Şimdi Ara

Honda CRV mi, Hyundai Tucson mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
14.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.bu hafta sıfır araç alacağım. Honda CRV mi. Hyundai Tucson mu karar veremedim. CRV geniş,beygir gücü 193,Tucson ise az yakıt yakıyor. siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda CR-V mi, Hyundai Tucson mu: Kapsamlı Bir Karşılaştırma

Giriş Kompakt SUV pazarı rekabetçi bir pazardır ve Honda CR-V ve Hyundai Tucson en popüler seçeneklerden ikisidir. İster ailen için güvenli ve pratik bir araç, ister maceraların için sağlam bir yol arkadaşı arıyor ol, bu karşılaştırma sana her iki aracın artılarını ve eksilerini anlamanda yardımcı olacak.

Tasarım ve Boyutlar Honda CR-V, Tucson'a göre biraz daha büyüktür ve daha fazla kargo alanı sunar. Bununla birlikte, Tucson'un daha sportif ve şık bir dış tasarımı vardır. İç mekan açısından, her iki araç da ferah ve iyi donanımlıdır, ancak CR-V biraz daha fazla baş ve bacak mesafesi sunar.

Performans ve Yakıt Verimliliği CR-V ve Tucson, benzer performans özelliklerine sahiptir, ancak Tucson biraz daha güçlü bir motora sahiptir. Yakıt verimliliği açısından CR-V, şehir içi 28 MPG ve otoyolda 34 MPG ile Tucson'dan daha iyi performans göstermektedir.

Özellikler ve Teknoloji Hem Honda CR-V hem de Hyundai Tucson, çeşitli özellikler ve teknoloji seçenekleriyle donatılmıştır. Her iki araç da Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu, gelişmiş güvenlik özellikleri ve geniş dokunmatik ekranlar sunar. Ancak Tucson, kablosuz şarj ve uzaktan araç çalıştırma gibi bazı ek özelliklere sahiptir.

Fiyatlandırma ve Değer Fiyatlandırma açısından, Honda CR-V ve Hyundai Tucson benzer fiyat aralıklarında yer almaktadır. Bununla birlikte, Hyundai Tucson genellikle daha iyi bir değer teklifi olarak kabul edilir, çünkü daha fazla standart özellik sunar.

Sonuç Honda CR-V ve Hyundai Tucson, mükemmel kompakt SUV seçenekleridir. CR-V daha fazla kargo alanı, daha iyi yakıt verimliliği ve daha iyi güvenlik özellikleri sunarken, Tucson daha şık bir tasarıma, daha güçlü bir motora ve daha fazla teknoloji özelliğine sahiptir. Sonuçta en iyi seçim, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 9 ileri CRV tercih ederdim.

• berkay_53 kullanıcısına yanıt

9 ileri değil, cvt var.

Crv daha iyi bir araç ama f/p olarak tucson daha mantıklı. Honda crv nin fiyatını gereksiz yükseltti.

Tucson elite plus 4*4 370bin, crv elegance 400bin. Mantıklı olan tucson.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

9 ileri değil, cvt var.

Crv daha iyi bir araç ama f/p olarak tucson daha mantıklı. Honda crv nin fiyatını gereksiz yükseltti.

Tucson elite plus 4*4 370bin, crv elegance 400bin. Mantıklı olan tucson.

• Ben dizel olduğu icin hyundai derim. Bu araçlar ağır ve aerodinamik olarak kötüler. Lastikleri bile anti ekonomik. Benzinde marka model farketmeksizin şehiriçi 10 dan asagi, sehirdisinda 7 den asagisi hayal bence.

Araç ve marka olarak Honda daha iyi gibi dursada yakıtı üzebilir.

Alternatif olarak Seat ateca 310 binlik fiyatıyla suan süper. Zarar ettirmez. Bence fazladan 100 vermeye gerek yok. O parayı faize koysanız bedava binersiniz araca.

• Tucson derim net, bekleme imkanı varsa da Yeni Tucsona göz atmanızı öneririm

• berkay_53 kullanıcısına yanıt

Sıfır araç önerisi istemiş. Crvnin eski kasası yeni kasa yanında çöp. Konfor, yalıtım, süspansiyon, iç kalite çok fark var. Sırf 9 ileri diye eski kasa alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    17 yıl önce açıldı
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz de bir çok suv arasında kalıp Tucson aldık, bahsedildiği gibi yakıt çok değil millet eski gdi ile karıştıyor, t-gdi benim aracım 177 lik izmirde 8lt yakıtı var şehir içi, dizel elite var arkadaşımda oda 6.5-7 arası ortalaması yine izmirde.

Bunun dışında donanım olarak tam bir fiyat/performans aracı, hyundai en ufak şeyi bile garantiye sokuyor ve 5 yıl, bu bile tercih sebebi.

• Bu iki araç rakip değil. Bence beklentilerinizi ve yılda ne kadar kilometre yaptığınızı belirtin. Ona göre bir seçim önerisi yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Bu iki araç rakip değil. Bence beklentilerinizi ve yılda ne kadar kilometre yaptığınızı belirtin. Ona göre bir seçim önerisi yapılabilir.

Hocam bilmediğim için soruyorum, ikisi de C SUV değil mi?

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt

Yani seyyah gibi gezeceğim,dağ bayır demeden. 4x4 olması gerekiyor.

• caspento kullanıcısına yanıt

hyundai resmi sitesinde şehir içi 6 litre,şehir dışı 4.9 litre diyor.

• Tucson kasa değiştiriyor 0 araba alıp 2 3 ay sonra eski kasa olması dezavantaj. Ya yenisini bekleyin yada crv alıp geçin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light.blue

Yani seyyah gibi gezeceğim,dağ bayır demeden. 4x4 olması gerekiyor.

Çaya çamura girilecekse Forester alın.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Çok saçma.Honda ,foresterdan daha üstün, motor bakımından güçlü,ikiside aynı yakıyor hemen hemen,Honda, foresterdan daha hafif,hondanın bagaj hacmi daha buyuk, hondanin yakit deposu daha buyuk ve hondanın fiyatı daha uygun.

• Can_vtec kullanıcısına yanıt

CRV alacam ustam.en iyisi CRV.sabah Volvo x60 a baktim.oda 1 milyon lira.gucum CRV ye yeter anca.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

Segment farkından dolayı demiyorum hocam, fiyat, motor farkı, kalite farkı, 4x4 performansı olarak Honda Crv ile Tucson aynı kefede tutulamaz. Bence Çok farklı araçlar.

Ben 4x4 için bu araçları tercih etmezdim şahsen. Toyota Rav4 Hybrid 2.5lt tercih ederdim 2. el benzer fiyatlara CRV ile 2020 model vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 25 Mart 2021; 22:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light.blue

Çok saçma.Honda ,foresterdan daha üstün, motor bakımından güçlü,ikiside aynı yakıyor hemen hemen,Honda, foresterdan daha hafif,hondanın bagaj hacmi daha buyuk, hondanin yakit deposu daha buyuk ve hondanın fiyatı daha uygun.

CRV ve Tucson'un gerek şanzıman gerekse de 4x4 sistemi forester kadar iyi değil. Siz dağ taş gezecekseniz Forester daha uygun elbette. Diğer yönleriyle CRV daha iyi olsa da 4x4 olayı Forester fark yaratır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.