Şimdi Ara

Honda HR-V mi ? Yoksa..? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
8.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chery nasıl getiriyor arabaları Çin'den. kuzey kutbundan dolaştırımıyor herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

Büyüyünce donanımlı olunca yanına+ koyup segment atlatıyordun NCAP 4 yıldızlı aracı superb 5 yıldız koysana artiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum nasıl getirdiğini ben dedigim gibi duyumumu yazdim. Bunu Halit Bolkan da soylemisti bir programda kzildenizdeki savastan diye demek var bir seyler bilmiyorum ama hrv civic talebe göre az geliyor onu biliyorum millet bayiye gidip alamamaktan şikayetçi. Hatta bir arkadaşım yeni gitti ellerinde yok sıraya yazıyorlar. Normalde bu siraya yazma işi bitti arac var bayilerde ama honda da yok hala. Bazi arkadaslarin dediği gibi tutulmasa hemen verir demi üstüne atlar hazir müşteri gelmis. 300 binde ön kapora istemişler sırf ondan vazgeçti çok istemesine rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 7 Haziran 2024; 6:22:15 >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Hibrit qashqai yok e power var o da hibrit değil elektrikli sadece benzinli motorla şarj oluyor. O araç tutulmadı bak bayilerde var sürekli reklamı dönüyor indirim 0 faiz falan diye. Ama pahalı araç ve hibritler kadar tasarruflu değil benzinlisinden biraz az yakiyor ve fiyatta pahalı benzinliye göre ee neden alsın. Birde.cok yeni teknoloji ne olacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 7 Haziran 2024; 6:25:34 >
  • Kırmızı renk advance paket HRV sahibiyim. Aracın en önemli özelliği Hibrit olmasıdır ve bu fiyata yukarı yönlü etki ediyor. Kıyasladığınız araçlar aynı motor kategorisinde değiller. Eğer ekonomi istiyorsanız HRV alabilirsiniz. Bundan önceki aracım yeni kasa Civic 1.5 exe plus idi. Civic ile ortalama yakıt 9.5 lt iken HRV'de 5.4 lt ( istanbul)

Şehir içinde kullanım için HRV öneririm.Uzun yolda önemli bir yakıt ekonomisi sunmuyor. Bu aracı tercih ederken diğer seçeneğim Corolla Cross idi. Ancak araç hem bulunmuyordu hem de 1.8 motor ile MTV fazla idi. HRV iç ve dış tasarımı daha güzel geliyor bana. Corolla Cross yeni bir araç olmasına rağmen demode bir tasarımla ortaya çıktı. Yeni CHR da iyi bir seçenek olabilir.

Hayırlı olsun şimdiden. İkinci elde Corolla Cross öne çıkacaktır.

Qasqai epower aynı araçtan bahsediyoruz hem elektrikli motor hem benzinli motor var yeteri kadar da tutuldu ben sık sık görüyorum istanbulda siz hangi kasabada yaşıyorsunuz bilemem ayrıca sıfır faiz kampanyası yapıyor olması satamadığıni göstermez örnek chery peynir ekmek gibi satıyor ama kampanyalar tam gaz devam ediyor

Konuya gelirsek hrv b suvdur bana göre parasının hakkı değildir alınmaz hayırlısı olsun

• Bu yorumları yapan elemanların birçoğu satış temsilcisi,bir çoğu da elindeki hondayi iteleme peşindeki al satcilar takmayın

@Onyargisiz

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Hibrit melez demektir. Hibrit olması için tekerlere aynı anda hem elektrik hem benzin motordan güç gitmesi gerekir. E power sadece elektrik motordan güç aldığı için hibrit değildir. Benzinli motor jeneratör görevi görür. Ben benzinli qashqai görüyorum ara sıra ama e power çok az denk geldim Ankara merkezde yaşıyorum. Kampanya yapıyor ve hemen teslim diyorsa satamıyordur elinde var satmaya çalışıyor yani. Mesela benzinli qashqai reklamı görmedim böyle e power da var. Cherry kampanya olması lazım zaten fiyatından dolayı satıyor politikasi bu kalite düşük ama ucuz.
    Keşke sizin demenizle b veya c olsaydi. Firmalar bosuna uğraşıyor adam çalıştırıyor size sorsa ya bu araba ne segment diye ona göre piyasaya sürer hiç iş bilmiyo bunlar :))

talebe göre az gelmiyor değil, arabaya talep olmadığı için sipariş usulü getiriyorlar.

• Qashqai uzun yol tüketim normal SUV lerden farklı değil. Sadece sürüş dinamikleri farklı. Elektrik motoru yüksek hızda çok akım çekiyor. Giren çıkan güç/tork hesabı belli

Honda HRV valide ve kız arkadaşım çok beğendi, albenili. Malzeme kalitesi Toyota'dan iyi. Ancak eksileri fazla.

Batarya bitince yokuşlarda tıkanıyor. C SUV boyutlarındaki premium B araçta torsiyon çubuk olmamış ve el freni tam otomatik değil.

Hibrit teknolojisi Toyota kadar başarılı değil. Corolla'da 130-140'ta 4-5 litreleri tutturmak mümkün.

