Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    2018 veya 2019 model hrv almayı düşünüyorum ben de.
    İki model arasındaki farkları kısaca anlatabilir misiniz?
    Açıkçası 2019 modeldeki kör nokta uyarı sistemi ve şerit takip sistemi 2018 modelde ve mı en çok merak ettiğim konu.
    Bu arada özellikle Robinson olmak üzere üşenmeyip paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Vitara ve hrv arasında kalmıştım ve bu forum çok etkili oldu karar vermemde.

• Sorun değil yaaa..
  • mimarmusveddesi M kullanıcısına yanıt
    Yanlis okumadiysam, yeni modelde sadece gorsel degisiklikler var. ne kor nokta uyari sistemi ne de serit takip sistemi 2019 modelde yok diye biliyorum. Onlar sensing icinde geliyor ve o paket de makyajli civic turbo executive plus a yeni eklendi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarmusveddesi

Merhaba,
    2018 veya 2019 model hrv almayı düşünüyorum ben de.
    İki model arasındaki farkları kısaca anlatabilir misiniz?
    Açıkçası 2019 modeldeki kör nokta uyarı sistemi ve şerit takip sistemi 2018 modelde ve mı en çok merak ettiğim konu.
    Bu arada özellikle Robinson olmak üzere üşenmeyip paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Vitara ve hrv arasında kalmıştım ve bu forum çok etkili oldu karar vermemde.
    Honda HR-V Executive'de kör nokta uyarı sistemi haricinde bir çok özellik zaten mevcuttur. Örneğin; benim aracım 2017 model ve şerit ihlal uyarı sistemi aracımda mevcuttur. Aracın şerit ihlallerini takip ederek otomatik olarak müdahale eden sistemden bahsediyorsanız, o sistemler fiyat olarak biraz yüksek olan araçlarda vardır.

• Evet, hr-v de olan serip takip uyari sistemidir. Yeni civicteki ise serit takip asistani olarak geciyor. Bence hr-v de adaptif cruise icin tum donanim mevcut ancak yazilima eklenmemis, bir de direksiyonda tusu yok😊

• Kapıların hareket edince otomatik kapanması programlanabiliyor mu acaba?

• mimarmusveddesi M kullanıcısına yanıt
    Güzel sözleriniz için teşekkürler.

2018 ve 19’da görsellik hariç 2017’den bir fark yok bildiğim kadarıyla. Yerinde test ettim, tok kapı sesi eklenmiş 2019’da, en büyük eksiği giderilmiş yani

2017 düşük kilometre bulursanız, arada fiyat farkı çoksa değerlendirebilirsiniz bence, yenilerde bir fark yok neredeyse. Yine de zevk sizin tabi, yeni ızgara görünümü hoşunuza gittiyse yeni modellere bakmanız gerekiyor

Bir de yeni modellerde tabletin android sürümünü öğrenin bir şekilde. Verimli kullanırsanız daha yeni model bir tablet daha çok işinize yarayabilir. Bizdeki sürüm Android 4.

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Bizde birçok özellik kısıtlanmış gibi.

3 tuşa basılı tut, gizli menüye gir ayarları değiştir gibi videolar izlemiştim ilk aldığımda. Bizim arabada denediğimde açılan menülerin farklı, daha kısıtlı olduğunu gördüm.

Bir bakayım ama ne yazık ki çoğu konuda yoksa yoktur gibi bir durum var bizde. Yani gizli menüyle, bir tuşa basılı tutarak falan olmuyor.

• Merhabalar, 2004 model otomatik vites HR-V var. Şanzımanla ilgili sıkıntılarım var. Doğu Karadeniz sahilinde yada Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı? Malum herkes anlamıyor bu işlerden.
  • sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    https://owners.honda.com/ Bu sayfada Custom Auto Door Lock Options altında bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenb

https://owners.honda.com/ Bu sayfada Custom Auto Door Lock Options altında bulabilirsin.
    Bu sitede verilen bilgiler 2019 model için geçerli.
  • neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Evet 2019 için, sayfanın üst kısmında yıl ve model secebiliyorsunuz ama eski modellerde bu özellik yok gibi. Ayrıca bu sayfa Amerika Hrv ler için. Sitede olan bazı özellikler benim hrv de yok. Örneğin ACC benim hrv 2019 ama yok bende. Bizim buraya daha kısıtlı araç gönderiyorlar sanırım.

