herkes aracından memnun olduğu için ses çıkmıyor muhtemelen. Ben de son yakıt tüketimimi paylaşayım. İstanbul'dan Boluya gittim. Giderken 6,4 dönerken de 5,8 gibi yaktım. Arabada eşim kızım ve valizler olduğu için araç doluydu ve klima hep çalıştı. Bu arada gösterge panelinde yazan tüketim aracı ilk aldığımda doğru göstermiyordu ortalama yakıt tüketimini. Şu anda ki değerler için ise doğru ya yakın olduğunu söyleyebilirim. Klima açıkken 120-160 arası hızla dolu ve büyük bir araç ile bolu dağına tırmanacaksınız ve ortalama 6,4 yakacaksınız. Bence çok başarılı. 100 le gitseydim muhtemelen 6 nın altına da düşecekti.
benzinlide aynı litreleri yakıyor
Bu aracı kullanan arkadaşlar ilk kalkış seriliği nasıl? İstekli mi kalkıyor hantal mı?
quote:
Orijinalden alıntı: MeTeN
Bu aracı kullanan arkadaşlar ilk kalkış seriliği nasıl? İstekli mi kalkıyor hantal mı?
10 000 km dir aracı zevkle kullanıyorum, araç kesinlikle seri, kasa büyük olmasına rağmen güçlü bir motoru var. 160-170 km lere kadar çok rahat hızlanıyor, daha fazlasını denemedim açıkçası. Yakıt tüketimi ise 5 lt civarında ortalama, hızınız 90 km civarında ise 4,5 lt kadar iniyor. 120-130 km de ise ortalama 5,5 lt yakıyor.Tavsiye ederim kısacası.
geçmiş bayramınız da mübarek ossun bu arada
Otomatik gelmeyecek heralde. QQ kalıyor tek seçenek.
Honda ve dizel....kulağa biraz garip geliyor
ben nissan xtrail e karar verdim. 2014ünü ikinci el bulup almaya niyetim var. 1.6 dizel otomatik 4x4 sıfır 116 bin tl. hondaya baktım durdum bir türlü 2013 ve eski kasaları gibi gözüme hoş gelmedi. istediğim özelliklerde bu öncekim modellerde yok ne yazık ki. honda fanatiği olarak nissan alacağım. kımsetse..
Nissan da çok güzel araba hondanın adı var toyota desen eski namından eser kalmadı nissan ülkemizde hakettiği değeri bulamayan ama gerçekte çok güzel araç
Merhaba,
Paris Auto Show da sergilenen yeni 2015 verisyonunda 1.6 dizelde 160 beygir, 350 Nm tork ve 4WD 9 ileri otomatik şanzımandan bahsediliyor. 120 beygir 2WD manuel versiyon aynen devam edecek görünüyor.
10 Ekim 2014 te 1.6 elegance aldım. 2 günde 1600km yol yaptım. Uzun yolda 5.3 yaktı. Şehir içi şuan 5.7 yakıyor. Gerçekten çok konforlu ve güzel bir araç ben çok memnun kaldım.
Araba ilk kalkışta gerçekten çok seri fakat yakıt tüketimini gaza basmana göre arttırıyor bilgilerinize !!!!!!
airwolf76A
kullanıcısına yanıt
bütün arabalarda durum aynıdır
kesinlikle 300 torq ve 120 beygir bu araba için gayet yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: airwolf76
10 Ekim 2014 te 1.6 elegance aldım. 2 günde 1600km yol yaptım. Uzun yolda 5.3 yaktı. Şehir içi şuan 5.7 yakıyor. Gerçekten çok konforlu ve güzel bir araç ben çok memnun kaldım.
Aracın içeri yol ve lastik sesi alışını nasıl buluyorsunuz? Benim test sürüşü yaptıktan sonra vazgeçmeme sebep olmuştu.
ushendimU
kullanıcısına yanıt
Hocam allah kaza bela vermesin güzel bir seçim yapmışsınız,siz burdaki yazılara fazla aldırmayın birşeye kusur aramak kolay olur ,ama güzel ve zevkli yönlerini kimsi söylemez o yüzden buradiki yazılarla canınızı sıkmayın derim, kimse kusura bakmasında fiyatlar yüksek diyerek eleştiriyorsunuz ama b segmenti araçlara 50.000 tl para verenler akıllı büyük,suv tipi araça 90.000 tl vermek kerizlik diyiyorsanız sizlere birşey diyemiyorum ,şunuda deyinmeden geçemeyeceğim o çok övdüğünüz vw markalarına hakkının parası olmayan paraları verirken hiç kimsenin sesi çıkmıyor.
oguzhangun1992O
kullanıcısına yanıt
öyle diyorsun ama baksana CRV zarar ettirmiş vatandaşa
ali-tokurA
kullanıcısına yanıt
kusura bakmada senin kafan güzel , vw kadar ikinci eli kuvvetlidir,sahibinden.com bakabilirsin ,ilk deha birisinden hondanın ikinci elinin iyi olmadığını duydum.
sunu anlamadın siz neden dert yanıyorsunuz ,97 bine almışşın kaza,boya yoksa hangi donanım bilmiyorum 103 bine rahat birşekilde satarsın.