Şimdi Ara

Honda'dan indim, Terios'a bindim(FOTOGRAF EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
20.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun bu kasa eski yandan basık olandan daha güzel ayrıca kaliteli bir görünüm veriyor

quote:

Orjinalden alıntı: cheg

arkadaşlar çarşamba günü ben de teriosuma kavuştum. almam da burda vee diğer forumlarda okuduğum yorumlar çok faydalı oldu. olumlu ya da olumsuz yorumlarını yazan herkese teşekkür ediyorum. aracı almamda en büyük etken baküde araç işi yapan bir arkadaşım oldu. burdan oraya teriosun kamyonetlerini ihraç ediyor. özellikle mekaniğinden hiç korkma. sana çok uzun bir süre sorun çıkartmayacak bir araç dedi. biz burda kamyonetlerinden çok memnunuz nerdeyse sorunsuz araçlar dedi. ve özellikle otomatik tavsiye etti. pazartesi günü ödemeyi yaptım vekaleti verdim ki akşama doğruydu. aracı perşembe teslim ederiz dediler çarşamba günü saat 12 de aracı teslim ettiler. çekmeköy daihatsuya burdan teşekkür ediyorum . çok ilgili ve nazikler.
    araçla ilgili ilk izlenimlerim. araç söylendiği gibi 100 ü geçince ses uğultu vs yapmıyor. bugün tem de 150 ye kadar çıktım. sürüş gayet konforlu idi. ekstra bir ses yoktu. bugüne kadar sahibi olduğum araçlardan ( lada, 85 pajero, reno flash, opel astra , ve en son fiesta ) daha rahatsız değil yani bir fark göremedim. uzun yolda benim hissetmediğim titreşimler ne kadar yorar onu bilmiyorum. ilk uzun yol deneyimimden sonra anlatırım onuda inşallah. aracı yüksek süratte virajda denemedim. aslada düşünmeyeceğim. neticede ben altı yüksek bir araç tercih ettim. yedigöllere giderken altını çakmayacağım bir araç yüksek hızla viraja girebilen bir araç tan daha öncelikli benim için. test sürüşünde çekmeköy daihatsunun yanındaki mıcır yarı bataklık alanda ilk off road sürüşümü yapmıştım. oldukça dik bir mıcır rampayı düzz yolda gider gibi çıktı. bence gayat başarılı. otomatik vites son derece keyifli. bir elin boş kalması muazzam bişey. aracı kullandıktan sonra neden bazı forumlarda otomatik mi manuelmi tartışmalarına geriye dönük şaşırdım. çünkü aracım otomatik ama manuel vitesli bir araçta olan herşey var. sadece 1. vites mesela L düğmesi. 2 nolu düğme 1.2. vites. over drive düğmesine bastığınızda araç 3 vitese düşüyor. daha ne olsun...tabii detaylarını bilemem. bütün bunlara rağmen bir dezavantajmıdır o konuda çok iddialı şeyler söylemem. aracı zaten hard off roadkoşullarında kullanmayı düşünmüyorum. dediğim gibi beni yedigöllere götürsün, bolu dağlarına çıkarsın yeter.bi de ataşehir kentplusa giderken altını çakmıyım..benim için araç jiptir. ilerde gene yazarım. sevgiler...

