Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Tablet nasıl downgrade yapılıyor? Anlatırsanız çok makbule geçer.. Downgrade yaptıktan sonra Google maps yükleyebildiniz mi?

Alıntıları Göster
    bu sayfada yapilmasi gerekenler anlatiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican1903

Tablet nasıl downgrade yapılıyor? Anlatırsanız çok makbule geçer.. Downgrade yaptıktan sonra Google maps yükleyebildiniz mi?

Alıntıları Göster
    bu sayfada yapilmasi gerekenler anlatiliyor.

• 2020 model fiyat listesine eklendi.. 210.300 TL..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm herkese .Aldığım araçta lastik kitinde hava kompresörü çıkmadı .sahibi kaybetti yada birine verdi.Uyguna hava kompresörünü nasıl ve nerde bulabilirim acaba?teşekürler
    .
  • romans78 R kullanıcısına yanıt
    Hocam o pompalar standarttir. Herhangi bir aksesuarcidan alip kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    Galiba daha küçük ve yer kaplamayan birşey.satan tada elinde fazla olan var mı acaba

• İyi günler aracı yeni alarak aranıza katıldım herhangi bir kronik sıkıntısı vs varmı veya aldığın gibi şunu yap rahat edersin diyebileceğiniz birşey varmı?

• Tamer09 T kullanıcısına yanıt
    20 bin km de şanzuman yağı mı değiştirilir üstadım?
    Siz sanırım motor yağını kastettiniz, doğru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: maduca

İyi günler aracı yeni alarak aranıza katıldım herhangi bir kronik sıkıntısı vs varmı veya aldığın gibi şunu yap rahat edersin diyebileceğiniz birşey varmı?
    hayirli olsun, arac sifir mi alindi?
    oyle ise, 3d paspas,bagaj havuzu ilk alinmasi gereken aksesuarlardan.
    on kaputa film uygulamasi da iyi olur. arac ici kamera da tavsiye ederim.
  • 100-140 bin tl arası bulabilir miyim 2015 sonrası kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

100-140 bin tl arası bulabilir miyim 2015 sonrası kasa
    2015 sonrası kasa Honda HR-V'yi 150 bin TL ve altına bulamazsınız. (Ancak yüksek Tramer kaydı olan bir araç belki)
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 0 aldım paspas bagaj havuzu fln yanında geldi kaputa film yaptırmadım gerek yok diye seramik kaplama yaptırdım filmde düşünüyorum ama yaptırırım onuda bide 2019 sonra Apple CarPlay var galiba internette yazanlara göre fakat benim arabada yok bi güncelleme flnmı yapmam gerekiyor yoksa bakıma gidince servisimi söyleyim direk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maduca -- 16 Mart 2020; 19:59:19 >
  • Honda Hrv 2016 sunroofun olduğu yerde metalik ses geliyor.Baktım araba sürünce siperliğin girdiği yerdeki metal titriyor .Böyle bir problemi olan oldu mu nasıl çözdünüz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: maduca

Evet hocam 0 aldım paspas bagaj havuzu fln yanında geldi kaputa film yaptırmadım gerek yok diye seramik kaplama yaptırdım filmde düşünüyorum ama yaptırırım onuda bide 2019 sonra Apple CarPlay var galiba internette yazanlara göre fakat benim arabada yok bi güncelleme flnmı yapmam gerekiyor yoksa bakıma gidince servisimi söyleyim direk?
    oncelikle sunu soyleyeyim,
    hic bir seramik kaplama filmin yaptigi isi yapmaz.
    2019 larda car play oldugunu okumustum. serviste halletmeniz daha mantikli. yanlis islemde unite giderse donusu yokmus, bilginize.
  • Eski kasalar için bi whatsapp ekibi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

20 bin km de şanzuman yağı mı değiştirilir üstadım?
    Siz sanırım motor yağını kastettiniz, doğru mu
    hocam,
    guncel cvt ler de yag 2 yilda bir degisiyor. bundan onceki versiyonda degisim araligi 4 yil.
  • Merhaba arkadaşlar.

2020 modeli neden Türkiye'de bulunmuyor? Bu araç neden gelmiyor? Fikri olan var mı? Bir sorun mu var araçta?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    İlk başta çok daha mütevazi cevaplar yazıyordum insanları yanlış yönlendirmemek için ama senelerce kullandıktan sonra gönül rahatlığıyla yazabilirim: araçta sorun yok ama sorun bu araç varken gidip başka araç alanlarda Adamlar Polo parasına Crossover satıyor.

İlk aldığım sıralar bir çılgınlık yapıp satışa koymuştum arabaya ihtiyacım yok diye, ölü fiyata. Neyse ki hatamdan kısa sürede döndüm. Farkında olmadan piyasadaki parasının hakkını en çok veren aracı almışım
  • Herkese merhaba. Hrv 'nin 1.5 turbo gelicekmi, bilen varmı?

• 27.05.2020 tarihinde İzmir-Honda Terakki'de aracımın periyodik bakımını yaptırdım Bilgi edinmeniz maksadıyla da masraf tutarını ekte yayınladım.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.