Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim aracın mediası yani navi ve radyo kısmı durup dururken birden kapanıp açılmaya başladı. Kapandıktan sonra en az 5 dk bekliyor sonra yeni açılıyormuş gibi yapıp uzun süre bekletiyor. Bu hatayı bir günde 3 kere verince Bursa da ki İnallar a gittim. İzmir yolundaki serviste reset attılar şimdilik çalışmaya başladı ama Yalova yolundaki servise gidip yeni sistem güncellemesi yaptırmam gerektiğini söylediler. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba aranızda. (bu arada bendeki şansızlık daha önceki aracımda da buna benzer hata olmuştu 2 yıl içinde garantiden yenilenmişti sistem.)

Bir de HGS etiketini nereye yapıştırmamız gerekiyor bu araçta sonuçta ön camın çoğu kamera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buha0816

Arkadaşlar benim aracın mediası yani navi ve radyo kısmı durup dururken birden kapanıp açılmaya başladı. Kapandıktan sonra en az 5 dk bekliyor sonra yeni açılıyormuş gibi yapıp uzun süre bekletiyor. Bu hatayı bir günde 3 kere verince Bursa da ki İnallar a gittim. İzmir yolundaki serviste reset attılar şimdilik çalışmaya başladı ama Yalova yolundaki servise gidip yeni sistem güncellemesi yaptırmam gerektiğini söylediler. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba aranızda. (bu arada bendeki şansızlık daha önceki aracımda da buna benzer hata olmuştu 2 yıl içinde garantiden yenilenmişti sistem.)

Bir de HGS etiketini nereye yapıştırmamız gerekiyor bu araçta sonuçta ön camın çoğu kamera.
    Sistem güncellemesi dedikleri şeyi siz aracınıza wifi bağlayarak yapabilirsiniz. Telefondan hotspot oluşturabilirsiniz wifi için. En azından servise gitmeden sorun o mu görmüş olursunuz. İnternet paketinizden bir miktar yer yalnız.

Bende bir defa bluetooth problemi oldu. Buraya da yazmıştım herhalde CD'nin solundaki açma kapama butonuna 10 sn basarsanız hard reset yapmış oluyor, servis de muhtemelen onu yapmıştır. Zararlı bir şey değil; bluetooth sorunu, açma kapama vs. bir sorun yaşarsanız deneyebilirsiniz.

Yine bir kere yapmak zorunda kaldığım fabrika ayarlarına döndürme var. Arabadaki ekran aslında android bir tablet. Ayarlar kısmında aynı android bir telefon ya da tablet gibi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Honda yazılımları vs. gömülü geldiği için yerinde duruyor, arabayı aldığınız günkü ayarlara dönüyor. Ben güncelleme yapmıştım, geri eski sürüme dönmek için fabrika ayarlarına sıfırladım.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Google haritalar vb program yuklediniz mi?ben yukleme yapmak istediğimde yuklenemedi uyarisi aliyorum..kendi garmin navigasyon surumu de eski korfez koprusu bile yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Google haritalar vb program yuklediniz mi?ben yukleme yapmak istediğimde yuklenemedi uyarisi aliyorum..kendi garmin navigasyon surumu de eski korfez koprusu bile yok...
    Yükledim, ilk sayfalarda yazmıştım yöntemi.

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt

bu videolar yardimci olacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler servis fabrika ayarlarına döndürdü. O günden beri şimdilik sorunsuz çalışıyor.

HGS etiketini nereye yapıştıracağız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buha0816

Teşekkürler servis fabrika ayarlarına döndürdü. O günden beri şimdilik sorunsuz çalışıyor.

