Şimdi Ara

Honda HR-V 2019'da kasa değişiyormu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hr-v almayı düşünyorum,youtubeda bi kaçr video kafamı kariştirdi, kasa değişecekse mevcut aracımla yola devam edeyim diyorum.

• Makyajlandı..farlarda ve ön havalandırma ızgarasında ufak bir değişiklik var..medya ekraninda yazılimda bir değisiklik var.

Motor ic design kalan dış design aynı...fiyatı 200 bine yaklaşır ...değer diyorsanız bekleyin...ya da benim gibi alıp zevkini sürmeye başlayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim , cevabınız beni caydırdı :) 200k olacağını sanmıyorum ama bekleyip göreceğiz ..
  • Mevcut fiyat 157.600...2019a kadar minimum %10 zam gelir...172.000 tl...makyajli model icinde en az yuzde 10 koyun oldu size rahat 190.000 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model ve üstü HR-V'ler için INSTAGRAM ve FACEBOOK sayfamız oluşmuştur. Linklerini aşağıya bırakıyorum. FACEBOOK grubuna 2016 model ve üstü araç sahipleri, aracı almak isteyenler, araca karşı ilgi duyanlar ve araçla ilgili alışveriş yapmak isteyenler kabul edilecektir. Aynı zamanda sadece araç sahiplerinin olduğu WHATSAPP grubu da kurulmuştur. Gruba katılmak için hondahrvclubturkiye@gmail.com E-POSTA adresine iletişim bilgilerinizi atarsanız gruba eklerim.
    INSTAGRAM:www.instagram.com/hondahrvclubturkiye
    FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/hondahrvclubturkiye/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.