Şimdi Ara

Honda CRV mi? Yeni X trail mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
26.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: telceker

quote:

Orjinalden alıntı: munans

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

çok kısa ve öz

Asfalt ise CRV

Araziye burnumu sokacağım kardeşim dersen X-trail

X-Trail'in nesi kötü asfaltta? Daha ayrıntılı ve aydınlatıcı bilgi verebilecek arkadaş olursa çok memnun olurum. Çok ciddi olarak X-Trail almayı düşünüyorum. CRV'yi pek beğenmedim, daha doğrusu X-Trail daha çok hoşuma gitti, bu yüzden kararımı X-Trail'den yana kullanmıştım. Ama asfaltta X-Trail olmaz derseniz işler değişir. (Benim düşündüğüm 2005-2006 modeller)

Sayın munans
    Anladığım kadarıyla x trail sahibisiniz. Aracınızın asfalt performansı, yol tutuşu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim

X-Trail sahibi değilim. Önceki mesajımda da yazdığım gibi almayı düşünüyorum. Ben de asfalt performansı sorusunun cevabını bulmaya çalışıyorum.

• diğer konuları bilemicem ama tip olarak crv çok çok üstün bence.
  • Bencede Crv asfaltta daha iyi.X-trail'in arazi kabiliyeti crv'ye göre daha fazla.CR-V arazi koşullarında alçak yapısı ve düşük ağırlık merkezi dolayısıyla sorun yaratabilir.Araç asfaltta kullanılacaksa Crv araziye çıkılacaksa X-trail.Bunun anlamı X-Trail asfaltta kötü dür , asfallta kullanılmaz anlamına gelmiyor.Sadece Crv asfallta x-traile göre daha iyi gözüküyor.
  • Yol tutuşu çok iyidir crv'nin hatta x3 ve freelander ile karşılaştırılmıştı.(en yeni kasadan bahsediyorum)
  • mitsubishi'ye her ne kadar kızsam dd
    outlander otomatiği olmayan yeni kasası iyi görünüyor
    140 hp 2.0 dizel motoru vw den alınmış
    arkada 3. sıra koltukları (belkide tek artısı bu) var
    nissan (ki artık renault fransız olarak görüyorum onu2.0 dci renault motoru kullanıyor) 3. sıra koltuk yok ancak otomatiği var
    almasanız da bakın bir kezhttp://www.yeni-outlander.com/
  • selamlar herkese,
    benimde agustos ayinda 2009 X-Trail alma niyetim var. Bilgiler icin tesekkur ediyorum.

Ben benzinli almayi dusunuyorum.

Tek dusuncem aceba dizel arasindaki guc farki araziye ciknica hissedilir seviyede olurmu ??
    Dizel motor kesinlikle yeterli gozukuyor, ancak benzinli modeli zayif kalirmi ?? bu konuda hic yorum bulamadim.

ne dersiniz ??
  • Geçen gün benzinli CRV kullandım. 150 hp falan ama otomatik vites de olunca performansı çok düşük geldi. Bu tip araçlarda turbo şart. Hangisini alırsanız alın dizel alın bence. (Benzinli turbo yok bu sınıfta)
  • Yeni x trail dizel ile test surusu yaptım. Motor gücü kesinlikle yeterli. Vites geçişleri iyi, fazla fark edilmiyor. Motor sesi orta düzeyde. Ses sistemi vasat. Araba çukurları fazla hissediyor gibi geldi, bir de virajlarda biraz yatıyor gibi. Bu da benim ilk kez SUV kullanmamdan bana oyle gelmiş olabilir. Bir de yurt dışında navigasyonlu modelleri olduğunu öğrendim. Çok güzel görünüyor ama malesef turkiyeye getirmiyorlarmış.
    Sonuç: Agustos da 2009 X trail dCi
  • iyi gunler,
    Navigasyon konusunda , isterseniz Nissan bunu sagliyor.
    Ortadaki muziksistemi cikiyor, ve oraya lcd ekran geliyor. Bu Nissan in urunu.
    Bu sayede navigasyon, tv, dvd muzik seti hepsi touch screen ekrandan oluyor.

