arkadaşlar bildiğiniz kronik sorunu var mı bu araçların? şu ilandaki araç alınır mı sizce? km biraz yüksek ama yetkili servis bakımlı ve ilk sahibinden olması güzel bence |
Honda CR-V 2015 diz-oto Alınır mı?
-
-
Sürmüştüm bundan, baya tok, güzel bir araba gibi gelmişti o dönem gözüme (2016-2017). Şimdiki standartlara kıyasla yorum yapamam.
Fazlaca kroniği var diyenler de vardı, yok sorunsuz biniyorum diyenler de, biraz sürpriz yumurta bir araç.
İlandaki de ilk sahibi iddiasında da olsa, araba bana bir yorgun, fiyatı da yüksek geldi. İyi baktırmak lazım.
-
Servis geçmişine mutlaka bakın çok sorun yaşanan araçlar da oldu düşük km motor revizyonları vs
Servis kayıtlarında sıkça arıza kayıtları yoksa alırsınız -
ilana ilk sahibinden yazıyorlar. bi tanesini aradım, siz sıfır mı almıştınız dedim, yok ben ikinci el aldım dedi. ilk sahibi değil misiniz dedim, yok ben ilk sahibinden aldım diye ilk sahibinden yazdım ilana dedi
galericilerinki de o hesap. ilk sahibinden alınca ilk sahibinden satılmış olmuyor ama onlar öyle yazıyor.
bu arada bir arkadaş da 1 milyon civarına araç bakarken ben de crv tavsiye ettim, diğer seçenek de 2023 omoda 5 veya pejo 408. yeni olan araçları daha çok sevdi.
-
Yaklaşık 10 Yaşında, 240.000 Km deki bir araca 1.185.000 TL para vermeyi düşünmek, bana hiç mantıklı gelmiyor, istediği kadar orijinal olsun
-
omoda 5 benimde aklımı çeliyorda benim bakkal var aynı zamanda bazen yük taşımaya da araba lazım oluyor o yüzden pegout rifter otomatik araştırıyorum bakalım.crv güzel arabada 1m civarı olanlar yaşlı ve km ilerlemiş oluyor baya:/
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaklaşık 10 Yaşında, 240.000 Km deki bir araca 1.185.000 TL para vermeyi düşünmek, bana hiç mantıklı gelmiyor, istediği kadar orijinal olsun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X