Şimdi Ara

Honda Jazz fun cvt & VW Polo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yulda en fazla 10.000 km yse. 1.6 polo tdi yerine 1.2 tsi golf alinabilirmi acaba diye dusunulebilir. Biraz daha kasip comfortline 1.2 tsi alirsan seni cok daha ileri atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarmaComa

Selam tekrardan
    En son yazdıgım gibi tercihimi Honda'dan yana kullandım ve yaklasık 2 aya yakın bir suredir kullanıyorum .Su ana kadar genel anlamda bir sikayetim yok aractan gayet memnunum , yol tutusu , performans , konforu vs her sey gayet guzel . )

Buraya kadar hersey guzel ...bir tek konu dısında... ,arabam su anda 2000 km de , ortalama yakıt tuketimimde bugune kadar en dusuk gordugum deger 7.7 onun dısında genelde 7.9 veya 8.0 .... ? arabayı sakin kullanan birisiyim genelde ,hız veya performans meraklısı degilim ...anlayamıyorum , bu arabayı almamda en buyuk etkenlerden biri olan yakıt ekonomisi o efsanevi 6 kusurlu hatta hatta bazılarının gordugu 5 kusurlu yakıt ortalamalarını neden ben goremiyorum ? bu degerleri gorenler arabalarını dumduz yerde universite kampusu icinde trafiksiz ortamda filan mı goruyorlar diye dusunmeye basladım..
    İstanbul trafiginde ne yaparsan yap bu degerin altına dusmuyor cunku ?

gorusleriniz nelerdir ?

Tesekkurler

Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel seçim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Araçlar sıfır alındığında fazla yakıt şikayeti her zaman olur ve yakıt tüketimi 10.000 - 15.000 km'den sonra düzelir.
    Örnek vermek gerekirse 2005 yılında aldığımız tourneo connect 90hp aracımız ilk aylarda şehir içi 9 litre (motorin) harcıyordu şuanda (12.2012) 7 litre tüketimimiz var yaz(Adana) aylarında şehir içi kullanıma bağlı olarak ise 6 litre ye kadar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 18 Aralık 2012; 14:37:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CarmaComa

Selam tekrardan
    En son yazdıgım gibi tercihimi Honda'dan yana kullandım ve yaklasık 2 aya yakın bir suredir kullanıyorum .Su ana kadar genel anlamda bir sikayetim yok aractan gayet memnunum , yol tutusu , performans , konforu vs her sey gayet guzel . )

Buraya kadar hersey guzel ...bir tek konu dısında... ,arabam su anda 2000 km de , ortalama yakıt tuketimimde bugune kadar en dusuk gordugum deger 7.7 onun dısında genelde 7.9 veya 8.0 .... ? arabayı sakin kullanan birisiyim genelde ,hız veya performans meraklısı degilim ...anlayamıyorum , bu arabayı almamda en buyuk etkenlerden biri olan yakıt ekonomisi o efsanevi 6 kusurlu hatta hatta bazılarının gordugu 5 kusurlu yakıt ortalamalarını neden ben goremiyorum ? bu degerleri gorenler arabalarını dumduz yerde universite kampusu icinde trafiksiz ortamda filan mı goruyorlar diye dusunmeye basladım..
    İstanbul trafiginde ne yaparsan yap bu degerin altına dusmuyor cunku ?

gorusleriniz nelerdir ?

Tesekkurler

1 aydır jazz kullanıcısıyım 1280 km de ortalamam 5.7 ki şehir içinde kısa mesafelerde kullanıyorum.
    uuzn yolda 3.7 lere kadar düştüm.şehir içinde 6.6 lara kadar çıktım.sizin güzergahtan kaynaklanıyo olabilir

• Ben yedi tepeli İstanbuldayım ,Acıbademden - Taksim , Maslak , Camlıca,Kadıkoy arası guzergahlarda geziniyorum genelde

Ben de sizin guzergahı merak ettim ? Hangi sehirde yasıyorsunuz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.