Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neco1959

Bence 10.000 km bakımını yaptırdıktan sonra yaklaşık olarak bu değerlere ulaşmak mümkün dür.

Alıntıları Göster
    Bence gaza daha sakin basıldığında, ya da gaz kontrolünün daha az gaza basarak ta sağlandığını çözdüğünde bu değerler her kilometrede uzun yolda rahatlıkla yakalanır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 km yol boyunca klima açık, 5 km'si dur kalk trafik, 10 km civarı yokuş ve bagaj full dolu, arka ikili koltuk tavana kadar eşya,ön yolcu ve arka tekli koltuk yetişkin yolcu. Stop ettiğimde ortalama 5,5 (sadece yokuşta 5 km si 120 km hız, gene yokuşta 5 km'si 40-50 km hız arka arkaya sıkışık trafik, düzde ise 90 km hız genelde 1500 devir) bilgi ekranını kullanmayı bilmiyorum, ortadaki radyo ekranındaki yazan ortalama yakıt tüketimidir. Ancak her sabah işe giderken ilk 4 km şehir içi dur kalk yoğun trafik ve 4 trafik lambası, sonraki 5 km devlet karayolu ve 6 trafik lambası yakalanırsan kötü ve en son 10 km dağ köyü yokuş klima kapalı ve yolcu yok toplam 19 km. stop ettiğimde 7,1 değer. aynı yolu dönüşte eve gelip stop ettiğimde ise 4,2 değer(bazen giderken 7,5 / dönüşte 3,0) Aracım 2400 km ve toplamda 5,8. kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 13 Ağustos 2018; 19:7:25 >
  • Ben 2008 model civicden geçtim..civic resmen içiyormus benzini..1 depoyla 400 kmde benzincide alıyordum soluğu..

Simdi 600 km gorunce benzinciye gidiyorum depoda 10 lt benzin oluyor..yani 1 depoyla biraz sakin kullanımda sehirici sehirdisi karisik 700-750 km rahat yapıliyor..

• Merhaba Yokuşları 120 km hız ile yüksek devirde çıkmak mı yoksa 70 km hız ile daha düşük devirde çıkmak mı motor için sağlıklıdır? Benzin tüketimi önemli değildir,motoru korumak için soruyorum. Teşekkürler.
  • 2000 model 98 bin'de olan HRV'yi versem 2016-2017 ikinci el HRV alsam fiyat farkı ortalama kaç lira olur
  • Daha onceden sormustum ama cevap veren olmadi. Arac harekete gecince kapilarin otomatik olarak kilitlenmesini nasil saglayabiliriz? Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zam geldi 168.850 tl oldu bugün itibari ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri7981

Daha onceden sormustum ama cevap veren olmadi. Arac harekete gecince kapilarin otomatik olarak kilitlenmesini nasil saglayabiliriz? Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.
    anladığım kadarı ile bizim araç da otomatik kilit, aynaların otomatik kapanması, araç yanından uzaklaşınca kilitlenme özellikleri yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sreyya

anladığım kadarı ile bizim araç da otomatik kilit, aynaların otomatik kapanması, araç yanından uzaklaşınca kilitlenme özellikleri yok :(

Alıntıları Göster
    Aynen, ilk sayfalarda yazmıştım sanırım. Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi, aynaların otomatik kapanması gibi özellikleri bakımda sordum, bizim araçta olmadığını söylediler.

Ben aracı ilk aldığımda mirrorlink özelliği olmayan bir telefonla kullanıyordum. Şimdiki telefonumda bu özellik var(Galaxy S8+), telefonu şarj etmek için USB’den bağladığımda mirrorlink direk aktif oluyor. Aracın Amerika versiyonunda bu özellik var bildiğim kadarıyla. Bizde bir şekilde aktif edebilir miyim diye bakıyorum

• O kadar da olmayıversin. Arabadan inince kapıdaki düğmeye iki kez basınca aynaları da katlıyor. Hatta kumandadan ikincide kapatmaya uzun basınca camları ve Sanroof bile kapatıyor. Otomatik yapması bence arabadan çıkıp giderken sadece vayyyy dedirtir, çok da elzem bir şey değil bence. Tek eksiği kör nokta uyarı ve adaptif hız kontrol derim. Kazasız sürüşler.