• Hayırlı olsun.Yeni yorumlarınızı bekliyoruz.Anlaşılan araçtan memnun kullananlar.Acaba hiç buda olsaydı veya şu özelliği kötüdediğiniz tarafı yok mu?
  • bugün kü çavuşbaşı beykoz turundan sonra fiestaya göre biraz daha fazla çalkaladığına kanaat getirdik. arka koltuk daha da çok bu kanaatte...ya da araca daha tam alışamadık..izlemeye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheg -- 5 Nisan 2009; 15:31:49 >
  • 1.4 fiestaya göre biraz daha fazla yakıyor sanki. bunu tahmin edebiliyordum onun için sürpriz olmadı. otomatik vites anormal keyifli ve rahat. yaktığı benzin farkına fazlasıyla değiyor. çok dik yokuşlarda vites L konumunu tercih etmek gerekiyor. D konumunda yokuş ortasında vites atıyor sona bakıyor yetmiyor bi daha vites küçültüyor. ama bayılma diye bişey sözkonusu değil. patinaj diye bişey asla söz konusu değil. daha ılıman yokuşlarda vites 2 konumunu tercih etmek lazım. overdrive off düğmesi ile araç geçerken ya da arkadaki araç yol istemeye başladığında mucize yaratıyorsunuz. normal bir araçtaki 4 ten üçe atma gibi değil . ya da en azından benim fiestada öyle değil. muazzam bir fark var. araç adeta roketliyor. çekmeköye uğradım. araçtan memnuniyetimi belirttim. servise gidip geldikçe memnuniyetiniz daha da artacak dediler. arka koltuklar öne nerdeyse tek harekette yatıyor ve çok güzel bir yük taşıma alanı ortaya çıkıyor. araç daha yol dışına çıkmadı ama lada niva ve 85 pajero kullanmış biri olarak söyleyeyim araziden beklentim oldukça yüksek. araç bunu hissettiriyor. ilk kalkışlarda dikkat araç sıçrıyor. ( bunu olumlu bir cümle olarak kullanıyorum) sözün özü araç benim beklentilerimi nerdeyse 10 numara karşılıyor. iç mekan çok geniş. bagaj fiestadan yüzde elli daha geniş. yakında ailece ankara yolculuğu var. bagaj kapasitesini test etmiş olacağım ve icabında thule ye uğrayacağım. iki yetişkin iki çocuk yedigöllere giderken fiestanın bagajı yetmemişti. çadır uyku tulumları vs . ki ön koltuk boş olduğu için orayı da bagaj olarak kullanmamıza rağmen. aracın sertliği rahatsız edici boyutta değil. ya da bana kuzgun görünüyor.
    sevgiler...

• Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
  • cemi cümlemize amin.
  • hayırlı olsun kazasız belesız kullakmak nasip olsun. güzel araç keyfini sür derim...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheg

arkadaşlar çarşamba günü ben de teriosuma kavuştum. almam da burda vee diğer forumlarda okuduğum yorumlar çok faydalı oldu. olumlu ya da olumsuz yorumlarını yazan herkese teşekkür ediyorum. aracı almamda en büyük etken baküde araç işi yapan bir arkadaşım oldu. burdan oraya teriosun kamyonetlerini ihraç ediyor. özellikle mekaniğinden hiç korkma. sana çok uzun bir süre sorun çıkartmayacak bir araç dedi. biz burda kamyonetlerinden çok memnunuz nerdeyse sorunsuz araçlar dedi. ve özellikle otomatik tavsiye etti. pazartesi günü ödemeyi yaptım vekaleti verdim ki akşama doğruydu. aracı perşembe teslim ederiz dediler çarşamba günü saat 12 de aracı teslim ettiler. çekmeköy daihatsuya burdan teşekkür ediyorum . çok ilgili ve nazikler.
    araçla ilgili ilk izlenimlerim. araç söylendiği gibi 100 ü geçince ses uğultu vs yapmıyor. bugün tem de 150 ye kadar çıktım. sürüş gayet konforlu idi. ekstra bir ses yoktu. bugüne kadar sahibi olduğum araçlardan ( lada, 85 pajero, reno flash, opel astra , ve en son fiesta ) daha rahatsız değil yani bir fark göremedim. uzun yolda benim hissetmediğim titreşimler ne kadar yorar onu bilmiyorum. ilk uzun yol deneyimimden sonra anlatırım onuda inşallah. aracı yüksek süratte virajda denemedim. aslada düşünmeyeceğim. neticede ben altı yüksek bir araç tercih ettim. yedigöllere giderken altını çakmayacağım bir araç yüksek hızla viraja girebilen bir araç tan daha öncelikli benim için. test sürüşünde çekmeköy daihatsunun yanındaki mıcır yarı bataklık alanda ilk off road sürüşümü yapmıştım. oldukça dik bir mıcır rampayı düzz yolda gider gibi çıktı. bence gayat başarılı. otomatik vites son derece keyifli. bir elin boş kalması muazzam bişey. aracı kullandıktan sonra neden bazı forumlarda otomatik mi manuelmi tartışmalarına geriye dönük şaşırdım. çünkü aracım otomatik ama manuel vitesli bir araçta olan herşey var. sadece 1. vites mesela L düğmesi. 2 nolu düğme 1.2. vites. over drive düğmesine bastığınızda araç 3 vitese düşüyor. daha ne olsun...tabii detaylarını bilemem. bütün bunlara rağmen bir dezavantajmıdır o konuda çok iddialı şeyler söylemem. aracı zaten hard off roadkoşullarında kullanmayı düşünmüyorum. dediğim gibi beni yedigöllere götürsün, bolu dağlarına çıkarsın yeter.bi de ataşehir kentplusa giderken altını çakmıyım..benim için araç jiptir. ilerde gene yazarım. sevgiler...

