Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cnrcnr45

Arkadaşlar,pandizot yaptıran oldumu aranızda,özellikle bozuk zeminli yollarda bütün bagaj sesi içeride doluyor,araçla gelen file sesi hiç kesemiyor ve rahatsız ediyor bir süre sonra.Aksesuarlar arasında var Sitede ama servis hiç satış yapılmamış ,Türkiyeye hiç girmemiş fiyat veremiyorum diyor.
    Honda HR-V nin bazı aksesuar parçalarını bulmak çok zor veya imkansız. Zaten bir çoğu yetkili Honda servislerinde yok. Bu yüzden aksesuar taktıran (özellikle de pandizot gibi) arkadaşlar bilgileri bizlerle paylaşırsa çok makbule geçecektir.
  • neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Selam, Ankara’da bir yer buldum fakat gidip gorusme imkanim olmadi henuz. Ankara disina da urun teslimi yaparlar diye dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri7981

Selam, Ankara’da bir yer buldum fakat gidip gorusme imkanim olmadi henuz. Ankara disina da urun teslimi yaparlar diye dusunuyorum.https://oledoto.com/index.php?route=product/search&search=Hrv&page=2
    Cevap için teşekkürler. Yurt dışında "alibaba.com" (çin) adresinde bizim araçlar için üretilmiş ve oldukça uygun fiyata pandizot satışları mevcut. Ancak tek bir adet olarak göndermiyorlar. Adamlarla yazışmalarda bulundum ve en az 10 adet sipariş verilmesini istiyorlar. Belirtmiş olduğum siteye girerek araştırma yapabilirsiniz. "tonneau cover cargo cover for HRV vezel" şeklinde arama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco1959 -- 30 Ağustos 2018; 10:51:25 >

• Pandizot yok ama bayiyi aramadım henüz.
    camkirangaraj.com
    Honda HRV arama sonuçları
    https://camkirangaraj.com/arama?marka=1&model=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 31 Ağustos 2018; 17:20:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül ayı fiyatı 177.300 tl oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri7981

Selam, Ankara’da bir yer buldum fakat gidip gorusme imkanim olmadi henuz. Ankara disina da urun teslimi yaparlar diye dusunuyorum.https://oledoto.com/index.php?route=product/search&search=Hrv&page=2
    Havuzlu paspas almıştım başka bir site üzerinden bu satıcıdan kaliteliydi ürün.Tam uydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

Honda HR-V nin bazı aksesuar parçalarını bulmak çok zor veya imkansız. Zaten bir çoğu yetkili Honda servislerinde yok. Bu yüzden aksesuar taktıran (özellikle de pandizot gibi) arkadaşlar bilgileri bizlerle paylaşırsa çok makbule geçecektir.

Alıntıları Göster
    Facebook üzerinden bir imalatçı ile görüştüm,orjinali ile aynı yaparım 850₺ Dedi bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrcnr45 -- 1 Eylül 2018; 10:27:13 >
  • Ağustosta Türkiyede satilan Hrv sayısı 24.

• Tamer09 T kullanıcısına yanıt
    Yüksek devir çevirmek genel olarak aracın motorunu daha fazla zorlayacaktır. Motor ömrü, yakıt ekonomisi açısından atmosferik motorlarda yerçekimi ivmesine karşı sabit ve makul bir hızla seyretmek en optimumudur. Yüksek hızlarla rampa çıkması istenen atmosferik motorlu bir aracın verimli olduğu tork bandına ulaşması genellikle 4-6 bin D/dk gibi yüksek devir aralıklarında mümkün olur. Bu da aracı sıkıştırmak demektir. 120 km ile giden bir araç 70 km ile giden araçtan aynı güzergahta en az %30 fazla yakıt tüketir. Motor ve aktarım organları daha yüksek strese maruz kalır. Hız yükseldikçe hava, rüzgar direnci faktörleri de aracın ilerlemesine daha çok engel olur. Sözün özü aceleniz yoksa rampada 70-80 km hızlar kraldır:-) Bu başlıktan yeni haberim oldu. Nisan ayından beri 2018 honda hrv sahibiyiz milano kırmızı. Müsait zamanımda araçla ilgili olumlu - olumsuz tüm gözlemlerimi paylaşacağım. Saygılar.

