Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın cakmazo, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. çok ayrıntılı ve aydınlatıcı yazmışsınız. emeğinize sağlık.

kafama takılan araç yokuşlarda çok mu zorlanıyo? dik rampalarda zaten hemen her normal araç vites düşürür. crv bundan daha mı zayıf. biraz kafam karıştı. 6. viteste 120-130 giderken dik bir otoban rampasında (örn. silivriden istanbul yönündeki dik rampada) zırlanır mı, düşük vites ister mi?
    yalıtım ve yakıt gördüğüm kadarıyla gayet güzel. sanırım haftaya teslim alıcam aracı...

bu arada benim aldığım fiyat makyajsız kasa için. yenileri Mart-Nisan'dan sonra gelecek dendi. ama fiyat biraz farklı olur. beklentileri full otomatik 1.6 versiyonu 135-140'dan aşağıya olmaz yönünde. kaldı ki aynı sınıf nissan xtrail full otm 135.000 tl.
    crv ondan biraz daha pahalı olur diye düşünüyorum. yeni kasa, yeni motor, yeni şanzıman... honda kalitesi

• aslında ben de 1.6 tdi passat ile 1.6 crv arasında kaldım. anladığım kadarıyla konfor açısından hemen hemen aynı, kalite ve işçilik ise passatt'ın lehine gibi.
    daha önce d sınıfı bir araç ile suv kullanmadım. aile büyüdüğü için büyük bir araç alma gereksinimi doğdu. bir de bu aralar uzun yol gidip gelinecek baya.
    sn. cakmazo siz ikisini de kullanmış birisi olarak tercihiniz ne yönde olurdu. tavsiyeniz nedir?
  • Eco modunda ondan gaz tepki vermiyor olabilirmi acaba.Çünkü o tork o aracı rahat kaldırır.
  • KM 850 civarı. Çok memnunum. Şu ana kadar çekişte bir problem hissetmedim. Yokuşları rahat bir şekilde çıkıyorsunuz. Tüm araçlarda olduğu gibi aşırı dik yokuşlarda vites düştüğünüz oluyor. O da bana göre normal. Anormal güç düşüşü yaşamıyorsunuz.
  • hondayla rahat rahat çıktığım yaklaşık 40 derecelik yokuşta
    nissan qashqai bayıldı, hemde 1. viteste
  • ercntr E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunuzun cevabı tamamen ihtiyacınızla alakalı. Zorlu kış şartları ve arazide kullanmayacaksanız bununla birlikte geniş aileniz yoksa tabi ki passat. Öte yandan bu saydığım hususlara ihtiyacınız varsa gözü kapalı alabilirsiniz Cr-v yi. Rampada vites düşme olayına değinirsek. Crv nin vites düştüğü rampada passatla da düşeceğinizi düşünüyorum. Zira benim bindiğim passat 1.8 160 hp di ve vites düşme sıkıntısı olmayan benzinli bir araçtı. Aslında benim kıyasladığım performans farkı bahsettiğim passatlaydı. Bu arada yokuş yukarı 1.6 tdi golf ü 180 km hızla solladı Crv bunu yaparken aracım henüz 1000 km de idi. Umarım aydınlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercntr

sayın cakmazo, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. çok ayrıntılı ve aydınlatıcı yazmışsınız. emeğinize sağlık.

kafama takılan araç yokuşlarda çok mu zorlanıyo? dik rampalarda zaten hemen her normal araç vites düşürür. crv bundan daha mı zayıf. biraz kafam karıştı. 6. viteste 120-130 giderken dik bir otoban rampasında (örn. silivriden istanbul yönündeki dik rampada) zırlanır mı, düşük vites ister mi?
    yalıtım ve yakıt gördüğüm kadarıyla gayet güzel. sanırım haftaya teslim alıcam aracı...

bu arada benim aldığım fiyat makyajsız kasa için. yenileri Mart-Nisan'dan sonra gelecek dendi. ama fiyat biraz farklı olur. beklentileri full otomatik 1.6 versiyonu 135-140'dan aşağıya olmaz yönünde. kaldı ki aynı sınıf nissan xtrail full otm 135.000 tl.
    crv ondan biraz daha pahalı olur diye düşünüyorum. yeni kasa, yeni motor, yeni şanzıman... honda kalitesi

Selamlar
    Haziran yı için sipariş alınmaya başlandı.Ben kapromu gönderdim ve Füme Executive araç için sipariş geçtim.Fiyat ise takrşben 120-124 arasında olacakmış bilginize.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ercntr

sayın cakmazo, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. çok ayrıntılı ve aydınlatıcı yazmışsınız. emeğinize sağlık.

