Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar, aracinizdaki start-stop ve brake hold aktif olarak(ikisi ayni anda) calisiyor mu?
    yani akunun start stop icin uygun durumda oldugunu farzedin, bende brake hold acik iken ayagimi frenden cektigim anda arac start-stop pasifmis gibi hemen calismaya basliyor.mantiken aracin calismamasi lazim bence.
    sizde durum nasil acaba?
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var ama bu şekilde olması normal değil mi? Sonuçta aracın frende kalabilmesi için motor gücüne ihtiyaç duyuluyor bence.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle bu konuyu açtığınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Çok seviyeli bir konu olması sebebiyle de herkese selamlar, alinize sağlık.

Ben de ciddi şekilde ikinci el piyasasından bir tane almayı düşünüyorum.

Forumdaşlara sormak istediğim şu olacak. Google, bu araçtaki gibi 4.0.4 android işletim sistemlerine desteğini çektiği için Google Maps gibi uygulamalar artık araçta çalışmaz olmuş anladığım kadarıyla. Bunun gibi diğer uygulamalarda da sorun yaşadınız mı acaba? Bu aracı almamdaki önemli etkenlerden biri de bu aslında, yani açık android uygulamalar yüklemek.

Şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybaz

Merhabalar öncelikle bu konuyu açtığınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Çok seviyeli bir konu olması sebebiyle de herkese selamlar, alinize sağlık.

Ben de ciddi şekilde ikinci el piyasasından bir tane almayı düşünüyorum.

Forumdaşlara sormak istediğim şu olacak. Google, bu araçtaki gibi 4.0.4 android işletim sistemlerine desteğini çektiği için Google Maps gibi uygulamalar artık araçta çalışmaz olmuş anladığım kadarıyla. Bunun gibi diğer uygulamalarda da sorun yaşadınız mı acaba? Bu aracı almamdaki önemli etkenlerden biri de bu aslında, yani açık android uygulamalar yüklemek.

Şimdiden teşekkürler!
    Merhaba,

Güzel sözleriniz için teşekkürler.

Resmi olarak bir uygulama yüklenmiyor. Cmdroid sitesinde hazırlanan uygulamalar yükleniyor, onlar için de bahsettiğiniz eski sürümün yüklü olması gerekiyor. Yazdığınız gibi bir süredir Google Maps çalışmıyordu, cmdroid sitesinden de kaldırdılar. Yerine Yandex yükledim kullanıyorum bir süredir, Google maps kadar başarılı olmasa da işi görüyor. Spotify indirdim onu kullanıyorum. Yani her uygulamada sorun yok ama maps gitti.

Umarım gönlünüze göre bir seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok tesekkur ederim. Eger alirsam burada destek olabilecegim bir kac konu cikarabilirim gibi duruyor bakalim kismet artik. :)

• Arkadaslar, daha once yazildi ama yine sorayim, bayagi zaman gecmis aradan.
    Aracina lpg taktiran oldu mu?
    Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir arkadaşın akrabasından 2016 model 1.5i vtec executive 43.000 de kazasiz full aksesuarli sunrooflu 140.00 e alacağım.
    Fiyat ve aracin yakit durumu sizce bu araba için günümüz sartlarinda ki arac piyasası için degermi ? Aracta serit takip ani fren vs dolu dolu var

• ipee kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arac tek paket geldi zaten, her seyi full😊
    Ben 12 binde almistim araci, ortalama 7.5 litreydi. Su anda arac 28 binde ve ortalama 6.5.
    Kullanilacak yere ve kullanim stiline gore harcama cok degisir ama katalog verisini kesinlikle tutturuyor. Bana gore bu motora bu harcama gayet guzel.
    Fiyat konusunu iyi arastirin😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halted__ -- 6 Ekim 2019; 12:47:33 >
  • halted__ kullanıcısına yanıt
    Hocam ektra olarak camlar flimli, ön kaput korumali es yalıtımı, otomatik uzun farlar, krom paket, kalin stepne, 3d orjinal paspaslar ve bagaj havuzu hepsi honda bayide yapılmış. Direk dolu gelmis hatta.
    Fiyat konusunda 135.000tl ye megan hb icon full+full 2016 18.000 km bu aracla bu hrv arasinda gidip geliyorum.
    2015 civic sahibiyim hondayi cok severim ama aklım karışık yardim bekliyorum :)

Yakit verileriniz supermis. Bende ucsun kacsin beklentim yok. İsten eve istanbulda kullanacagim.

• ipee kullanıcısına yanıt
    Bend e 6 yil lpg li ve manuel fb7 kullandim, gayet memnundum aractan. Ama model yukseltme, aracin yerden yuksek olmasi, koltuklarinin tam yatmasi, guvenlik ozellikleri vs. nedeniyle buna gecis yaptik. Eski arac lpg li oldugu icin 6.5 lt benzin litre fiyatiyla carpilinca rakam yukseliyor. O yuzden bu araca da lpg taktirsam mi diye gidip geliyorum. Yakit disinda arac cok kaliteli. Civic e gore yol sesi daha az, hizi daha zor anliyorsunuz, frenler kuvvetli...vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Arkadaşlar bir arkadaşın akrabasından 2016 model 1.5i vtec executive 43.000 de kazasiz full aksesuarli sunrooflu 140.00 e alacağım.
    Fiyat ve aracin yakit durumu sizce bu araba için günümüz sartlarinda ki arac piyasası için degermi ? Aracta serit takip ani fren vs dolu dolu var
    ben de 2018 model olanı var. araç çok güzel şu an ki 2019 liste fiyatı 205 bin.bence 140 bin normal.. bence aracın ( ki maalesef japon araçlarında genel sıkıntı gibi) boyası çok narin.
  • 128.000 tlye 15.000 km de civic sport 2017 aldim.
    İnş eski civicten memnun olduğum kadar bundan da olurum.

• Merhabalar;

Aero paketi ve krom paketinin fiyatları hakkında bilginiz var mı?
  • Konu takip..

• Gümüş gri rengi ile aranıza katıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetege34 -- 17 Ekim 2019; 14:32:3 >
  • mehmetege34 M kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim, güle güle kullanın.
  • mehmetege34 M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetege34

Gümüş gri rengi ile aranıza katıldım.
    Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler dilerim, Benzinli, dizel, manuel, OTOMATİK, kaça mal oldu vb bilgi verebilir misiniz lütfen

• Benzinli dizel otomatik derken... Zaten tek model var benzinli executive ... Sport modelini beklemekteyiz ama henüz gelmedi.. 2020'de gelecekmiş.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Ben ÖTV muafiyetli aldim. liste fiyati 206 lira bana 130 a geldi. Tek paket var benzinli 1.5

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.