• 2 hafta önce kuzenime sipariş etmiştik, dün teslim aldık. daha performans detaylarına hakim olacak kadar vakit geçirmedim ama sportif dış tasarımı baya etkileyici ve içinin alabildiğine geniş olması inanılmaz rahatlık sağlıyor. sanırım asla pişmanlık yaşamayacağı bir harekete imza attı kuzen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurKayra -- 5 Eylül 2018; 13:30:6 >
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için. Foruma hoşgeldiniz.

• Hoşbulduk. Araç hakkında olumlu olumsuz birkaç şey yazayım. 5 ayda 7500 km yol yaptık. Kendi aracım mitsubishi asx, bu aracı eşime aldık. 2012 micra punch' tan sonra eşim bu araca her anlamda bayıldı. Araç daha 1-2 aylıkken ön cam otomatiği bozuldu. Tek dokunuşla camı kaldırmak istediğinizde sonuna doğru bir engele çarpmış gibi davranıp cam geri iniyordu. 1000 km kontrolüne kadar idare ettik. Servise götürdüğümüzde sensöre toz girdiğini araç türkiyeye ulaşana kadar böyle şeyler olabildiğini ifade ettiler ve hatayı giderdiler. Tatile çıktık, otele vardığımızda camları kapatırken yine aynı şeyi yaptı. Bir aydır vakit bulup götüremedim. Sanki cam kapanmaya yaklaştığında sentesinden çıkıyor gibi ve elle yardım edince sorunsuz kapanıyor. İkinci olumsuzluksa eşim dar bir sokakta sağ yan aynayı başka bir aracın yan aynasına çarpınca yaşadık. Geri vitese alınca sağ ayna aşağı inme hareketini yapmıyor. 5-10 km gibi düşük hızlarda zarar görecek kadar hassas mıdır biraz şaşırdım. Servise götürünce sorunu öğreneceğiz. Bunun dışında otobanda 120-130 km gibi bir hızda ilerlerken solumdan bir vw transporter 10-15 km daha süratli bir şekilde aracımızı geçince aracın sağa sola ciddi bir salınım yaptığını hissettim. Hani çift yönlü yolda karşıdan gelen tır yada otobüs tam yanınızdan geçtiği anda aracınızın yasladığı hava direnci birden kaybolur da araç sağa sola yalpa yapar, işte aynısı oldu. Bu yaşadığım durum hrv' nin diğer yüksek araçlar gibi yere çok ta sağlam basmadığını hissettirdi bana. Asx daha sert ve stabil bir araç belki de ondaki dengeyi hrv' den bekleyerek haksızlık ediyorumdur, bilemedim. Genelde rahat bir oturuşu olan sürücü koltuğu uzun sürüşlerde giderek yerini bel ağrısına bırakan bir memnuniysizlik oluşturdu bende. Belki de tek kontakta 4-5 saat gitmek yanlıştır bu yüzden koltuğu net olarak suçlayamıyorum. Şehirdışında radyo frekansları değişkenlik gösterdiği için direksiyon üzerinden yeni kanallar aramayı denedim ama her seferinde otomatik tarama yapıyor ve kaydetmiyor. Vakit bulup iyice kurcalayamadığım için sistemi anlayamadım. Media olayı biraz karışık geldi. Stepne olmaması gerçekten sinir bozucu. Xv' ye gülerken hrv' de de aynı uyuz duruma yakalandık. Lastik tamir kiti lastiğiniz yarıldığında çöptür. Örneklemek gerekirse bir arkadaşım ıssız bir dağın başında aniden önündeki kamyondan fırlayan cismin üzerinden geçmiş ve lastiğini yarmış. Araç mercedes c 180, lastikler runflat. Yoluna kontrollü bir şekilde devam etmiş. Benzer bir durumu gecenin bir yarısı eminim hiç birimiz yaşamak istemeyiz. Adamlar bagaja pandizot koymamışlar, bunu da aracı teslim alırken fark ettik. Hoş önceden görsek vaz mı geçecektik, hayır :-) Bunlar dışında aklıma gelen bir olumsuzluk yok. Aracımızı çok seviyoruz..

