Şimdi Ara

Honda CRV mi? Yeni X trail mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
26.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YENİ X-TRAIL 2.0 LE 4WD CVT 78.990
    YENİ X-TRAIL 2.0 dCi SE 4WD AT 80.990
    YENİ X-TRAIL 2.0 dCi LE 4WD AT 85.990

bu satılan hangisi yani resimdeki 2000 km yapmış araç plakası vardır
    ancak yukarıdaki fiyatlarda anahtar teslim fiyatlar olmuyormu yani plaka ve 2008 vergileri ödenmiş hali değilmi
    bu arada ağustosta almak mantıklı sonuçta vergileri ödenmiş araç alacaksınız
    bunları satıcı ile konuşmak lazım
  • Honda CRV
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Honda CRV

Neden?
  • iki ay önce X-TRAIL 2.0 LE aldım. 2000km yol yaptım. yakıt sarfiyatı açısından xtrail'in benzinli ve dizelleri arasında fazla fark yok (100km.de 0.5 lt) o nedenle 5.000 daha verip dizel almayı düşünmedim (yılda 15000km. yapmam da etkili oldu)

Ben de Xtrail ile CRV arasında kararsızlık yaşamıştım,

Neden xtrail aldım?
    yeni CRV'nin arka camının kavisli oluşuna ısınamadım, offroad kullanma imkanı xtraili öne çıkardı. bayide arabayı inceleyecince çok ısındım ve yeni CRV yi yakından bile incelemeye gerek görmedim. Ama elbette bunlar zevk meselesi:))
    iki aydır kullanıyorum, çok memnunum, ancak arabanın sınırlarını zorlamadan sakin kullanım tarzım olduğu ve sizler kadar arabadan anlamadığım için teknik yorumlar yapamam. Yine de sizinle paylaşmak istedim.
  • Xtrailde xenon far var mı? Bana opsiyon bile olmuyor demişti bayii ilk çıktığında görmeye gittiğimde.... 70K üzeri verip H7lerle gezemem ben şahsen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

Xtrailde xenon far var mı? Bana opsiyon bile olmuyor demişti bayii ilk çıktığında görmeye gittiğimde.... 70K üzeri verip H7lerle gezemem ben şahsen..

Xenon farlar servislerinde ekstra olarak takılıyor. Bi xenon hatta isterseniz sis lambaları bile xenon olabiliyor
  • farlar çok güçlü, şikayetçi olacağınızı hiç sanmam.
    bu arada benim arabada gördüğüm en büyük eksiklik:
    mp3 çalar olmaması :((

quote:

Xtrailde xenon far var mı? Bana opsiyon bile olmuyor demişti bayii ilk çıktığında görmeye gittiğimde.... 70K üzeri verip H7lerle gezemem ben şahsen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: telceker

quote:

Xenon farlar servislerinde ekstra olarak takılıyor. Bi xenon hatta isterseniz sis lambaları bile xenon olabiliyor

Kusura bakmayın sonradan xenon takmam ben...AB xenonlu araçlarda otomatik yükseklik ayarı ve far yıkama standart olsun demiş.Bir bildikleri var herhalde.Bunlar olmadan xenon taktırmak bence yanlış..4 tane hella projektör alıp takarsın ralli araçları gibi o da çok güzel gösterir ama yasal değil...

• Bence CRV al.

Neden dersen

Crv daha şık bir tasarıma sahip,donanımı daha fazla ve değer kaybı daha az nissana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Bence CRV al.

Neden dersen

Crv daha şık bir tasarıma sahip,donanımı daha fazla ve değer kaybı daha az nissana göre.

Çok doğru tespitler. Ama gönlüm yine de nissandan yana
  • Fiyatları incelemedim ama geniş bir aileniz varsa,Nissan X-trail'in abisi Pathfinder'la neden ilgilenmiyorsunuz?Türkçe'si "Patika Bulucu" anlamına gelen Nissan Pathfinder benim imkanım olsa binmek istediğim sayılı SUV'lardan biridir.Eğer maddi imkanlarınız olanak sağlıyorsa neden olmasın?

Düzenleme:Cümle düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 18 Haziran 2008; 22:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: telceker

quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Honda CRV

Neden?

Laf olsun diye işte. Yorum yapmış aklınca.

Üye profilinde Volkan olan adını Wolkhan şeklinde yazan birinden daha ötesi de beklenmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 18 Haziran 2008; 23:21:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Bence CRV al.

Neden dersen

Mesela arkadaşımız ne kadar güzel yazmış, en azından CRV demesinin nedenlerini kendince açıklamış.
  • ßence Honda ...Yol Tutuşu İyi Diyor Kullanan Arkadaşlar...
  • Pathfinder da güzel araç tabii ama pahalı:dKendi yorumumda tartışılsın istiyorum ondan yazdım bunu:d
  • SORENTO,SANTA FE nie listede yok
  • [Deleted by Admins]
  • Bence sınıfının en iyi arabası x-trail. İlk çıktığında almaya gittim 79 000 YTL ye dizel otomatiğini ancak etrafımdakiler tipinden dolayı çok karşı çıktılar ben de vazgeçtim.
    X-trail, captiva, santa fe yi test ettim. Rav 4 ü sevmedim, crv yi de, sorento da çok eskidi artık piyasada bana göre.Test ettiklerim arasında en çok x traili sürerken keyif aldım. Büyük ihtimalle de x traili alacağım inşallah ancak x trailde oldukça önemli eksikliler de var.
    Park sensörü standart değil ki bu sınıfta bir araç için kabul edilemez. Sonradan bayi takıyor ama ben 0 aldığım araba üstünde garantili de olsa oynama yaptırmak istemiyorum ayrıca sonradan takılan park sensörü orijinalin yerini tutmuyor.
    mp3 çalar ya da aux girişi yok
    xenon yok onun yerine tavanda lamba var ancak çoğunlukla şehirde kullanacağım araçta tavan lambası yerine xenon isterim. Gerçi xenon da serviste takılıyor ancak yükseklik ayarı ve far yıkama olmuyor.
    Araçtaki en keyifli yer panaromik tavan, arazide iyi oldıuğu söyleniyor, şehirde de test ettiğim sürece bir eksiğini göremedim ses yalıtımı iyi sürüş pozisyonu yüksek bir de araba köşeki olduğu için nerde başlayıp nerde bittiği çok iyi kestirilebiliyor bu da sıkışık trafikte özellikle ilk kullanımda güzel ancak köşeli tasarım dışarıdan hiç de şık değil.
    Son olarak ailede suzuki grand vitara benzinli otomatik var. ( 2008 ) Arazide mükemmel şehirde de bir eksiği yok fiyatı da daha uygun.

• Gülan reddedilemiyecek bir fiyat teklif edince füme renk dCi Le alındı. Tartışma en azından benim açımdan bitti. Fikir belirten herkese çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.