Şimdi Ara

Honda CRV 1.6 dizel alanlar görüş ve öneriler (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
24
Favori
190.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekleniyor ama çok zor ben 30 tane fotodan 1 tanesini ekleyebildim 500 kb dan küçük olması gerekiyor fotonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ushendim -- 24 Eylül 2015; 3:09:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerin piksel ayarlarini paint programinda yapip kaydederseniz istediginiz resmi koyabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ayarladım ama tek foto koyabildim yokmu lansman fiyatları ile alinmış premium crv stepnesi orjinal diye hatırlıyorum ama bakıma girdim çıktım teneke jant oldu honda ya ilettim benim gibi varsa emsal gösterecem o yüzden acil cevap lazim

• Merhaba Arkadaslar;

Bende su siralar yeni arac almayi dusunuyorum. Honda CRV Executive paketin zenginligi gerekse buradaki olumlu yorumlar beni Honda almaya yonlendirdi.

Almadan once bir kac sorum var.

*Aractan memnun olmayanlar neden dolayi memnun degiller?

*Xtrail le kiyaslanirsa bu aracin artisi daha mi fazla?

*Japon araclarindaki Ses izalasyonu problemi bu aracta olmadigi yazilmis disarinin sesi arac icinden duyuluyormu?

*Motorlu tasitlar vergisinin ucreti?

*Servislerin ucreti

Yukarikadi sorularim icin vermis oldugunuz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
  • Memnun olmayanlar servis ucretinden dolayi memnun değildir geçen 20000 bakımda fren balatarı 30000 değişmesi gerekli demişlerdi burada bir arkadaş yazmış 1300 lira fren balatalarina verilmez ben 30000 bakimin yaptıracam gerekirse fren balatalarini ozel serviste değiştircem bune ya 30000 bakımı 700 fren 1300 toplam 2000 lira mercedes almayı düşünüyordum şimdi bakmaya başladım ilanlara

• ushendim U kullanıcısına yanıt
    Malesef aynen dediğiniz gibi. Bana 30000 de balataları ve diski değiştirmem gerektiğini söylediler. bakımla beraber 2000TL ye denk geliyor. Ben dışardan bosch marka balata bulup değiştirdim Arabada da bosch vardı ama üzerinde honda yazan bosch. 300TL ye mal oldu. Diskleri değiştirmedim muhtemelen onları da 40000 de değiştiririm.
    Disk ve balataları değiştirdiğinizde sadece fren sistemi garantiden çıkıyormuş ama zaten fren sistemin de bir garanti yok. yani bi şey bozulunca sarf malzemesi değişecek diyorlar.
    Yarı fiyatında dışarda değiştirirsiniz.
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğim iyi oldu bulunduğum yerde bosh servisi var onlara değiştircem teşekkürler bu arada arkadaşlar stepnensi orjinal çelik alaşımlı jant olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Merhaba Arkadaslar;

Bende su siralar yeni arac almayi dusunuyorum. Honda CRV Executive paketin zenginligi gerekse buradaki olumlu yorumlar beni Honda almaya yonlendirdi.

Almadan once bir kac sorum var.

*Aractan memnun olmayanlar neden dolayi memnun degiller?

*Xtrail le kiyaslanirsa bu aracin artisi daha mi fazla?

*Japon araclarindaki Ses izalasyonu problemi bu aracta olmadigi yazilmis disarinin sesi arac icinden duyuluyormu?

*Motorlu tasitlar vergisinin ucreti?

*Servislerin ucreti

Yukarikadi sorularim icin vermis oldugunuz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.

Şu sıralar ben de cr-v üzerinde yoğunlaşmaya başladım. bütçem max premiuma yetiyor. Arkadaşın sormuş olduğu soruların cevaplarını ben de çok merak ediyorum.

• Arkadaşlar cr-v de manuel için fiyat alanlar var mı? En uygun bayiler hangileri? indirim konusunda honda bayileri nasıllar? Mesela crv premium 117 binlik liste fiyatı en az kaça düşerler sizce?
  • arkadaşlar ay içerisinde 1.6 düz vites elegance modeli nden türkiye ye giriş yapacak araçlar varmış.
    1- konudan haberi olan var mı ?
    2-yakın zamanda crv alan var ise ne kadar indirim ve hediye ne aldınız?
    3-crv almayı ben de düşünüyorum. muhtemelen makyajlı yada makyajsız kasa duruma göre alacağım. crv aracında araç kamerası kullanan var mı? önerebileceğiniz
    araç kamerası var mı?
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Exec+ kullanıyorum.

1- Her aracın artısı ve eksisi vardır araçta bazı şeyleri eksik bulmak memnun olmamak anlamına gelmez. Ben daha bu araçtan memnun olmayan daha görmedim.
    2- Aracın 160hp motoru ve ZF şanzımanı Xtrail'e göre tercih etmek için yeterli bir sebep.
    3- 2012 model VW Golf'ten daha az ses alıyor içeriye.
    4- 2015 için 487TL idi.
    5- Servis ücretlerini bilmiyorum.