• Anahtardan uzun basıp açik camları,sunroofu ve aynaları kapatmak mümkün daha ne olsun...bence tek eksik otomatik bagaj kapağı...onu da sonradan yaptırabiliyorsunuz.

• Sanırım tek eksikler kişiye göre değişebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer09

O kadar da olmayıversin. Arabadan inince kapıdaki düğmeye iki kez basınca aynaları da katlıyor. Hatta kumandadan ikincide kapatmaya uzun basınca camları ve Sanroof bile kapatıyor. Otomatik yapması bence arabadan çıkıp giderken sadece vayyyy dedirtir, çok da elzem bir şey değil bence. Tek eksiği kör nokta uyarı ve adaptif hız kontrol derim. Kazasız sürüşler.
    Sizin de değinmiş olduğunuz gibi, bence de en önemli eksiklik "kör nokta uyarı" sisteminin olmaması. Zira bu sistem emniyet/güvenlik açısından çok önemli. Araçta bu sistemin olmaması yüzünden bir-iki defa kıl payı kaza yapmaktan sıyırdım diyebilirim. Keşke sonradan bu sistem araca dahil edilebilse derim. Birde yanlış bilmiyorsam, araçtan indikten sonra (motor ve kapılar kapalı halde) 30 saniye geçince kapılar kendiliğinden kilitleniyor. (Tabi siz aracın çok yakınında anahtarınızla durmuyorsanız.)

• Aracı kumandayla kilidini açtık ama hiç bir kapıyı açmazsak o zaman 30 sn sonra kitliyor, jazz'da da öyleydi. Selamlar.

• Tamer09 T kullanıcısına yanıt
    :) tamam olmazsa da olur elbet de..olursa da fena olmazdı. kimsenin vayy ı için aracın özelliklerini değerlendirmem. kör nokta ve bagaj kapağının da açılması hoş olur. ama yok diye aracımızın değeri düşmüyor. aynı yazdığınız gibi mühim olan kazasız ve huzurla binmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Aynen, ilk sayfalarda yazmıştım sanırım. Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi, aynaların otomatik kapanması gibi özellikleri bakımda sordum, bizim araçta olmadığını söylediler.

Ben aracı ilk aldığımda mirrorlink özelliği olmayan bir telefonla kullanıyordum. Şimdiki telefonumda bu özellik var(Galaxy S8+), telefonu şarj etmek için USB’den bağladığımda mirrorlink direk aktif oluyor. Aracın Amerika versiyonunda bu özellik var bildiğim kadarıyla. Bizde bir şekilde aktif edebilir miyim diye bakıyorum

Alıntıları Göster
    Mirrorlink ile telefonu ekrana yansıtabildiniz mi?..ilk fırsatta s7 telefon ile ben de deneyeceğim

• Bugun usb üzerinden garmin navigatori güncelledim..ayrica telefonumu mirrorlink aracılığı ile ekraninı yansıtmaya çalışsam da başarıli olamadım..usb aracilığı ile başka programlar da denemek istesemde yükle butonu aktifleşmiyor maalesef.program yükleyebilen var mıdır?

• aranıza bende yeni katıldım kırmızı hrv alarak. bilenlere sormam greken birşey var arabayı p ye getirmeden stop ettirdiğimde herşey kapanıyor bildiri ekranında - Stop tarzı bir uyarı gözüküyor. start stop tuşuna bastığımda tekrar çalışıyor. ve p ye getirip stop ettiriyorum. bu ikazı gördüğümde start tuşuna basmadan kurtulmam mümkün mü?
  • Arkadaşlar,pandizot yaptıran oldumu aranızda,özellikle bozuk zeminli yollarda bütün bagaj sesi içeride doluyor,araçla gelen file sesi hiç kesemiyor ve rahatsız ediyor bir süre sonra.Aksesuarlar arasında var Sitede ama servis hiç satış yapılmamış ,Türkiyeye hiç girmemiş fiyat veremiyorum diyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.