Şimdi Ara

honda civic vtec2 radyo saat ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model honda civic vtec2 radyonun saatini bi türlü ayarlayamadım birde radyo kanallarını nasıl kaydediyoruz??yardım ederseniz sevinirim

• beğendiğin radyo istasyonu çalarken nereye kaydetmek istiyorsan o tuşa bas ve basılı tut,
    kısa bir süre sonra bir biip sesi duyacaksın, o kanal o numaraya kaydedildi demektir,
    aynı şekilde diğer kanallarıda istediğin yerlere kaydediyorsun

saat ayarına gelince: clock tuşuna kısa bir süre basılı tutunca ekrandaki saat blink yapmaya başlar,
    yanıp sönerken "H" tuşuna basarak saati "M"tuşuna basarak ta dakikayı ayarlayabilirsin
    saat ayarı tamamlanınca tekrar clock tuşuna basıyorsun, ekrandaki saat göz kırpmayı bırakıyor
    tebikleeerrr saat ayarı tamamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

beğendiğin radyo istasyonu çalarken nereye kaydetmek istiyorsan o tuşa bas ve basılı tut,
    kısa bir süre sonra bir biip sesi duyacaksın, o kanal o numaraya kaydedildi demektir,
    aynı şekilde diğer kanallarıda istediğin yerlere kaydediyorsun

saat ayarına gelince: clock tuşuna kısa bir süre basılı tutunca ekrandaki saat blink yapmaya başlar,
    yanıp sönerken "H" tuşuna basarak saati "M"tuşuna basarak ta dakikayı ayarlayabilirsin
    saat ayarı tamamlanınca tekrar clock tuşuna basıyorsun, ekrandaki saat göz kırpmayı bırakıyor
    tebikleeerrr saat ayarı tamamm

Hocam sagol kanalları yaptim fakat bnde hm tusu yok sadece kasetcalar saati ayarlayamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrıca extradan bir tuş yok zaten
    kaset çaların ileri geri tuşlarından ikisinin üstünde olacak
    okun sol üst köşesinde harf olarak olması lazım
    o civarda bütün tuşlara bak, hangilerinde H ve M harfleri varsa
    onları kullan ama önce clock yazanı bulmalısın
  • Üstad sagol yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 25 Nisan 2015; 15:24:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya saat dedinde. Adamlar araba yapmis icine bi saat bile koymamislar yahu. En dandik arabalarda bile var. Bu hondalarda yok. Yol bilgisayari koymadin bari saat koyaydin be adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.