Şimdi Ara

HONDA CİVİC VTEC ALIRNIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
31.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Honda Civic Vtec 2002-2004 model araç alınır mı artı ve eksi yönleri nelerdir? Bilen kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim...

Yada honda Civic aracın hangi modeli ve hangi kasası daha iyidir....

Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden09 -- 10 Nisan 2012; 9:17:01 >

• Merhaba arkadaşım bahsettiğin aracın 2004 modelini kullandım. Araç benzinde gerçekte seri fakat bende LPG takılıydı ve arıza ışığı ara ara yandığından benzin gibi performans alamıyordum. Şubat ayında sattığımda uzun yolda 0.16 TL şehir içinde 0.23 TL yakıt tüketiyordu. Araç kullanım olarak oldukça rahat. Aracın tek sıkıntısı ses alması. Uzun yolda falan çok rahat insanı yormuyor. Ben manuelini kullanmıştım alabiliyorsanız otomatik olanını almaya çalışın.
  • Otomatiği ni çok kullandım bu aracın konforlu seri bir araç.Ancak yüksek hızlarda araç içeriye ses alıyor bunu da yalıtımla çözebilmeniz mümkün.1 2 Kere de düz vitesini kullandım otomatiğine göre çok daha seri bir araç benim tavsiyem düz vitesli olanıdır.Sorunsuz çok güzel bir araba alırsanız memnun kalırsınız.
  • yorumlar için çok teşekkürler... honda uzantılarındaki anlamlar hakkında ve modelleri hakkında bilgi verebilir misiniz... yani 22-23 binee kadar honda civic almak istiyorum... tavsiyeniz hangi model olurdu??????

Teşekkürler....
  • 22 23 bine cıvıc vtec 2002 2003 model makyajsız kasa temiz bulunabilir.Ben Honda markasına ayrı bir sempatisi olan biriyim ben senin yerinde olsam 2 model düşük accord alırdım(makyajlı kasa olsa onu tercih ederim makyajsız kasayı beğenmiyorum tamamen şahsi fikrim)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-guc-konfor-mukemmellik-orjinal-79784188/detay
  • 2 hafta önce 2006 vtec ls aldım.Araçtan çok memnunum tüp yok.Benzinde mükemmel çok seri hızlı.
    Ses alma konusunda benim bir sıkıntım yok.Radyoda 42 kademe var 10uncu kademede dinlerken dişarıdan hiçbir sesi almıyorum.Motor 4000 4500 deviri görünce motor sesi duyuyorum o da anlık hızlanma için zaten sürekli 4000de değiliz.
  • Uzunca bir süre 2004 - 2006 model aralığında makyajlı kasa Vtec Es modelini aradım. Sonbahar aylarında alınabilir düzeyde olan fiyatlar bir anda tavan yaptı. Temiz olanlara da fahiş fiyatlar çekilince tamamen vazgeçtim bu araçtan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsedilen aracı 6 yıl kullandım.
    Performans oldukça iyi.. tüketim motora göre normal.
    Araç yere yakın olduğu için bazı yerlerde sürtebiliyor.
    Lpg taktırmadım fakat.. lpg uyumsuzluğu yaşandığını duymadım arıza ışığı dışında.
    Onun dışında görüş açıları çok iyi olan bir araç..
    6 yıl kullandığım süre içerisinde bakımlarını yetkili serviste düzenli olarak yaptırdım.. bu süre zarfında tık demedi araç.. en ufak arıza vermedi.. yolda bırakmadı.. 1 kez abs ışığı yandı.. abs sensörü değişti.
    100.000 kmde aracın ilk baskı balata ve debriyajını kullanmaya devam ettim.. fakat triger değişmek zorunda kaldı.. parçalarıda uzun ömürlü olan bir araç.
    araç 110bg fakat.. kullanınca galiba yanlışlıkla 1.8 motor koymuşlar bu araca dense şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 10 Nisan 2012; 21:10:57 >

• İlk iki yorumda düz vites kullanan otomatiği, otomatik kullanan düz vitesi öneriyor. Otomatik viteste Honda kendini kanıtlamış bir markadır. Otomatik arayanlar zaten otomatikman Honda'ya yönelirler. Bahsettiğin seri araçlardan LS (Baz versiyon) ve ES (Donanımlı versiyon) olmak üzere iki versiyon çıkmıştır. Bulabilirsen temiz ES tercih edilir. Ancak bu yaştaki bir aracın temizliği önemli olduğundan kullanıcıdan, ezilmemiş temiz LS'de kesinlikle alınabilir.

• İkinci el fiyatları abartı olmasa alınabilir bi araç. Ön konsol basit, yol sesi çok duyuluyor ve donanımı bazı oyuncakseverleri memnun etmez. Bu fiyatlara daha modelli mazda3 daha mantıklı olur.
  • ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 13 Nisan 2012; 0:44:40 >
  • Merhaba arkadaşlar honda civic vtec lerde vsa hangi modellerde başlıyor yani ilk kaç model civic de vsa var bilen biri yardımcı olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.