hayırlı olsun güle güle kullanın

• ARABAN HAYIRLI OLSUN BU SINIF İÇİN PAHALI DEĞİL HONDADAKİ RAHATLIĞI BULAMAYABİLİRSİN BİRAZ SERT SÜSPANSİYONLARI VARDIR AMA KALİTE OLARAK İKİSİDE JAPON SONUÇ OLARAK. KAZASIZ BELASIZ BİNMEN DİLEKLERİMLE..
  • quote:

Orjinalden alıntı: samilto

Hayırlı olsun.Yeni yorumlarınızı bekliyoruz.Anlaşılan araçtan memnun kullananlar.Acaba hiç buda olsaydı veya şu özelliği kötüdediğiniz tarafı yok mu?

Bir yıllık Terios 1.5 kullanıcısı olarak biraz da ben hortlatayım konuyu. Aracı fena sayılmayacak arazi şarlarında kullandım, o parayla daha iyisi yapılmaz. Oldukça tatmin edici. Diferansiyel kilidi iyi tarafı ama bir de istenildiğinde (şehiriçi kullanımda) 4x2 modu da olsaydı dadından yenmezdi. Haa bir de Mp3 çalmıyor..
  • Bende bu araçtan ikinci el olarak aldım. 2006 model 19000 km de 1.5 düz vites silver. Araç bir akrabamda idi. Kullanmıyordu biz aldık. Şimdi eşim kullanıyor. Gayet de memnun.
  • Tekrar bir tazeleyeyim sayfayı...Benim de aklımda bu araç var bu aralar...

Arka sayfadaki fotoğraflar çok başarılı olmuş bu arada...Eski bir CRV sahibi olarak dışarıdan çok şirin buluyorum bu aracı...içini test sürüşünde göreceğiz artık ...
  • duster varken neden onu almış diyecektim baktım hort

biri sedici tavsiye etmiş gözümden kaçmadı.

bu fiat o sediciyi 1.3 multijetle şuan çıkarsa çok iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 23 Kasım 2011; 1:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

GÜZEL HORTLAMIŞŞŞŞ

aynen

• Hortlamaya layık konu. Baştan sona hiç alakam olmamasına rağmen tek seferde okudum. Yazanların ve katkıda bulunanların olgunluğu takdire şayan.

Yukarı diyelim :)
  • "qashqai 2007'de gelecek" kısmını okuyunca mesajın gönderilme tarihine baktım ve yüzümde bir gülümseme oluştu.

konu hortlatılmış :)
  • Güncel... :)
  • güncell..daihatsu türkiye pazarından çekiliyormuş sanırım bu durumun ikinci ee yedek parçaya yetkili servise vs yansıması nasıl olur acaba? bir de iç dizayn konsol tasarımı vs. nasıl bu teriosların yeni kasasının? bir önceki kasa pek tatmin edici değildi de..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.