Benzinli YENI - XTRAIL tecrubesi olan varmi aceba ??
  • X-TRAIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fly75

iyi gunler,
    Navigasyon konusunda , isterseniz Nissan bunu sagliyor.
    Ortadaki muziksistemi cikiyor, ve oraya lcd ekran geliyor. Bu Nissan in urunu.
    Bu sayede navigasyon, tv, dvd muzik seti hepsi touch screen ekrandan oluyor.

Benzinli YENI - XTRAIL tecrubesi olan varmi aceba ??

Yanlışın var arkadaşım. Nissan navigasyonlu araba getirmiyor. Sana nissan turkiyeden gelen maili yapıştırıyorum

Sayın,

Öncelikle e-mail mesajınız için teşekkür ederiz.

Türkiye'ye ithal edilen Yeni X-Trail modellerimizde navigasyon özelliği bulunmamaktadır. Önümüzdeki günlerde ithal edilecek modellerimizde de bu özelliğin temin edilmesi planlanmamaktadır.

Saygılarımızla,

Seçil AZAPOĞLU
    Destek Uzmanı
    CRM Bölümü

NISSAN OTOMOTİV A.Ş.
    Adres: Kuşbakışı Cd. No:11 Pk:46
    34662 Altunizade / İstanbul
    Tel : (216) 651 84 00 (Pbx)
    Faks : (216) 651 84 34
    E-mail : secil-azapoglu@nissan.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telceker -- 10 Haziran 2008; 17:11:45 >

• Crv al.Daha lüks daha güzel gözüküyor...
  • Fb tv'nin auto life programının bi bölümünde nissan x-trail'i test etmişlerdi gülan'nın sahibiyle sohbet ederken adam tv taktıklarını söledi.
  • selamlar

gercektren sasirdim,cunku ben almayi dusunuyorum, ve nissan multimedia seti olarak teypi cikarip navigasyona kadar her fonksyonu olan bir ekran takiyor. Bu sistem serviste takiliyor direk, garantili ve 2007 model x-trail e takmis olan arkadasim var.
    bende bayisiyle konusmamis olsam ve ayni sozu almamis olsam yaziya inanirdim.

ilginc...

iyi aksamlar
  • quote:

selamlar

gercektren sasirdim,cunku ben almayi dusunuyorum, ve nissan multimedia seti olarak teypi cikarip navigasyona kadar her fonksyonu olan bir ekran takiyor. Bu sistem serviste takiliyor direk, garantili ve 2007 model x-trail e takmis olan arkadasim var.

ilginc...

iyi aksamlar

şaşılacak bişey yokki. her ikinizde farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Mail de ekranlı gelmiyor yazmış. Sizde serviste takılıyor yazmışsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

Crv al.Daha lüks daha güzel gözüküyor...

Benzinli CRV test ettim. Bence performans yeterli değil. En azından dizel nissanla karşılaştırılmaz. Dizel CRV kullanmadım bilmiyorum ama onunda hem otomatiği yok hem de 2.2 motor olması nedeniyle vergisi yüksek. Ayrıca hondalarda benim sinirimi bozan bazı garip özellikler var. Mesela kontağı kapatıp anahtarı çıkarınca radyo cd calar kapanmıyor, farlar da kapanmıyor. Sırf bu nedenle akusunu bitirip yolda kalan 2 honda sahibi akrabam var. Ayrıca Yeni CRV lerin bagajını bayagı küçültmüşler. Tipine diyecek birşey yok ama tipi için bu dezavantajlarını sineye çekemem Hondanın

• Dediğim gibi bence de benzinli CRV performans açısından alınmaz.
    Ama şu da var performans önemli değil ve ille de otomatik vites alınacaksa CRV tercih edilebilir. Klasik otomatik vites ve sürücünün ne yapmak istediğini çok iyi tahmin ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

quote:

selamlar

ilginc...

iyi aksamlar

şaşılacak bişey yokki. her ikinizde farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Mail de ekranlı gelmiyor yazmış. Sizde serviste takılıyor yazmışsınız.

Orjinal gelende geri vitese atınca otomatik açılan arka gorus kamerası da var. Serviste takılanlarda yok

• işin içinde arazi yoksa cr-v
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

işin içinde arazi yoksa cr-v

Niye, arazi yoksa X-Trial olmaz mı? Asfaltta CRV çok çook mu iyi X-Trail'e göre?
    Bir diğer sorum da her iki aracı da asfaltta kullandınız tecrübelerinize binaen mi söylüyorsunuz, yoksa öylesine mi yorum yazıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.