• Arkadaşlar....merhaba. ben de hrv ailesine katıldım...size bir iki soru sormak istiyorum...cevaplarsaniz sevinirim... 1-multimedyada android auto kullanabilen var mi...normalde kurulabilir diyor..ama ben internetten uygulamayi indirdim...kuramadim....kabloyu başlayınca görmüyor...telefondaki uygulamayı...
    2- cmdroid de sayfanın başında uygulama indirmek için hrv icin ayrı bir format atılmasından bahsediyor....bunu arabasında deneyen var mi...

• yasargor1 Y kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayirli olsun araciniz.
    Android autoyu bilmiyorum.
    cmdroid sitesinden 2016 araca(android 4.0.4) istedigim uygulamayi kuruyorum.
    Facebook ta cmdroid sayfasi var. oradan arastirabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halted__ -- 18 Kasım 2019; 14:31:51 >
    Tabletin firmware ni downgrade etmek gerekiyor. Cmdroid deki uygulamaları kurmak için. Yeni sürümlerde kısıtlama yapılmış tabletlerde. Riskli bir işlem olduğundan ve arabanın garantisini bozmamak için girişmedim ben bu işe.
    Android oto da kullanılacak uygulamalar az olduğu için yüklemekle uğraşmadım açıkcası. Spotify için cep telini bluetooth dan bağlıyorum. Navigasyonu da cepten kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenb

Tabletin firmware ni downgrade etmek gerekiyor. Cmdroid deki uygulamaları kurmak için. Yeni sürümlerde kısıtlama yapılmış tabletlerde. Riskli bir işlem olduğundan ve arabanın garantisini bozmamak için girişmedim ben bu işe.
    Android oto da kullanılacak uygulamalar az olduğu için yüklemekle uğraşmadım açıkcası. Spotify için cep telini bluetooth dan bağlıyorum. Navigasyonu da cepten kullanıyorum.
    öncelikle cevaplar için teşekkürler...ben de dediğiniz gibi cepten falan açıyorum uygulamaları çünkü ben de yazılımı update etmeye cesaret edemedim... ama bunu bu şekilde kısıtlamanın anlamını da çözemedim...neden biz de diğer modeller gibi android auto yu arabamızın ekranından takip etmeyelim...normalde youtube daki hrv nin videolarında anında baglanıyorlar android autoya... böyle cepten kulanınca da multimedyalı bir araba almanın bir anlamı kalmıyor....sadece müzik dinlediğin tablet mi olur...yanlış anlamayın arkadaşlar...bu konuda honda ya çok kızdım... bir soru daha sorayım hazır konu açılmışken, arabada telefonu nasıl bir aparata takarak kullanıyorsunuz...yeni bir tane alacağım...yapıştırmalı mı yoksa havalandırma ızgarasına takılanlardan mı kullanıyorsunuz arkadaşlar...

• Arkadaslar merhaba...Tabletten uygulama kismina giriyorum ama uygulama yuklerken Usb deki uygulamaları görüyor ama yükle butonu aktif hale gelmiyor bunun bir çözümü var mi beyler...eksik yapdigim birsey mi var yoksa,yardimci olabilir misiniz...

Hocam, cmdroid.com sitesinde aciklama vardi. Ordan bakabilirsiniz. Tutorial kisminda adim adim ne yapilacagi yazilmis. Kolay gelsin.

• Odd verilerine göre 2019 yılında Türkiyede 459 adet sıfır Hr-v satıldı. Bunların 104 tanesi geçen ay(Aralık) ayında satılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican1903 -- 15 Ocak 2020; 4:58:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.