Şimdi Ara

Honda Cıvıc Yedek Parça Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 ay önce dayıma 2008 cıvıc premium aldık son 1 aydır eksiklerini halletmeye çalışıyoruz silecekleri tam silmiyor leke bırakıyor, su püskürtücü fıskiyenin teki bozulmuş su atmıyor , sağ kapı camı açılıp kapanırken zorlanıyor, şimdi asıl soruna gelelim ankarada ivedik ve yıldız sanayide dolaşmadık yer bırakmadım bu parçaların çıkmalarını satan bir Allahın kulu yok lanet ettim bu arabaya bu kadar çok piyasası olan bu kadar çok tutulan bir aracın nasıl olurda yedek parçası bulunmaz sanayideki adamlar ayrı bir dünya adama cam motorunu soruyorum dalga geçer gibi 70 liraya bir açıp bakarız diyor diğer usta çıkmasını 200 e bulursun öbürü 400 e bulursun diyor ne bu altın mı ?

Ulan ufak tefek 5-10 liralık parçalar yetkili servisine sordum sadece sileceklerin plastik kısmına 90 lira, 1 adet cam su fıskiyesine 41 lira dedi çıldıracaktım ben hayatımda böyle saçmalık görmedim arabadan soğudum..
    Sanayide ustayla konusuyoruz adamdan doğru düzgün cevap alamıyoruz hep meşgul hep işi var 15-20 liralık işe 50-100 lira fiyat çekiyolar bugune kadar bu sanayi çalısanlarına acırdım ama bu olaylardan sonra kahrettim arabayı aldığımdan bugune 4. gidişim ve hiçbir işimi halledemedim yakılan benzin boşa zarar ziyan adamın birisi adres veriyor ilerde soruyorum adam arka sokagındaki dükkanın yerini bilmiyorum diyor
    Bu arabayı satmaya karar verdik birdahada honda almayı düşünmüyorum alacak olanlarada söylüyorum gidip bu arabalara 35-40 bin tl veripte pişman olmayın

• al bi şahin bak keyfine , ne diye bulaşırsın hondaya mondaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    11 ay önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.