Şimdi Ara

Honda HR-V mi ? Yoksa..? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
8.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cam tavan kapanmıyor derken neyi kastettiniz anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Cam tavan perdesi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amatörttl kullanıcısına yanıt
    Hrv orta pakette kör nokta uyarı var.
    Sizin chr de passion paket galiba 1750 en altın bir üstü donanım. Görebildiğim kadarıyla koltuk ısıtma ve elektrikli bagaj yok. Elektrikli bagaj çok şey değilde koltuk ısıtma önemli bence özellikle kışın soğuk iller için. Baska ne yok tam bakamadim tabi chr baya dolu araç keşke daha ust donanim alinabilse. ama en kötü tarafı arka yaşam alanı yok gibi birsey çocuklu aile için ya da kalabalık uzun yol falan yapılıyorsa sıkıntı bence.
    Ama arada fiyat farkı da çokmuş. Hrv advance paket 1880 veren bayi vardi galiba duydum isterseniz bir araştırın yıl sonu kampanya falan illa olur.
    Sizi kararsız bırakan birazda tip galiba tasarim tabi göreceli ama hrv çok daha yakışıklı chr ye göre.

• ardaarsen01 A kullanıcısına yanıt
    Hrv 130 dan sonra benzini icer mi :) al işte cehalet. Hrv elektrikli motoru çok güçlü toyotadan ve 130 140 150 hizlarda da elektrikli motorla yol alır. Toyota şehir dışı hizlarda büyük çoğunlukla benzinle yol alır. Benzini içen toyota yüksek hızda. Toyota hibrit esprisi şehir içi yavaş dur kalk trafik ha şehir dışı 100 110 geçmem dersen az yakar yine.
    Hrv batarya bitince yokuşta tıkanır da toyota tıkanmaz mi? Hrv batarya kapasitesi daha büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 24 Kasım 2024; 7:55:48 >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    O kötüymüş...baş mesafesinden kazanmak için yapmışlardır diye düşünüyorum. Güney illerde perde bile kafi gelmiyor perdesiz düşünemiyorum hiç!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouGotThatRight

Cam tavan kapanmıyor derken neyi kastettiniz anlamadım.

araçta termal cam tavan var perde yok sunroof yok güneşli havada test ettim aracı boyum 178 cm o kadarda rahatsız etmedi yatık pozisyonda güneş ışığı kırılarak giriyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.