Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki arabam 2012 model Honda Jazz Fun CVT versiyondu. Cam tavan falan hoşumuza gittiği için HR-V aldık. Yeni Jazz, 2012 versiyonundan çok farklı cam tavan falan gitmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada yüklü Garmin harita 2017 yılına ait ve çok güncel değil. Bugün 2019 haritasını yaklaşık bir dakika gibi bir sürede güncelledim. Güncelleme söylendiği gibi uzun sürmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrcnr45

Aracın pakedine pandizot dahil değil malesef ,aksesuar olarak alabiliyoruz.Almak için üç ayrı bayi ile görüştüm ,Türkiyeye girişi bile yok.Fiyat bile veremiyorlar.Distrübitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yurtdışına yazmak lazım

Alıntıları Göster
    Araç üstünde verilmesi gereken pandizot "sert PVC veya PU malzemeden üretilenden" değil. File pandizot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müfit1970

Arabada yüklü Garmin harita 2017 yılına ait ve çok güncel değil. Bugün 2019 haritasını yaklaşık bir dakika gibi bir sürede güncelledim. Güncelleme söylendiği gibi uzun sürmedi.
    Kullanıcıları aydınlatmak maksadıyla, arabanızda yüklü olan Garmin haritasını nasıl güncellediğinizi adım adım yazılı olarak belirtebilir misiniz?
  • neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Google dan honda garmin diye arattırın honda navigation updates diye bir site gelecek karşınıza burada araç modelini ve yılını seçin adım adım anlatıyor. Ben yine de özetleyim. Öncelikle 16 gb usb flash disk gerekiyor. Aslında indirdiği data 4 gb den az ama sitede 16 gb demiş. Boş 16 gb lik diski aracın usb portuna takıyorsunuz sonra navigasyon açıkken Settings > Device > Update Map ı seçiyorsunuz burada “continue the update process” i seçtiğinizde taktığınız usb ye aracın navigasyon bilgilerini kaydediyor. Aracı kapatın ve bu usb diski bir PC ye bağlayın. Sitedeki Garmin Express yazılımını bu pc ye kurun yazılım yeni harita varsa bu usb ye kopyalıyor sonra usb yi arabaya takın ve arabayı çalıştırın. Navigasyon yeni haritayı usb den kendisine yüklüyor ve başarıyla güncellendiği bilgisini veriyor. Bende yüklü olan 2017 haritasıydı. Güncelleme ile harita 2019.0 oldu.

• Arkadaşlar göstergedeki ayarlardan lastik basıncı uyarı kalibrasyonunu seçince hemen anında daha önce yapıldı gibi bir mesaj veriyor. Kitapta 20 25 dakika sürer arabayı sürün falan diyor. Daha önce deneyen var mı ? Kapıda öne 32 arkaya 30 psi hava basın diyor. Aldığım servis neden arkaya da 32 bastınız sorusuna özel bir nedeni yok standart 32 basıyoruz dedi. Ben de arkaları 30 yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göstergelerde değiştirilebilir özelliklerde yer alan otomatik rölantide durma ekranı açık/kapalı tam olarak ne işe yarıyor ? Bir sorum daha olacak otomatik rölantide durma özelliği her çalıştırmada tuşa basmak yerine sürekli olarak iptal edilebiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

Araç üstünde verilmesi gereken pandizot "sert PVC veya PU malzemeden üretilenden" değil. File pandizot.

Alıntıları Göster
    Çok ayıp etmişler hocam ozaman.Direkt merkeze yürüyün bence.

• Zevk ve kullanış tarzı meselesi ...ben file panzidottan memnunum...yükleme kolaylığı sağlıyor ses yapmıyor...

• Gittigidiyor dan silikon anahtar kılıfı aldım birbir uydu. Düşünenler için ürün no 365898693.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Zevk ve kullanış tarzı meselesi ...ben file panzidottan memnunum...yükleme kolaylığı sağlıyor ses yapmıyor...
    Ben de önce alayım mı diye düşündüm sonra vazgeçtim. Jazz da vardı kötü yolda zaman zaman ses yapıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Zevk ve kullanış tarzı meselesi ...ben file panzidottan memnunum...yükleme kolaylığı sağlıyor ses yapmıyor...
    İyi ya...size en azından file pandizot vermişler....yok diyerek bana onu da vermediler ya...Honda gibi bir dünya markasına bu yakışıyor mu sizce?
  • Vermemeleri hoş olmamış. İlk çıktığında Hyundai Kona ya bakmıştım onda standart olarak vermiyorlar. Satıcıya nasıl böyle bagajın içi mi gözükecek dediğimde bu modelde opsiyonel yapmışlar demişti. Opsiyonel veya yok diyerek bu şekilde satılmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

İyi ya...size en azından file pandizot vermişler....yok diyerek bana onu da vermediler ya...Honda gibi bir dünya markasına bu yakışıyor mu sizce?

