Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasargor1

Arkadaslar merhaba...Tabletten uygulama kismina giriyorum ama uygulama yuklerken Usb deki uygulamaları görüyor ama yükle butonu aktif hale gelmiyor bunun bir çözümü var mi beyler...eksik yapdigim birsey mi var yoksa,yardimci olabilir misiniz...

Soruyu soralı uzun süre olmuş, muhtemelen çözmüşsünüzdür şimdiye kadar. Yine de bilgi olsun diye bırakayım, bir defada 1 yazılım kurun, ve kurulanlar listesinden kaldırıp diğerine geçin. Paylaştığım YouTube videosunu hazırlayan arkadaş güzel açıklamış gerekirse resetleyip tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ilk sayfadaki fiyatı güncelleyim diye Honda’nın web sitesine girdim. Bizim 2017 modeller Meksika üretimiydi, 2019 modeller için Japonya diyor.

Türkiye fabrikalarını da kapatacaklardı sanki? Yavaş yavaş tüm üretimlerini Japonya’ya mi kaydırıyorlar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ocak 2020; 9:35:29 >
  • fiyatlar çok yükseldi daha alamadan 200'ü geçti
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Halkın alım gücüyle karşılaştırınca evet tüm piyasa bir çok insan için ulaşılmaz seviyeye ulaştı. Ancak diğer markalarla karşılaştırınca dolu Polo'nun 190 bin, Nissan Micra'nın 150 bin bandında olduğu yerde hala makul HRV'nin fiyatı.

Asıl sorun turbo motor geldikten sonra ortaya çıkacak gibi. Tahmini 250 bini geçecek ki o seviyeden sonra onca marka/model içinde HRV tercih edilir mi soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ocak 2020; 9:58:54 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    parasını kesinlikle hak eden bir araç buna katılıyorum ama 2 yıl önce alma niyetindeydim o zaman parayı gayri menkul'a yatırdım sonuç ortada :D
  • Turbo ne zaman gelecek acaba?
    Japonyadan gelmeye başlayınca değişen şu oldu artık daha çok hrv geliyor.. Mesela şu an İstanbul'daki bayilerin neredeyse hepsinin showroomunda var.... Meksika dan gelirken aracı görmeden alıp bekliyorduk.

• 2020 model geldi mi bayilere?

• selamlar, daha önce konuşulmuşsa kusura bakmayın. yakıt konusunda arabayı tavsiye eder misiniz? fabrika verisi 6,3 yazıyor ancak bunun üstünde çıkacağı kesin. merak ettiğim normal, agresif olmayan bir kullanımda şehiriçi tüketimi ortalama ne kadardır?
  • thutmose T kullanıcısına yanıt
    Sehir trafigi yogun olmayan yer icin,
    10-12 derece ustu sicaklikta 6.5 lt daha dusuk sicakliklarda 7-8 lt arasi harciyor. Istanbulda 20km yolu 1.5 saatte giden arkadasim 9-9.5 lt harcadigini soylemisti. Araclar otomatik bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için
  • Aldığımdan bugüne (0 dan 9000 km ye ) 6.4 ortalama olmuş. Ş.dışı ve içi yarı yarıyadır.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Vergiden dolayı Meksikadan getirtilmiyormuş artık, fiyatı daha fazla oluyormuş. Ben aldığımda böyle demişlerdi. Orjinal memleketinden Japonya dan gelmesi daha iyi bence :)

• yasargor1 Y kullanıcısına yanıt
    Uygulama yükleyebilmeniz için androidi downgrade yapmanız lazım. Geçenlerde ben downgrade yaptım ve uygulamaları yükledim.

• arkadaşlar selam forumda yeniyim.ayrıntılı inceleyecem yazılanları.Sorum acaba 2016 Honda Hrv ile ilgili APPLE CARPLAY uygulaması yükleme ile ilgili bir tartılma oldu mu? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? navigasonu çok kötü bence güncel olamasına rağmen çoğu yeri bulamıyor.teşekürler
  • romans78 R kullanıcısına yanıt
    Car play 2016 modellerde maalesef yok.

• CARPLAY olmadığını biliyorum acaba değişik birşekilde yükleyen oldumu?Bide hdmı girişini ne zaman kullanıyorsunuz? forumun tamamın baktım.antalyadayım.yakıt fena değil amaşöyle birşey oluyor.benizn bitmeye 7,5 ortalama yazıyırsa benzin alınca(çoğunlukla petrol ofisinden alırım) ortalama bir anda5,2 lere falan düşüyor sürüncede çok değişmiyor
  • romans78 R kullanıcısına yanıt
    Mevcut navinin versiyonu car play ile uyumlu degil.
    Her benzin aldigimda trip a yi sifila secenegi secili muhtemelen. Her yakit aliminda km yi siliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenb

Uygulama yükleyebilmeniz için androidi downgrade yapmanız lazım. Geçenlerde ben downgrade yaptım ve uygulamaları yükledim.
    Tablet nasıl downgrade yapılıyor? Anlatırsanız çok makbule geçer.. Downgrade yaptıktan sonra Google maps yükleyebildiniz mi?

• HONDA HR-V(ANA KONU)

Mevcut android sürümünüz fotoğraftaki gibiyse basit bir prosedür hazırlarım geniş zamanda. Ama riskli bir işlem baştan söyleyeyim. Başarısız yaparsanız servise gitmeniz gerekir. Android versiyonu (4.0.4 ) çok eski olduğundan uyumlu google maps bulamadım. Navigasyonu cep telden hallediyorum. Spotify, iptv, bsplayer, netflix,...yükledim. Cmdroid.com daki uygulamalar yetiyor zaten. 4.0.4 uyumlu apk bulursan istediğin uygulamayı yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenb -- 18 Şubat 2020; 22:0:39 >

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Google bizdeki eski sürüme desteği çektiği için Google maps yükleyemiyor. Cmdroid sitesinden Yandex yükleniyor.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.