HRV 130'dan sonra içiyor. Yani tasarruf edeceğim diye 80-90 bandında gitmeye kalkarsan günübirlik İzmir-Marmaris yapılmaz, bazen basmak lazım.

Tipi çok çirkin olmasa CH-R'ı her türlü HRV'ye tercih ederim, sert plastik detaylara da paşa paşa razı olurdum.

Şu an Toyota'da hiçbir hibrit modelin fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Lansman fiyatlı Corolla HB f/p iyi sayılır. Onda da dolu paket hayal edebileceğiniz en tiksinti renklerle geliyor.

Renkleri görseniz, memur arabası ömründe böyle hakaret görmedi. Orta paket akıllı park sensörü ve jantlar hariç dolu ile aynı, düşünülebilir

400 bin fazla verip Hibrit mi almalı yoksa ucuza benzinli alıp artan paranın faiziyle bol bol benzin almak mı daha mantıklı orasını bilemeyeceğim :) (Tiggo8'e gönderme yapılmıştır)

Ama sadece uzun yol yapıyorsanız kampanyalı Astra GS gibi modeller aradığınız şey olabilir. Şehir dışı hibrit gibi yakıyor. Premium hissiyatı da var.

Eğer dolu paket HRV Style peşin kampanyasından yararlanmadan almayı düşünüyorsanız üstüne biraz ekleyip Austral e-tech bakabilirsiniz ama gırtlak dolu olmayanını bulmak gerçekten zor.

Bir de Austral'ı satıp Tucson veya Sportage alan çok var sebebini öğrenmek lazım...

Temmuz'da kampanyaların devam edeceğini düşünüyorum, etmezse de işiniz çok acil değilse bence paranızı başka şekilde değerlendirin, 2025 makyaj senesi olabilir. 

C5, Sportage, Civic, 3008, Karoq, Captur, Cupralar ve aklıma şimdi gelmeyen birçok araç kasa yenileyecek. 1. el keyfinize yeni bir sayfa açarak başlayın

• maidonisse M kullanıcısına yanıt

Adam troll hocam..ciddiye almaya değecek biri değil..sallamasyon haberler, nurlu ufuklar, dış güçler edebiyatı yapar ancak..blokladım zaten

• Merhaba şu an aynı marka modellerde kararsız kaldım. Ne aldınız ve memnun musunuz?

• alicanalim A kullanıcısına yanıt
    Alamadim hocam. Geçen ay hrv hiçbir yerde yoktu makyajlanacak deyip durdular. Makyajli modelin yeni rengi olan Derin mavi soruyorum şimdi de o yokmuş gelecek ay gelecekmis deniyor. En sonunda honda ya kızıp Chr alacağım bu gidişle..
    Chr tipi güzel degil ve 1.8 motor vergisi düşündürüyor. Onun dışında müthiş.

Sportage parça problemi var diye soğuyup aylarca Hrv beklemek

Gönlünüze göre olsun diyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben de HRV ile C-HR arasında kalmıştım. Hangisini bulursam onu alırım demiştim. Sonuçta C-HR oldu. Bence iyi de oldu. Eko mod kullanımında şehiriçi 3,7 civarı ,şehirdışı 120-140 aralığında 4.7 civarı. Hesapladığında MTV farkını 5 defa çıkarıyorsun. Araba güvenli ve stabil, kasa kimilerine göre sevimsiz olabilir ama bu tercih meselesi. En alt paketi bile yeterince donanımlı. Ben de eski Honda kullanıcısı olarak Toyota 'ya geçtim. Şimdilik oldukça memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yscakal

Ben de HRV ile C-HR arasında kalmıştım. Hangisini bulursam onu alırım demiştim. Sonuçta C-HR oldu. Bence iyi de oldu. Eko mod kullanımında şehiriçi 3,7 civarı ,şehirdışı 120-140 aralığında 4.7 civarı. Hesapladığında MTV farkını 5 defa çıkarıyorsun. Araba güvenli ve stabil, kasa kimilerine göre sevimsiz olabilir ama bu tercih meselesi. En alt paketi bile yeterince donanımlı. Ben de eski Honda kullanıcısı olarak Toyota 'ya geçtim. Şimdilik oldukça memnunum.

hayırlı olsun

ama hrv alsaydınız da tüketimde bir fark olmayacaktı.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Üstelik mtv de düşük olacaktı. Ama chr de çok donanımlı araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 15 Eylül 2024; 21:11:19 >
  • Hrv de orta Pakette cam tavan yok aynalarda kör nokta yok ve ekran çok küçük ama içi ferah bagaj oranı az

Chr de açık tavan cam kapanmıyor
    Orta paket te tüm güvenlik donanımı var ekran büyük
    Göstergeler dijital
    İçi az sıkışık bagaj 338 lt az daha büyük

İki arada derede kaldım

İkisinde de 360 kamera yok 1750 TL chr
    1940 TL Hrv ben Honda civic fb7 kullanıcısıyım

Halen kararsızım

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    hrv aynı fiyatta olsa düşünülürdü ancak aradaki farka rağmen chr daha donanımlı diyorsak ve chr daha ucuzsa düşünmeye gerek yok bence. sadece mtv için 200 bin civarı fazla para vermek bana mantıklı gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.