Merhaba, Cr-v 2015 te makyajlanmıyor bu konuda emin olabilirsiniz. Honda nın resmi sitesinde de 2015 fiyatlarıyla aynı kasa fotoları mevcut. Ancak Cr-v Touring şeklinde bir kupon model çıkardı. Bu modelin kasası makyajlı ve yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bu modelde sadece 2.4 benzinli seçeneği mevcut olacak. Yeni otomatik 4 çeker 157 bg lik modeli de şuanki kasayla aynı. Zaten diğer türlüsü müşterilere ihanet olurdu zira 2013 ve 2014 model araç alanlar hem de "yeni cr-v" sloganıyla alanlar ara kasa alarak madur olacaklardı.

• herkese selam,
    dün itibarıyla beyaz crv'm geldi.
    henüz kullanma fırsatım olmadı ama ilerde izlenimlerimi sizlerle paylaşırım..
  • Sayın Çakmazo, 2015 de CRV kesin olarak Avrupada makyajlaniyor sizin yanlışıniz var. Genelde bayilerde mayis haziran gibi geleceğini söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ;
    Bende bugün arabamla buluştum gerçekten daha önceden cok tereddüt etmistik ama iyiki bunu secmisiz alicak arkadaslarada cani gönülden destek veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PlaceForm

Merhabalar ;
    Bende bugün arabamla buluştum gerçekten daha önceden cok tereddüt etmistik ama iyiki bunu secmisiz alicak arkadaslarada cani gönülden destek veriyorum

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Otomatik takıntısı olmayanlar için mükemmel bir araç. Zaten otomatik olan 9 ileri versiyonuda yaza çıkacak deniyor. Gerçekten Honda şanına yakışır bir araç yapmış.
  • alan arkadaşlar fotoları da paylaşırlarsa daha güzel olacak
  • Merhaba,

2014 Hond-w CR-V 1.6 dtec premium kullanıcısıyım. Araç hakkında kullanıcı yorumlarını paylaşalım;

İlk defa benden kahvenizi alın koltuğunuza oturun ve yeni merakla beklenen 2015 automatic vites 1.6 dtec tork, beygir ve çekiş değerleri iyileştirilmiş makyajlı CR-V nin tadını çıkarın; link aşağıda

https://www.youtube.com/watch?v=K5EmfVriN-w
  • mimesis84 M kullanıcısına yanıt
    İspanyolca sanırım birşey anlaşılmıyorki siz kendi izlenimlerinizi yazsanız daha makbule geçerdi.
  • Yeni

• 2015 makyajlı Crv nin ingiltere fiyatları açıklanmış. Ingiltere fiyatı dizel otomatik fulu 36.600 pound. Buna göre bizdeki fiyatı fulu 140 uzerinde olacak gibi.

• bu araç ilk çıktığında da ingiltere fiyatı ile paralellik göstermişti.
    muhtemelen fiyatı 140-150 civarı olur. bayiler müşteri çekmek için daha az söylüyorlar. kendinizi bu rakamlara hazırlayın.
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    Ben hazırladım mondeo bakıyorum.
  • bugün beyaz crv 1.6 premium aracımı teslim aldım. her şey çok güzel de koltuklar biraz dar gibi geldi. 70 km yol yaptım baya yordu, alışamadım herhalde. bacakları tam kavramıyo koltuklar. kaldı ki 70 kiloyum. tüm suv'lar aynı mı acaba, koltukları böyle dar mıdır? bundan önce golf vardı, golfün koltuklarının oturma kısmı daha geniş daha konfordu. hayal kırıklığı yaşadım biraz. inşallah alışırım. yoksa eziyete devam ...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.