• Arkadaşlar Merhaba, müzik formatı olarak 2018 HRV aac formatı altında .m4a formatlı dosyaları çalabiliyor mu ? Çalabiliyorsa hangi spesifikasyondaki .m4a dosyaları çalıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabayı bu Ağustos sonunda aldım (Kırmızı). Bu hafta 970 km yol yaptım. İstanbul - Foça, Foça - İstanbul ortalama yakıt tüketimi 100 KM de 5.3 Litre oldu. Hepsiburada veya Gittigidiyor dan 2018 HRV için bagaj havuzu alan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müfit1970 -- 9 Eylül 2018; 2:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müfit1970

Ben arabayı bu Ağustos sonunda aldım (Kırmızı). Bu hafta 970 km yol yaptım. İstanbul - Foça, Foça - İstanbul ortalama yakıt tüketimi 100 KM de 5.3 Litre oldu. Hepsiburada veya Gittigidiyor dan 2018 HRV için bagaj havuzu alan oldu mu ?
    Aracınız hayırlı olsun.Bod isimli bir kullanıcıdan aldım gittigidiyordan tam oturdu .memnunum kalınlığı da iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: derinmai

Hoşbulduk. Araç hakkında olumlu olumsuz birkaç şey yazayım. 5 ayda 7500 km yol yaptık. Kendi aracım mitsubishi asx, bu aracı eşime aldık. 2012 micra punch' tan sonra eşim bu araca her anlamda bayıldı. Araç daha 1-2 aylıkken ön cam otomatiği bozuldu. Tek dokunuşla camı kaldırmak istediğinizde sonuna doğru bir engele çarpmış gibi davranıp cam geri iniyordu. 1000 km kontrolüne kadar idare ettik. Servise götürdüğümüzde sensöre toz girdiğini araç türkiyeye ulaşana kadar böyle şeyler olabildiğini ifade ettiler ve hatayı giderdiler. Tatile çıktık, otele vardığımızda camları kapatırken yine aynı şeyi yaptı. Bir aydır vakit bulup götüremedim. Sanki cam kapanmaya yaklaştığında sentesinden çıkıyor gibi ve elle yardım edince sorunsuz kapanıyor. İkinci olumsuzluksa eşim dar bir sokakta sağ yan aynayı başka bir aracın yan aynasına çarpınca yaşadık. Geri vitese alınca sağ ayna aşağı inme hareketini yapmıyor. 5-10 km gibi düşük hızlarda zarar görecek kadar hassas mıdır biraz şaşırdım. Servise götürünce sorunu öğreneceğiz. Bunun dışında otobanda 120-130 km gibi bir hızda ilerlerken solumdan bir vw transporter 10-15 km daha süratli bir şekilde aracımızı geçince aracın sağa sola ciddi bir salınım yaptığını hissettim. Hani çift yönlü yolda karşıdan gelen tır yada otobüs tam yanınızdan geçtiği anda aracınızın yasladığı hava direnci birden kaybolur da araç sağa sola yalpa yapar, işte aynısı oldu. Bu yaşadığım durum hrv' nin diğer yüksek araçlar gibi yere çok ta sağlam basmadığını hissettirdi bana. Asx daha sert ve stabil bir araç belki de ondaki dengeyi hrv' den bekleyerek haksızlık ediyorumdur, bilemedim. Genelde rahat bir oturuşu olan sürücü koltuğu uzun sürüşlerde giderek yerini bel ağrısına bırakan bir memnuniysizlik oluşturdu bende. Belki de tek kontakta 4-5 saat gitmek yanlıştır bu yüzden koltuğu net olarak suçlayamıyorum. Şehirdışında radyo frekansları değişkenlik gösterdiği için direksiyon üzerinden yeni kanallar aramayı denedim ama her seferinde otomatik tarama yapıyor ve kaydetmiyor. Vakit bulup iyice kurcalayamadığım için sistemi anlayamadım. Media olayı biraz karışık geldi. Stepne olmaması gerçekten sinir bozucu. Xv' ye gülerken hrv' de de aynı uyuz duruma yakalandık. Lastik tamir kiti lastiğiniz yarıldığında çöptür. Örneklemek gerekirse bir arkadaşım ıssız bir dağın başında aniden önündeki kamyondan fırlayan cismin üzerinden geçmiş ve lastiğini yarmış. Araç mercedes c 180, lastikler runflat. Yoluna kontrollü bir şekilde devam etmiş. Benzer bir durumu gecenin bir yarısı eminim hiç birimiz yaşamak istemeyiz. Adamlar bagaja pandizot koymamışlar, bunu da aracı teslim alırken fark ettik. Hoş önceden görsek vaz mı geçecektik, hayır :-) Bunlar dışında aklıma gelen bir olumsuzluk yok. Aracımızı çok seviyoruz..
    Pandizot ve diğer birçok aksesuar temini hususunda haklısınız. Benim araçta da pandizot yoktu ve halen göndermediler. Aracı satın aldığım plazaya iletişim formuyla yazı gönderdim ve geri dönüş bile yapmadılar. Honda gibi dünya markasına yakışmayan bir husus! Bir müddet bekledikten sonra bu durumu İstanbul'da ki genel merkezlerine de bildireceğim. Hoş bir şey değişeceğine de inanmıyorum.