HGS etiketini nereye yapıştıracağız acaba?
    Bende OGS var dikiz aynasının hemen altındaki bölümde. Ön camın sağ üstünde de oturduğum sitenin HGS’si var ikisi de sorunsuz çalışıyor.
  • Herkese selamlar, Nisan ayinda HRV ile tanistim ve simdilik cok mutluyum. HRV almama sebeplerin basinda sizlerin yorumlari oldu. Oncelikle cok tesekkur ederim tum uyelere. Aracin kapilarini hareket edince otomatik kitlenmesini saglayabiliyor muyuz? Kullanim klavuzundaki yontemi denedim ama basarili olamadim. Tesekkurler yardimlariniz icin

• Merhaba, hiç denemedim ama sol elinizin altında kapı tutma yerinde kilit sembolü var ona basmanız gerekiyor.Açmak için de kilit açık sembolünü tıklayın.hatta onun sağındaki cam işaretine basarsanız hiç bir yolcu sizin dışınızda camlarını açamaz diye biliyorum.selamlar.
  • Tamer09 T kullanıcısına yanıt
    Evet bu tuslar ile manuel kapatip acabiliyoruz. Benim aradigim cozum arac hareket edince kapilar otomatik kilitlensin. Bu mumkun mu? Kapilar programlanabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos Fiyati 160.800 tl oldu...8 ayda yüzde 30 zam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Ağustos Fiyati 160.800 tl oldu...8 ayda yüzde 30 zam.
    Bu donanımda bir araç için çok anormal bir fiyat değil. Dolar yükselişi devam ederse, bu ay içinde bir artış daha olabilir.
  • Sayın Robinson Crusoe; bu faydalı paylaşım için öncelikle size teşekkür ederim. Ancak bazı bilgilerin (resmi Honda Türkiye web sitesine dayalı) güncellenmesinde yaralı olacağını düşündüğüm için sizinle paylaştım. Saygılarımla.
    Bagaj hacmi: 470 lt
    Şehir içi: 6.3lt
    Şehir dışı: 4.8lt
    Ortalama: 5.4 lt
    CO2 emisyonu (g/km) - 125
  • Temmuz ayinda Türkiye'de satılan Hr-v sayısı 24 , 2018 yılında toplam 302.

Honda Türkiye Hr-v yi yok denecek kadar az getirmeye devam ediyor..Showroomda olmayan arabayı da ancak bu kadar satarsın...Bu donanımda bir aracı getirse çok sayida satabileceğine eminim.

• Tamer09 T kullanıcısına yanıt
    Bu ipuclari cok faydali oluyor. Bunun gibi cvt kullanimina yonelik ipuclari varsa paylasmanizi rica ediyorum. Cok tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu gün klima sürekli açık, bagaj dolu, ben eşim, 6 ve 10 yaşlarında kızlarımla 1040 km istanbul Mersin Taşucu yolculuğu yaptık, ortalama tüketim 5.6 tl oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: drtarik

Merhaba bu gün klima sürekli açık, bagaj dolu, ben eşim, 6 ve 10 yaşlarında kızlarımla 1040 km istanbul Mersin Taşucu yolculuğu yaptık, ortalama tüketim 5.6 tl oldu

Kazasız sürüşler dilerim. Aracınız şu an kaç km de bu tüketimi verdi acaba? Benim ki 2000 km de ve ş.dışı yaklaşık 6.5-7 civarın da .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sreyya

quote:

Merhaba bu gün klima sürekli açık, bagaj dolu, ben eşim, 6 ve 10 yaşlarında kızlarımla 1040 km istanbul Mersin Taşucu yolculuğu yaptık, ortalama tüketim 5.6 tl oldu

Kazasız sürüşler dilerim. Aracınız şu an kaç km de bu tüketimi verdi acaba? Benim ki 2000 km de ve ş.dışı yaklaşık 6.5-7 civarın da .

Alıntıları Göster
    Bence 10.000 km bakımını yaptırdıktan sonra yaklaşık olarak bu değerlere ulaşmak mümkün dür.

• Haftabaşı ciddi zam geleceği konusuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sreyya

quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Araç yeni 20000 km oldu.

CVT vites olan araçlara az yaktırarak kullanmayı 2004 yılında aldığımız JAZZ da öğrenmiştim.

Bu araçta az yaktırma işi, kilometre göstergesinin etrafındaki rengi değişen halka sayesinde çok daha kolay hale gelmiş.

Olay ışığı mümkün olduğunca yeşilde tutmak, özellikle otobanda olmak üzere yokuş aşağı yollarda aracı kendi akışına bırakarak ilerlemek. Bu taktikler CVT vites sisteminde normal otomatiklerden çok daha fazla işe yarıyor.

İstanbul Bolu arası tempolu akan trafikte biraz daha sakin kullansam ortalamada rahatlıkla 5.0 ı görürdüm.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.