabadan da iyi oldugunu biliyorum.
    Trafikte çok fiat reno opel de sollayip gectigim olmustur bu arabayla. Gaza biraz yuklenmekle birden 60 i 80 i rahat gorebiliyorum. Duz yolda gaza sonuna kadar yuklenmeden 140 i rahatlikla gorebildigim zamanlar oldu.
    Yalnız arabanin kapisini actim mi saglamligi oturakliligi hissetmeliyim diye dusunuyorum. Araba taş gibi olmali. Bir Mercedes ya da Volvo ya bindigimde ki o guven hissini Honda accord bile veremeyecegini dusunuyorum. Toyota disinda japon sevdasindan vazgectim. Araba degistiriceksem bu ya Toyota ya da bir Avrupa arabası olur diye dusunuyorum.
  • Aynen hocam haklısınız hem kartalla ıslak havada yanlayabiliyorsunuz

• kıyasladıgın araçlar arasında dağlar kadar farklar var
  • o bu değil de KARTAL ne ara AVRUPA arabası oldu :) adamlar kartalı şahini üretiyoruz diye bizi AB ye almadılar haberleri yok :) üretimininin durma sebeplerini bi araştır bakalım trol kardeş :) şaseyi geç motor bile ölüm saçıyordu
  • Bu neyin kafasi

• Ben saglamlik ve konfor acisindan kendimce bir fikrimi belirtmeye calismistim sadece. Verilen cevaplardan herhalde forumun samimi bir dili oldugunu anlamaliyim sanirsam

• adam karizma dağılın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.