• derinmai D kullanıcısına yanıt
    Bende de sağ ayna aşağı eğilmiyordu, sonra bir arkadaş burada sürücü koltuğunun solundaki düğmelerden yan ayna ayar düğmesi sağda değilse çalışmıyor yazmıştı. O şekilde sorunum çözüldü, denemeye değer.
  • Müfit1970 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz formatları denemedim genelde telefonu bluetooth ile bağlıyorum ya da araçtaki tablete Spotify yükledim onu kullanıyorum. Daha önceki mesajlarda aracın tabletine nasıl yazılım yükleyebileceğiniz paylaşılmıştı. Ben deneme amaçlı BSplayer ile .avi uzantılı film bile açtım(araç hareket edince ses devam etse de görüntü gidiyor gerçi ) Araçtaki varsayılan yazılım çalmıyorsa o şekilde çözersiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco1959

Pandizot ve diğer birçok aksesuar temini hususunda haklısınız. Benim araçta da pandizot yoktu ve halen göndermediler. Aracı satın aldığım plazaya iletişim formuyla yazı gönderdim ve geri dönüş bile yapmadılar. Honda gibi dünya markasına yakışmayan bir husus! Bir müddet bekledikten sonra bu durumu İstanbul'da ki genel merkezlerine de bildireceğim. Hoş bir şey değişeceğine de inanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Aracın pakedine pandizot dahil değil malesef ,aksesuar olarak alabiliyoruz.Almak için üç ayrı bayi ile görüştüm ,Türkiyeye girişi bile yok.Fiyat bile veremiyorlar.Distrübitörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yurtdışına yazmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrcnr45 -- 9 Eylül 2018; 16:3:28 >

• Merhaba HR-V bu sabah .m4a alt formatındaki AAC müzik dosyalarını sorunsuz bir şekilde çalıştırdı. HR-V usb flash bellek üzerinden mp3 ve aac (.m4a) formatındaki müzik dosyalarını çalabiliyor. CD ve kaliteli FLAC albümü olan arkadaşların bunu Bluetooth üzerinden değil usb flash bellek üzerinden .m4a formatına çevirerek dinlemelerini tavsiye ediyorum. Bluetooth üzerinden yapılan dinlemlerede çok kalite kaybı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.