Exec ile Exec+ arasında kalmıştım alırken çok. Şuan iyiki exec+ almışım diyorum. Alabiliyorsanız exe+ alın. Sert plastik takıntınız veya el freni niye elektronik değil diye takıntınız yoksa fazlasıyla memnun olursunuz. Ben ilk kez dizel bir aracta rölantideyken motorun çalıştığını anlamak için devir saatine bakmak zorunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 12 Kasım 2015; 21:34:50 >
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    balata ve disklerin belli km de değişmesi servisin çakallığıdır. diskler ve balata hem kendini zaten belli eder ayrıca uyarı lambası da mevcuttur. farzedin hiç frene basmıyorsunuz otobancısınız. ben eski aracımda ilk balatayı 90 bin km de ilk diski de 200 bin km de değiştirdim.
  • arkadaşlar dün itibari ile ben de 1.6 dizel düz elegance crv alarak aranıza katıldım. Allah herkese böyle araba nasip etsin. ilk izlenimlerim çok iyi. zaman içerisinde kullanım ile ilgili paylaşımlarda bulunacağım...

araçtan daha önce alan arkadaşlar bagaj havuzu ve 3D havuzlu paspas önerileriniz nelerdir? acil almam lazım... piyasada bir kaç marka var fakat uyum problemi konusunda tereddütlerim oldu. acil yardım lütfen ...
    herkese kazasız belasız sürüşler ...
  • gokturk010 kullanıcısına yanıt
    Ben de emin olmak için kendi ustama götğrdğm zaten. Balataların bitmesine az kalmış dedi. Onda sorun yok şehir içi kullanımda balata biter normal.
    Ama disk konusu tam bir rezalet. Belli bir orana gelince biz müşteriyi uyarıyoruz diyorlar. bir de anladığım kadarı ile honda tüm modellerinde yumuşak bir disk kullanıyor. ve çabuk eriyor.
    Ben önceki aracımda 100000 KM de hiç disk değiştirmemiştim (OPEL ASTRA) diskin değişmesi gereken bişey bile olduğunu bilmiyordum. Honda forumlarını okuyunca gördüm ki hondalarda sık değişen bir parçaymış :(
  • arkadaşlar kış geldi malum , kış lastiği tavsiye alabilir miyim?
  • X1 ile bunu düşünüyorum artı eksileri sizce nelerdir donanım olarak yakıtı göz ardı edersek zf otomatik ikiside

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,Ağustos ayından bu yana exec kullanıyorum.Turbo hortum ve kelepçe problemi yaşayana kadar herşey çok iyi gidiyordu.3 defa yolda kaldım.Her seferinde tamam denildi ama kelepçe çıkması,en sonuncu da ise alt hortum yırtılması ile iyice arabadan soğuduk.Mahkemelik oluyoruz yakında.Sağolsun Honda Türkiye hiç ilgilenmedi.Email,telefon görüşmeleri sonunda bile dönüş olmadı.Servisin tek söylediği ,İngiltereden gelen bilgilere göre yeni hortum ve kelepçeler ile sorun kalmıyormuş.Biz arabaya binmekten korkar olduk.Büyük keyifle aldığımız araba ve ilk Honda deneyimim de böylece yalan oldu.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyilmaz

Exec+ kullanıyorum.

1- Her aracın artısı ve eksisi vardır araçta bazı şeyleri eksik bulmak memnun olmamak anlamına gelmez. Ben daha bu araçtan memnun olmayan daha görmedim.
    2- Aracın 160hp motoru ve ZF şanzımanı Xtrail'e göre tercih etmek için yeterli bir sebep.
    3- 2012 model VW Golf'ten daha az ses alıyor içeriye.
    4- 2015 için 487TL idi.
    5- Servis ücretlerini bilmiyorum.

Exec ile Exec+ arasında kalmıştım alırken çok. Şuan iyiki exec+ almışım diyorum. Alabiliyorsanız exe+ alın. Sert plastik takıntınız veya el freni niye elektronik değil diye takıntınız yoksa fazlasıyla memnun olursunuz. Ben ilk kez dizel bir aracta rölantideyken motorun çalıştığını anlamak için devir saatine bakmak zorunda kalıyorum.

Merhaba, ben de 1 aylık Exec+ kullanıcısıyım.

1- Bu araçta eksik değil, yazılanlardan fazlası var,
    2- X-Trail'den en büyük farkı, aynı motorda 4X4 oluşu
    3- Birçok binek araçtan daha sessiz,
    4- 2015 için 6 aylık 472,50
    5- Henüz 3500 km'deyim

tüm bunlara ilave olarak;

1. SUV ( MPV değil )
    2. 1.6 lt
    3. Dizel
    4. Otomatik ( ZF )
    5. 4x4

bu 5 özelliğe sahip başka bir araç yok. Hekese kazasız,sorunsuz sürüşler dilerim.

• S.a. iyi haftalar arkadaşlar ... aracımın ses siteminden cuma gününden beri usb üzerinden müzik dinleyemiyorum. usb disk e format attım. farklı usb denedim. her iki usb girişinden de denedim olmadı. sistemi komple fabrika ayarlarına da getirdim olmadı.kaynak seçiminde usb seçtiğimizde dab a atıyor. bir iki kere de uzun dalga radyo frekansına attı. bu tarz problem başına gelen var mı ? servise gitmeden uygulayabileceğimiz çözüm önerisi olan var mı?
  • Honda CRV 2015 model aldım. Çok memnunum. Şehir içinde biraz fazla yakıyor ortalama 9 lt. Ancak şehirler arasında 5,5-6 lt arası yakıyor ki bu da çok iyi.. düşen mazot fiyatları ile şehirler arasında 21 krş yakıyor. şehiriçinde de 30 krş.
    Rüzgarlık ve basamak taktırdım ama rüzgarlığı önermiyorum. Görüş açısını kapatıyor. Basamak ise de arabadan inişi zorlaştırıyor. Kısacası hiç birini önermiyorum, taktırmayın, bir sürü de para vermeyin.
    Ben basamak ve rüzgarlığı 15 gün önce serviste taktırdım, memnun değilim, acaba iade alırlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.