Alıntıları Göster
    Dostum arabayi ben aldiğimdada yoktu ama bana eksik geldi 15 gün sonra getireceğiz dediler...ve söyledikleri tarihte de geldi...bence araci aldiğinız bayiden talep edin..muhtemelen bilgileri yok..

• Bugün Honda Türkiye yi aradım. 2018 model araç satıyorsunuz Ağustosun sonunda alıyorum neden bu araçları 2017 nin navigasyon hariyasıyla satıyorsunuz. Neden ithal ederken haritalar güncel değil diye sordum. Bana bayiden güncelletebilirsiniz bizde işleyiş böyle dediler. Dedim bir müşteri olarak benim böyle bir önerim var o zaman öneri olarak kaydedin her alan haritanın güncel olup olmadığını bilmez ki dedim. Bana öneriye gerek yok cevabı böyle bayide güncelletebiliyorsunuz dedi. Ben de kardeşim buna sen mi karar vereceksin neden öneri olarak kaydeymiyorsun deyince kerhen ar-ge ye bildiriz dedi ama eminim bildirmeyecek. Ayrıca dedim ki tüm dünyada hondanın internet sitelerinde arabaların kullanma klavuzlarının 2018 hatta 2019 modelleri pdf olarak mevcut indirip telefonda veya tablette ihtiyaç halinde bakılabiliyor siz HR-V için en son 2016 da kalmışsınız dedim bana arabayla beraber size kitap vermediler mi neden oradan bakıyorsunuz dediler. Sonuç olarak araba ve arabayı satanlar farklı dünyaların insanı bunu anlıyorum. Adamlar nerdeyse bunlar için bizi aramayın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müfit1970 -- 14 Eylül 2018; 13:19:6 >

• Honda Türkiye için hrv üvey evlat varsa yoksa kendi ürettikleri civic maalesef.

Çoğu satış temsilcisi hrv özellikleri konusunda bile bihaber

• Tesellim yüzlerce arabanın olduğu işyeri otoparkında bizim arabadan bir tane yok. 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: Müfit1970

Bugün Honda Türkiye yi aradım. 2018 model araç satıyorsunuz Ağustosun sonunda alıyorum neden bu araçları 2017 nin navigasyon hariyasıyla satıyorsunuz. Neden ithal ederken haritalar güncel değil diye sordum. Bana bayiden güncelletebilirsiniz bizde işleyiş böyle dediler. Dedim bir müşteri olarak benim böyle bir önerim var o zaman öneri olarak kaydedin her alan haritanın güncel olup olmadığını bilmez ki dedim. Bana öneriye gerek yok cevabı böyle bayide güncelletebiliyorsunuz dedi. Ben de kardeşim buna sen mi karar vereceksin neden öneri olarak kaydeymiyorsun deyince kerhen ar-ge ye bildiriz dedi ama eminim bildirmeyecek. Ayrıca dedim ki tüm dünyada hondanın internet sitelerinde arabaların kullanma klavuzlarının 2018 hatta 2019 modelleri pdf olarak mevcut indirip telefonda veya tablette ihtiyaç halinde bakılabiliyor siz HR-V için en son 2016 da kalmışsınız dedim bana arabayla beraber size kitap vermediler mi neden oradan bakıyorsunuz dediler. Sonuç olarak araba ve arabayı satanlar farklı dünyaların insanı bunu anlıyorum. Adamlar nerdeyse bunlar için bizi aramayın diyor.
    Bana kalırsa Honda markası dünya çapında düşüşte….Ocak 2018 tarihi itibariyle Japonya'daki Genel Merkeze HR-V hakkında İngilizce olarak bir e-mail gönderdim ve halen cevap yok...(Birer ay arayla aynı yazımı tekrar olarak bir daha göndermiştim.) son derece ilgisiz davranıyorlar....

• Kendileri bilir. Hoş Türkiye için hepsi aynı. Arkadaş yanımda Hyundai Tuscon için Hyundai Türkiyeyi aradı. Arabayı aldım Apple carplay ile uyumlumu diye sordu adamlar ne dediğini anlamadılar bile. Ben kendim araştırayım dedi telefonu kapadı.

• Honda Connect App a Easy Call diye yeni bir uygulama eklenmiş. Kullanmak isteyenlere duyrulur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.