Şimdi Ara

Honda Jazz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar otomatik vites araba bakıyorum honda otomatik vitesde iyi dediler jazz ların da yakıt tüketimi çok iyiymiş jazz kullanan varmı elite en full donanımlısı alına bilir mi en fazla 23 500 24 000 tl verebiliyorum

• güncel.
  • bende 2005 jazz var. şanzıman olarak f1 vites cvt kullanıyor ben gayet memnunum , yakıt konusunda şu an karma 6.2 lt /100 km gösteriyor ekranda
    uzun yolda 90 la gidersen 4.5 lt/100 km çok rahat düşüyor. şehir içi çok pratik ve klasik otomatiklere göre çok rahat. tavsiye ederim.
  • 1-2.000 tldaha daha olsa güzel bir jazz alınabılır
    o fıyata yuksek km de ve en fullu olmayanda bulanabılır belkı,pıyasası yüksek olan bir araç
  • Mitsubishi Colt larada bir göz at kardeş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Mitsubishi Colt larada bir göz at kardeş ..

manuel istese 2009 model bile alnıbılıyor,gcen bı konuda manuel önerdım ama AMT yarı otomatıgı herkese gelmez(ben mesela), o yuzden önermedım bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 23 Kasım 2010; 0:04:37 >
  • İncelesin, test etsin, uyarsa alıp hayrını görsün ne diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Mitsubishi Colt larada bir göz at kardeş ..

manuel istese 2009 model bile alnıbılıyor,gcen bı konuda manuel önerdım ama AMT yarı otomatıgı herkese gelmez(ben mesela), o yuzden önermedım bu sefer

yok coltlar tam otomatik degil yokusta kaydırabiliyor ve jazzların otomatigi daha iyi
  • güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.