Şimdi Ara

Honda'dan indim, Terios'a bindim(FOTOGRAF EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıt tüketimi açısından yeni bir veri:

Güzergah: Mersin-Samsun-Trabzon-Samsun-Ankara-Mersin
    Uzunluk: 2362 km
    Koşullar: Samsun - Ankara arası yaklaşık 400 km fırtına, Ankara -Pozantı arası kar, buz, kapalı yol ( Ankara pozantı arası 18 saat sürdü) Geri kalan koşullar normal. Hız genellikle 80-110 km arası.

Sarfiyat: 7,92 L/ 100 km

Yolculuk başındaki km: 800
  • vay vay amma yol yapmışsınız.bence yakıt acısından iyi bir ortalama. bukadar yolu manuel vitesle almakda zor olsa gerek. ben 4x4 ler de manuel vitesi garip buluyorum. dairedeki nissan terrano da manuel ve traktör gibi bi terios otm. test sürüşü yapmak şart oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

vay vay amma yol yapmışsınız.bence yakıt acısından iyi bir ortalama. bukadar yolu manuel vitesle almakda zor olsa gerek. ben 4x4 ler de manuel vitesi garip buluyorum. dairedeki nissan terrano da manuel ve traktör gibi bi terios otm. test sürüşü yapmak şart oldu

Hocam kusura bakmazsan lafa giriyorum ama,araziden bahsediyorsak eğer,manuel her zaman daha iyidir.
  • HAYIRLI OLSUN
    buda vitaranin 5 kapilisi

Honda'dan indim, Terios'a bindim(FOTOGRAF EKLENDİ)
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedekolsun -- 26 Kasım 2009; 12:40:25 >
  • çok sevimli bir araç ya Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmak dileiyle
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Terrios çok güzel araç bence bir zamanlar benim de aklımdan geçiyordu. küçük sınıfta bir jip alacak olsam sanırım ben de terrios alırdım. iyi seçim yapmıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedekolsun

Vitaranın 5 kapılısı varmı? Bu fotoğraf gerçek mi? Biraz daha bilgi verebilirmisiniz?

http://www.suzuki.com.tr/otomobil/index.asp?sayfa=altkategori&grup_id=8&ids=25
    Bir bak istersen
  • aracınız hayırlı olsun. ben eski kasalara bakmıştım.
    eski kasayla kıyaslanmayacak kadar güzel bi araç yapmışlar.
    iç ve dış görünümü gayet güzel olmuş.
    dışarıdan bakınca ben burdayım diyen bi araç.benim de hayallerimi süslüyor
    beni yakıt ve yedek parça konuları korkutuyor.keşke dizel bi motor da koysalarmış.
    yakıt sarfiyatı,yedek parça ve servis maliyetleri nasıl
  • Araç oldukça güzel. Yanlız bu tip farlar pek yakışmıyor.
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullan
  • dostum araç da fotoğraflar da muhteşem, jip sevmememe rağmen yazını da zevkle okudum
  • terios iyi seçim ama arazi için hondada işini görürdü, ben 2000 model civic ile dereden geçtim bişi olmuyor

bu arada resimdeki sedir ağaçlarından anladığım kadarı ile akdeniz bölgesindensin sanırım, toroslardaki sedir ağaçlarına benziyorlar çünkü
  • Tamam aynı şirketin grubundalar ama bu kadarda rav4 e benzetilmezki..şaka maka rav4 klonu ama tatlı araç
  • aracınızı kazasız belasız günlerde kullanın, yazınızdan içinize sindiği anlaşılıyor, zaten en önemlisi de bu.
  • çok güzel araba bence, özellikle de 36 milyarlık giriş fiyatı ile iyi bir altenatif, tek zayıf noktası , ön koltuklarının aşırı yumuşak olması, ve yan desteğinin zayıflığı hatta hiç olmaması.
  • hayırlı uğurlu olsun .. iyi günlerde kullanman dileğiyle ..

enayi sözüne gelince

her laf sahibinin özüdür..

takma kafana tokadan başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 19 Nisan 2007; 16:34:05 >
  • gercekten bu terioslar cok güzel olmus dıstan harika
  • gayet güzel
  • 1 ay önce kendime honda civic premium otomatik vites almıstım ama yeni kasa 1.5 litre yeni teriosu gorunce yıldırım aşkı var ya işte o oldu.Platonik takılacaktım ama eşimin ısrarına dayanamayıp test sürüşü yaptım.Motor sesini tam kulaklarımda hissettim ama dönüş manevraları süperdi.Frenleri pek başarılı bulmadım ama performans fena degildi.Ve eşime aldım arabayı.Honda civicle aynı fiyata mal oldu ama gercekten gorunusu guzel bir 4*4.Kıyaslama yapmam kıyaslamaları da okumam.Cunku muadili yok.Ne bekliyorsan istiyorsan onu al.Sonucta güzel bir 4*4.Bu kadar fiyata bu kadar.Ben sevdim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.