|
Honda HR-V mi ? Yoksa..? (2. sayfa)
-
-
Tucson çok güzel araç cok beğeniyorum. Ama s.içi 12 lt altında yakmıyor büyük şehirde. Hibrit corolla hrv onun 3 te 1 i yakar. (şehir trafiğinde) -
konu sahibi çok km yapmadığını belirtmiş ilk mesajda. 1.8 corolla crossun mtv farkını tucsonun yakıtıyla tolere edebilir bence. güncel bir suv almış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 6 Haziran 2024; 19:33:59 > -
Arabayı büyütüp donanım ekleyince superb e
E serisi rakibi diyenler vardı, sizin muhabbet de ona dönmüş
Kabak gibi B suv hrv
-
Ayda ort 1000 km yapsa yilda 12 bin km. Cross 100 km de 7 lt az yaksa yılda ort 840 lt yapar. Yani ayda 1000 km yapan cross ile yaklaşık 36 bin lira tasarruf eder yakittan (benzinli ile kiyasliyorum). Hadi 30 bin diyelim. Aradaki mtv farki 7 bin lira. Yalniz bu km yi çoğunlukla şehir içinde yapacak. Ne kadar yoğun trafikte kullanırsa hibritin tasarrufu o kadar artar. Şehir dışı çok kullanıyorsa tasarruf miktarı düşer. -
Troc b suv. 2008 b suv. Taigo b suv yan yana koyup bir bakın bakalım. Olmadı gözlük takıp iyice bakın. -
Arkadaşım ben anlatamıyorum galiba
Arabanın tipiyle boyuyla donanımıyla segment belirlenmez
Üretici rakiplerine göre araç sunar tüketici de seçimini yapar
Accord parasına millete Civic iteleyen hondayi Bentley ettiniz başımıza ya
-
Hocam çok tutulan araç bu kadar az görünmez bana göre, küçük şehirde de değilim İzmirdeyim, en son ne zaman hrv gördüm hatırlamıyorum.
Talep olsa Honda bir şekilde getirir o aracı. İlk çıktığında uçuk şekilde pahalı idi, sonra da dikiş tutmadı.
Önceki kasası da aynı şekilde.
-
çok km yapmadığını söyleyen birine ayda 1000 km hem de dip gaz 1000km yaptırdınız. pes yahu. uzatmıyorum b suv hrv alınmaz. alan da yok zaten, trafikte gördüklerimizin bieir çoğu da araç kıtlığında alınan ötv muafiyetlilerdendir.
-
Ayda 1000 km çok değil ki kardeşim ben aynı ilçede evden işe işten eve bundan çok yapıyorum napacak bu adam bakkala mi gidip gelecek. Neyse ben örnek verdim o da hesabını kendi yapacağı km ye göre yapar. Hrv alinir alınmaz tercih meselesi alana da saygı duyarım almayana da. Ama hrv azlığı araç kıtlığından değil bilakis hrv kıtligindan. Gelmiyor arac tr ye çok az geliyor. Ötv muafiyetli hrv bir elin parmaklarını geçmez millet alamadı bayilerin kapısını asindirdi ötv muafiyetli almak için bulamadı yoktu araç. Hala da kolay bulunamıyor. -
Hrv mantıklı mıdır değil midir bilmem de (çok km yapmıyorsanız hybrid mantıklı olmayabilir) aynı fiyata bazı Suv'lardan daha küçük veya daha alt sınıf diye aklınızdaki arabadan uzaklaşmayın.. sene 2005 değil. B sınıf bir Suv, B sınıf olduğu için bit kadar olmak, daha kötü olmak, düz vites olmak, donanımsız klimasız güvensiz vb olmak zorunda değil. o çağlar geçti, küçük otomobiller de gayet konforlu, dolu ve teknolojik.
üstüne park etme kolaylığı, şehir içi kullanım kolaylığı da ekleniyor.. ihtiyacınız yoksa, tek kişi, iki kişi iseniz durmadan sınıf yükseltmenin bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.
-
Öyle mi neyle belirlenir :) neyle belirlenirse onla bak araç b segmentin üzerinde. Hiç b segment araca binlmesek kullanmasak neyse. -
Hocam honda araci getiremiyor talebi karşılayamiyor kizildenizde savaş var husiler yuk gemilerine saldırdığı için gemiler oradan geçemiyor Afrikayı komple aşağıdan dolanıp gelmesi gerekiyor bu da ciddi masrafa yol açıyor zaten pahalı olan araçlarda sorun bu diye duydum bir iki yerden ama bilemiyorum tabi. Uzak doğudan gelen araçlarda varmış sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 6 Haziran 2024; 20:29:29 > -
Arabanın rakibi 2008 bilader,3008 değil,Corolla cross da değil.
boyu büyüyünce bu değişmiyor.
Değişiyor diyorsan superb e serisinden daha geniş,aç konusunu bunlar aynı segment de görelim
-
Araç 2008 den her açıdan üstün bilader. 3008 le kiyaslamadim bilemem ama ben sırf c segmenti diye 1.80 boyumla arka koltuğuna oturamadigim 3008 almazdım açıkçası. Kronik sorunlari falan girmiyorum zaten. -
Ee geliyor mu bizim superb konusu,itiraz edememissin
-
1700 lirayı ncap 4 yıldız araca verilmez bence tesla alın daha hayırlı -
Banane superb den -
Yüksek az yakan Araç arıyorsanız hybrid qasqai alacaksınız 2 milyon civarına yada chery tiggo 7 veya 8 alıp yaklaşık 500 bin lira cebinizde kalacak secim sizin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X